Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ze zouden nog een keer langskomen na 4 keer naisoleren om een warmtescan te maken maar nooit meer geweest. Mensen als je er toch intrapt controleer dan zelf een keer de spouw naar een jaar helemaal op... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Verkooppraatje was goed, uitwerking heb ik een beetje raar gevoel over. Het werk werd via via uitbesteed dus heb nu het idee dat het een stuk goedkoper had gekund. Het isolatiebedrijf wat het werk uit... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kevin is een vriendelijke man, komt betrouwbaar op ons over. Heeft alle tijd genomen om alles duidelijk uit te leggen, Ook meerdere opties voor ons om te laten doen. Hij denkt mee. Oplossingsgeric... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kevin Klaver heeft ruim de tijd genomen om een gedegen advies te geven en een duidelijke offerte neer te leggen. Er is een scan van het huis uitgevoerd en a.d.h.v. de bevindingen een sterk en onder... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Contratista de aislamiento

Escrito por la empresa

Wij kunnen (bijna) alle woningen voorzien van spouwmuur- en vloerisolatie

3,8

1 estrella

Ha contestado el 25% de las opiniones negativas

Suele tardar más de 1 mes en responder

Prima gesprek gehad

Prima gesprek gehad. Helaas doen ze niets met platte daken dus waren snel klaar

4 de febrero de 2026

Bedankt voor je reactie!

Fijn om te horen dat het gesprek prettig is verlopen. Jammer dat we je in dit geval niet verder konden helpen vanwege het platte dak.

Mocht je in de toekomst vragen hebben over andere isolatiemogelijkheden, dan staan we uiteraard voor je klaar.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Een eerlijk en open gesprek gehad met…

Een eerlijk en open gesprek gehad met de vertegenwoordiger van ThermoSolutions. De uitkomst was voor ons positief, voor ThermoSolutions echter niet. Het huis was en is al goed geïsoleerd, er hoeven geen extra werkzaamheden uitgevoerd te worden.

28 de enero de 2026

Respuesta de ThermoSolutions

Bedankt voor je mooie en eerlijke review!

Fijn om te horen dat het gesprek als open en prettig is ervaren. En nog mooier dat jullie woning al goed geïsoleerd is, dat is uiteindelijk waar het om draait.

Ook als er geen werkzaamheden nodig zijn, vinden we het belangrijk om eerlijk advies te geven.

Bedankt voor het vertrouwen!

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Niet betalen van toegebrachte schade

De heren in de kruipruimte hadden per ongeluk de chiffon van de waterontharder afgebroken. Dit werd meteen gemeld aan kantoor, ongelukje ,kan gebeuren stuur de rekening van de reparatie maar door. Inmiddels vele telefoontjes en mailtjes verder zie ik mij genoodzaakt om dit maar eens hier te melden. Mensen wees gewaarschuwd en betaal bij event. schade niet meteen de rekening. Wij hebben na 3 maand nog steeds geen geld.

21 de enero de 2026

Betrouwbaarheid

Super goede kontakten en duidelijke uitleg!
AANRADER!
Zeer tevreden!
JOS ter Horst

21 de enero de 2026

Respuesta de ThermoSolutions

Bedankt voor je mooie woorden, Jos!

Fijn om te horen dat het contact en de uitleg zo goed zijn bevallen. Daar doen we het voor.

Dank voor je vertrouwen en de aanbeveling! 🙌

Valorada con 1 estrellas sobre 5

2x een afspaak gemaakt en 2x niet op…

2x een afspaak gemaakt en 2x niet op komen dagen, regel je systemen…

13 de enero de 2026

Respuesta de ThermoSolutions

Dat is natuurlijk niet hoe het hoort te gaan.

Twee keer een afspraak maken en niet komen opdagen, begrijpen we dat dit erg frustrerend is. Dat had niet mogen gebeuren.

We nemen dit serieus en gaan intern kijken waar dit mis is gegaan.

Wil je ons een mail sturen op contact@ts.nl met je gegevens? Dan zorgen we dat dit netjes wordt opgepakt en opgelost.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

goede service

Goede service, er wordt gedaan wat er is afgesproken, in het voorafgaand gesprek.Muur en Vloerisolatie

25 de abril de 2025

Bedankt voor je mooie review!

Fijn om te horen dat de service goed is bevallen en dat alles volgens afspraak is uitgevoerd.

Mooi dat zowel de muur- als vloerisolatie naar wens zijn uitgevoerd. Bedankt voor je vertrouwen!

De toppers van ThermoSolutions

De mannen van ThermoSolutions hebben veel verstand van hun vak en leveren keurig werk. Alles wordt na afloop van de klus netjes achtergelaten. De vloerisolatie is ook onder het kruipluik aangebracht maar dat is d.m.v. plakband gedaan, reserve plakband is achter gelaten dus als ik nog eens onder de vloer moet dan kan ik het zelf weer opnieuw goed aanbrengen.
De spouwmuurisolatie is ook top geleverd je moet nu heel goed zoeken om de boorgaten nog terug te vinden.
Het huis voelt nu een stuk comfortabeler aan.
De subsidie aanvraag is ook keurig door ThermoSolutions afgewerkt. Alleen maar lof voor dit bedrijf.

23 de septiembre de 2025

Respuesta de ThermoSolutions

Bedankt voor deze uitgebreide en mooie review!

Geweldig om te horen dat alles zo netjes is uitgevoerd en dat het resultaat direct merkbaar is in het comfort van jullie woning. Daar doen we het voor.

Mooi dat ook de afwerking en het meedenken, zoals bij het kruipluik, goed zijn bevallen. We vinden het belangrijk dat alles praktisch en netjes wordt achtergelaten.

