Har fået en kanon god service altid, lige fra den dag jeg oprettede min første lønkonto. Der var kæmpe forskel fra det jeg var vant til hos de banker jeg før havde brugt. 22 års tilfredshed indtil vi... Ver más

La empresa ha respondido
Jeg har kun godt at fortælle om sparekassen som altid har hjulpet mig både med bodeling/invistering/kortproblemer/valuta bestilling/konto justeringer m.m bare for at nævne nogle Når min egen rådg... Ver más
La empresa ha respondido
Vi er lige flyttet fra Sydbank til Nordfyns bank. Efter et par fine møder hos jeanette i Nordfyns gled resten smerttefrit bortset fra Sydbank var meget langsom med at få afsluttet. Til møderne me... Ver más
Min mand og jeg skiftede til Middelfart Sparekasse fra 2 andre pengeinstitutter og har fra dag 1 modtaget kompetent og ikke mindst hurtig rådgivning. Middelfart Sparekasse har hjulpet os igennem både... Ver más
Escrito por la empresa
Vi er ikke i tvivl om, at vores kunders opbakning er altafgørende for vores virke. Derfor arbejder vi hver dag for, at du skal mærke at vi udviser forståelse for din livssituation og er på forkant med dine behov.
Vi tror på, at rigtig mange mennesker og mange erhvervsvirksomheder har behov for et pengeinstitut, der møder kunderne i øjenhøjde, og hvor det totale ansvar for kundens tilfredshed ligger hos den enkelte rådgiver.
I Sparekassen tilbyder vi elbillån, investering, pensionsrådgivning, daglig økonomi, netbank, mobilbank og de digitale løsninger, du kan forvente af et moderne pengeinstitut.
Bliv kunde >>Men vi er også klar til at servicere dig med personlig rådgivning, når du har brug for det.
Havnegade 21, 5500, Middelfart, Dinamarca
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 84% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Respuesta de Middelfart Sparekasse
Når min egen rådgiver har ferie står der altid en anden til rådighed for at hjælpe.
Har haft banken i snart 20 år uden problemer
Kan kun anbefales 😁🤩

Respuesta de Middelfart Sparekasse
Rart at snakke med et menneske når man ringer eller det er muligt at komme forbi og snakke med et menneske hvis brug for det ☺️
Der er ikke en fast dato på det..

Kort anmeldelse af Middelfart Sparekasse
Middelfart Sparekasse er et godt valg for kunder, der værdsætter personlig service og en fast rådgiver. I modsætning til mange af de store banker oplever kunder ofte direkte kontakt til deres rådgiver frem for at skulle igennem et callcenter. Sparekassen profilerer sig på nærvær, lokal forankring og rådgivning tilpasset den enkelte kunde.

Respuesta de Middelfart Sparekasse
Det er en bank der ikke er til at regne med. Svare som det passe bedst i deres fravær, få det på skrift hvis de lover noget. For ellers risikere man at der har de aldrig sagt 😖

Respuesta de Middelfart Sparekasse
Professionel personlig rettet rådgivning. Hurtig reaktion ved henvendelse. Rådgivning og vejledning holder økonomisk over tid selvom vi oplever en turbulent verdenssituation i øjeblikket.

Respuesta de Middelfart Sparekasse
Danmarks bedste bank. Kundeservicen er i top og vores personlige rådgiver er fantastisk. Svarer altid hurtigt og er klar med gode råd.

Respuesta de Middelfart Sparekasse
Mere aktiv rådgivning. Mærke at man er en god kunde.

Respuesta de Middelfart Sparekasse
Jeg har kun haft positive oplevelser, når jeg har rettet henvendelse, med meget venlige rådgivere.
Lis

Respuesta de Middelfart Sparekasse
Altid god og respektfuld behandling
😁👍🏻

Respuesta de Middelfart Sparekasse
SERVICEN KAN MAN IKKE KLAGE OVER ??? FOR DER ER INGEN! ALDRIG I MIT LIV 60 ÅR! 25 ÅR SOM SELVSTÆNDIG MED KUNDEKONTAKT HVOR SERVICEN VAR I TOP ! KØB HOS KØBMAND HVOR DU EN GOD SERVICE FÅR 😊ER JEG BLEVET SÅ DÅRLIG BEHANDLET! AFTALER BLEV IKKE OVERHOLDT! MAN FØLER SIG NÆRMEST USYNLIG OG TIL BESVÆR NÅR MAN GÅR IND I AFDELINGEN (HØRNING) JEG SAGDE HØJT AT SERVICEN KUNNE MAN IKKE KLAGE OVER ! JEG TROR JEG FINDER EN ANDEN BANK!!! DET RESULTERET I AT 14 DAGE EFTER FIK JEG EN MAIL AT JEG HAVDE 14 DAGE TIL AT FINDE EN ANDEN BANK! HVIS IKKE BLEV ALLE MINE BETALINGER OG KONTIER SPÆRRET!!!
ALT PÅ PBS BLEV IKKE BETALT OG MIT KORT BLEV SPÆRRET 🤔 TROS DET AT DER VAR MASSER AF PENGE PÅ KONTOEN! JEG ER I SKRIVENDE STUND VED AT UNDERSØGE OM DET ER LOVLIGT FRA BANKENS SIDE 🤔 SÅ MIDDELFART SPAREKASSE 🤔 ER EN KÆMPE OVERDRIVELSE 🤔DEN BURDE HEDDE INGENFART SPAREKASSE 🤔 I MIN OPTIK BURDE DER VÆRE EN SMILEY ORDNING FOR BANKER ☹️PS : KØBMAND KROGSGAARD VAR ELITE SMILEY 😊FRA VI FIK DEN TIL JEG LEJET DEN UD😘 VENLIGST JIMMIE KROGSGAARD NIELSEN 💎🦁

Respuesta de Middelfart Sparekasse
Generelt føler jeg at banken de sidste par år er blevet mere ligeglade med deres kunder. Mere bureaukratisk. Mere rigid.
Ikke den bank jeg kom ind i i 2018.
Sidst har jeg en garanti, som skal frigives. Frigivelsen nu bevæger sig ind i 2. uge uden at der sket noget.

Respuesta de Middelfart Sparekasse
Jeg vurderer ikke en enkelt oplevelse, men den løbende service og hjælp, når behovet opstår. Den er i top både af personlig rådgiver og øvrigt personale.

Respuesta de Middelfart Sparekasse
Der var totalt styr på tingene da jeg flyttede bank
Rådgiver var nem at få fat på og alt hvad vi havde aftalt virkede bare

Respuesta de Middelfart Sparekasse
Vi har netop skiftet bank, og vi er blevet taget godt imod, og fået hjælp til det vi har haft brug for, vi har en meget kompetent rådgiver.
Det er et meget venligt personale man møder.

Respuesta de Middelfart Sparekasse
Det personlige og professionelle især da det var svært og stadig med smil og personlighed
Må fremhæve Natasja men osse alle de andre der tager telefonen når Natasja er optaget
MEGA imponeret
De bedste anbefalinger