Super geholpen door de gezellige dames alles werd goed uitgelegd en tijd voor genomen. Service was super En de bezorging de jongens hadden het bed in no time staan.
La empresa ha respondido
Wij hebben een nieuw bed en kledingkast aangeschaft via Totaalbed in Almelo. Wij zijn zeer tevreden over het advies in de winkel (Yusuf) De monteurs kwamen op vrijdag 30 augustus op de afgesproken tij... Ver más
La empresa ha respondido
De verkoop in de winkel was goed, twee aardige medewerkers die ons goed hielpen. De bezorgservice van totaalbed zelf was minder, een stugge medewerker met een uitspraak die ik niet vond passen “da... Ver más
La empresa ha respondido
Erg prettig en deskundig in de winkel geholpen. Goede communicatie omtrent datum van plaatsing. En twee erg hard werkende mannen die binnen een uur een uitgebreide configuratie geplaatst hebben op de... Ver más
Escrito por la empresa
Onze tijdloze boxsprings passen in elk interieur en blijven jarenlang modern. Jaarlijks voegen we nieuwe stoffen en kleuren toe. Niet voor niets slapen bekende Nederlanders op een totaalBED!
Bezoek een van onze 26 winkels bij jou in de buurt.
Lekker slapen is ons doel. Bij totaalBED vind je alles voor je slaapkamer. Onze moderne boxsprings stel je makkelijk zelf samen, met hulp van onze slaapadviseurs. Kies uit diverse modellen, kleuren, stofferingen, hoofdborden en nachtkastjes. Het matrascomfort bepaal je zelf – zacht of stevig, met of zonder topmatras, één of twee matrasdelen, eventueel elektrisch verstelbaar. Zo ben je verzekerd van een mooie slaapkamer, slaapplezier en kwaliteit binnen je budget.
Opgericht in 1998 door vier broers, totaalBED is echt een familiebedrijf. We helpen je persoonlijk, zorgen voor een snelle levering en lossen problemen direct op. Op ons kun je rekenen.
Onze producten zijn van hoge kwaliteit, stijlvol en betaalbaar. We bieden 90 nachten proefslapen en omruilen is mogelijk, zodat je altijd het juiste bed vindt.
Omruilgarantie
Woonboulevard 26, 7606JA, Almelo, Overijssel, Holanda
Invita a los clientes a opinar
Prima service, goed advies. Netjes afgeleverd en gemonteerd. Wij zijn heel tevreden

Service was super
En de bezorging de jongens hadden het bed in no time staan.

Respuesta de totaalBED - Almelo
Goede en nette afhandeling bij afleveren. Fijne medewerkers totaalbed. Product absoluut naar volle verwachting.

Respuesta de totaalBED - Almelo
Tevreden met de geboden oplossing om het kapotte matras te ruilen voor een vergelijkbare. Helaas niet dezelfde als voorheen.

Respuesta de totaalBED - Almelo
We zijn hartelijk ontvangen en het personeel is erg vriendelijk.

Respuesta de totaalBED - Almelo
alles goed geregeld en mooi op tijd en goed op de hoogte gehouden
werken netjes en nemen alle verpakkingsmateriaal weer mee
goede prijs met uitstekende kwaliteit en service

Respuesta de totaalBED - Almelo
De aflevering was perfect. De verkoper was onduidelijk over de leverings datum

Respuesta de totaalBED - Almelo
Snel geinstalleerd en netjes gewerkt. alle afval is ook meegenomen. Heel beleefde en behulpzame mannen.

Respuesta de totaalBED - Almelo
Erg prettig en deskundig in de winkel
geholpen. Goede communicatie omtrent datum van plaatsing. En twee erg hard werkende mannen die binnen een uur een uitgebreide configuratie geplaatst hebben op de 1ste verdieping.

Respuesta de totaalBED - Almelo
Van de koop tot het leveren is alles super geregeld, alles volgens afspraak en erg gemoedelijk.

Respuesta de totaalBED - Almelo
Goede morgen, Wij hebben totaal BED met 5 sterren beoordeeld om meerdere redenen. Wij zijn zeer vriendelijk ontvangen en na een goede inventarisatie van de wensen een uitstekend advies. Direct na bestelling een duidelijk orderbevestiging. Ook levertijd werd stipt nagekomen. Prima product en perfecte service.

Respuesta de totaalBED - Almelo
Het bed stond snel, alles netjes afgeleverd en opgeruimd. Het slaapt heerlijk.

Respuesta de totaalBED - Almelo
In de winkel prima en correct geholpen.Ook een goede sfeer.

Respuesta de totaalBED - Almelo
Más información sobre otros tipos de reseñas.