Fijn om te horen dat ook de subsidieaanvraag soepel is verlopen.

Dank voor het vertrouwen en de mooie woorden! 🙌

Tevreden klant

Er werd een goed onderzoek gedaan naar de diverse punten waar het huis energie kon lekken. De vloer bleek een lage isolatie waarde te hebben en kon middels de oplossing van dit bedrijf weer optimaal worden. De uiteindelijke uitvoering kon al enkele dagen later plaatsvinden en was in een ochtend al afgerond. Keurig en efficient bedrijf.

10 de febrero de 2025

Bedankt voor je mooie review!

Fijn om te horen dat het onderzoek duidelijk was en dat we snel konden schakelen naar de uitvoering.

Mooi dat de vloerisolatie nu weer optimaal is en dat alles netjes en efficiënt is verlopen. Daar doen we het voor.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Thermo Solutions heeft mijn woning…voortreffelijk geisoleerd

Thermo Solutions heeft mijn woning beoordeeld en daarna een vrijblijvende offerte uitgebracht en mij gewezen op de energiebespaarsubsidie s van gemeente en overheid. Nadat ik deze ,met hulp van hun heb aangevraagd en toezegging van deze subsidie s kreeg heb ik de woning met vloer- en spouwmuurisolatie uit laten voeren. dit is nauwkeurig en zeer netjes uitgevoerd, nu wachtenop de besparing op energierekening, ik stook al minder en bij een lagere temperatuur is het al aangenaam

1 de diciembre de 2025

Respuesta de ThermoSolutions

Bedankt voor je uitgebreide en mooie review!

Fijn om te horen dat het hele traject, van advies en subsidie tot uitvoering, zo goed is verlopen.

Mooi dat je nu al merkt dat het comfortabeler is in huis en dat je minder hoeft te stoken. Dat is precies het resultaat waar we het voor doen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Heel snel geleverd en vakkundig gedaan.

Heel snel geleverd en vakkundig gedaan.
Was snel klaar allemaal.
Heel fijn en nu het kouder word voel je dat de vloer een stuk warmer is dan voorgaande jaren.
Echt een win-winsituatie situatie

25 de marzo de 2025

Bedankt voor je mooie review!

Fijn om te horen dat alles snel en vakkundig is uitgevoerd.

Mooi dat je nu al merkt dat de vloer warmer aanvoelt, zeker nu het kouder wordt. Precies het resultaat waar we het voor doen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bodem en spouwmuurisolatie …

Goede uitleg gekregen over wat de mogelijkheden waren qua isolatie en een goede uitleg over wat jezelf moet inleggen en wat door de gemeente vergoed werd. Was snel en netjes geplaatst en afgewerkt. Ben zeer tevreden

11 de julio de 2025

Vriendelijk en snel

De mannen die de vloer kwamen isoleren waren vriendelijk, hebben snel gewerkt en nadien hebben we foto's gezien hoe het er onder het huis uitzag. De kruipruimte is soort van afgesloten, maar ze hebben uitgelegd hoe je nu onder de vloer komt en de zaak ook weer afsluit.

30 de mayo de 2025

Keurig werk

Duidelijke uitleg wat er gaat gebeuren, zeer snel en netjes gewerkt. Foto's naderhand geven goed beeld wat er gedaan is.

25 de noviembre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

De vloerisolatie prima aangelegd.

De vloerisolatie prima aangelegd.
Nu minder vocht en minder gas nodig.
Waarschijnlijk € 100,00 in de maand
minder betalen.
De subsidie door jullie ook goed geregeld.

24 de noviembre de 2025
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Ervaring over vloer isolatie pif

Onlangs zijn er isolatiewerkzaamheden bij ons uitgevoerd. Zelf was ik aan het werk, maar ik was telefonisch aanwezig tijdens de afspraak. De medewerker stond ons netjes te woord en legde duidelijk uit wat de bedoeling was.

Bij ons is inmiddels de vloer geïsoleerd met PIF-isolatie en binnenkort wordt ook de spouwmuur aangepakt. De afspraak stond gepland tussen 8:00 en 9:00 uur, maar ze arriveerden rond 9:30 uur. Ze hadden keurig gebeld dat ze vertraging hadden door het verkeer, wat we erg netjes vonden.

Mijn vrouw was thuis tijdens de werkzaamheden. Ze gaf aan dat de medewerkers zeer vriendelijk waren en goed uitlegden wat ze gingen doen. Toen ik later thuiskwam, merkte ik meteen verschil: de koude waas die normaal over de vloer hing was verdwenen.
We hebben een zogenaamde hobo-vloer (met holle roodstenen). en ik was even benieuwd had zelf even het kruipluik opengemaakt om te kijken. Alles zag er keurig en netjes uit. Je voelde direct verschil in temperatuur – de kou werd duidelijk tegengehouden.

Kortom: we zijn erg tevreden over het verloop van de werkzaamheden en het resultaat. Een aanrader!

24 de octubre de 2025

Goed en netjes gewerkt!

Medewerkers die op tijd aanwezig waren en net werk hebben verricht.
Wij zijn tevreden.
Dit bedrijf is aan te bevelen voor isolatie!

27 de octubre de 2025

Helder advies

Wij wilden geadviseerd worden over spouwmuurisolatie na een aanbod voor een vrijblijvend advies. Het advies was na een heldere uitleg van de adviseur, en het kijken in de spouw, om de spouw niet te isoleren omdat er bij de bouw al een piepschuimisolatie was aangebracht waardoor er geen ruimte meer is voor de in te brengen schuimisolatie. Helaas voor ons en ThermoSolutions was het advies om geen extra isolatie aan te brengen. Dank voor het heldere advies.

12 de noviembre de 2025
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.