Consulta las opiniones de los clientes
Købte en fin antik krukke samt underskål med levering. Desværre var leveringen ikke helt i orden. Fragtfirma havde simplethen bare efterladt den ved hovedindgangen, frem for at stille den ved min d... Ver más
La empresa ha respondido
Der er nogle problemer i forhold til levering. For det første vil PLANTORAMA's hjemmeside ikke godkende min Adresse med lejlighed's nummer. Det har jeg aldrig været udsat for andre steder. For det a... Ver más
God og overskuelig hjemmeside, information til køber fungerede uden problemer. Levering fungerede også fint. Noget er dog gået galt, da de modtagne planter havde flere skader - knækkede stængler o... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Oplevelsescenter med alt til havelivet, boligelivet og dyrelivet
Información de contacto
Lyshøjen 12, st. th., 8520, Lystrup, Dinamarca
- kundeservice@plantorama.dk
- www.plantorama.dk
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 96% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Fantastisk service i Randers
Jeg var i Plantorama i Randers i dag middags. Jeg skulle både have hjælp til til nogle planter og hundefoder, ingen problemer de var så søde alle sammen. Meget smilende og sød kasse pige der hjalp mig med at pakke mine ting. Jeg kommer 100% igen!
Smilende chauffør
Fin service, smilende og højlig chauffør- tak
Manglede dog orientering om et anderledes leverings tidspunkt end den af plantorama berammede dato - heldigvis var jeg hjemme
En usædvanlig nem betalingsprocedure og…
En usædvanlig nem betalingsprocedure og meget fin service i kundeservice
Super service, professionele medarbejder, bedste priser, sikkert sted at handle.
Tak for god service 🙏☀️
Min datter brækkede sine fingre i deres døre
Vi elsker at komme i Plantorama, især fordi der også er noget for ungerne. Men vi har desværre haft et træls uheld med deres utroligt dårlige toiletdøre. De smækker for et godt ord, og det resulterede i min datter brækkede to fingre. De går så hurtig i, at man ikke kan nå at reagere. Forstår virkelig ikke, at der ikke er investeret i noget langsom luk.
hyggelig sted
Stort udvalg af planter samt dekoration til enhver smag
+ sjovt at gå rundt og kigge på dyr
God helhrdsoplevelse
Nemt at bestille.
God grogaranti og fin og transperant levering.
Utrolig dejlig side at handle på god…
Utrolig dejlig side at handle på god information om varen og leveringen er som de meddeler. Kan klart anbefales
Ingen hjælp at hente før Oktober
Var i Plantorama, Tåstrup, her til formiddag da jeg havde et par generelle spørgsmål om ligusterhække, da vi overvejer at skifte vores ud. Gik rundt 10 minutter i haveafdelingen uden at mæde nogen ansatte. Jeg var til sidst nødt til at gå ind i kæledyrsafdelingen og spørge om hjælp. Damen var meget venlig og ringede til “chefen” og fortalte at en kunde havde spørgsmål omkring ligusterhække. Hans svar var at de ikke får ligusterplanter før til oktober. Jeg forklarede at jeg bare havde nogle spørgsmål, men blev bedt om at komme tilbage til oktober. Selv damen i kæledyrsafdelingen syntes det var et underligt svar og hun så lidt flov ud.
Jeg kørte til Ankers Planteland, hvor jeg fik 1. Klasses hjælp og svar på alle mine spørgsmål. Det bliver ikke i Plantorame jeg lægger mine penge.

Respuesta de Plantorama
verde.nsmestre i a gro venusflytraps…
verde.nsmestre i a gro venusflytraps kødedene planter = day of the intrfids.
manglende respons
det var hurtig levering, men INGEN og absolut INGEN reagerede på de beskeder jeg lavede... både i ordren og på mail, om at leg skulle have leveret senere...

Respuesta de Plantorama
Dårlig kvalitet og dårlig service
Vi har handlet nogen gange hos Plantorama inden for de seneste måneder.
1. gang online levering - rabarberplanter i dårlig kvalitet, kun 2 ud af 3 overlevede.
2. gang online - afhentning - defekte varer + de varer der stod som på lager, var ikke på lager
3. gang i butikken i Randers, vi skulle købe et æbletræ og nogen flydeplanter
Æbletræerne var fulde af hvide uldne lus og flydeplanterne var nærmest rådne.
Plantorama er ikke et sted jeg kan anbefale.
Jeg ville gerne have talt med en leder og klaret det på stedet, men der var desværre ingen leder på job.

Nemt at finde varen gode priser
Nemt at finde varen gode priser
OK - men forbedringer kan gøre os mere begejstrede...
Præcist, men svært at komme videre til komentarer.
Hvorfor skal jeg vurdere min oplevelse…
Hvorfor skal jeg vurdere min oplevelse når jeg kun har betalt og ikke modtaget nogen vare???
Nu har jeg modtaget varen fik virkelig god hjælp i butikkem med at finde click/collect. Mange tak
nemt og alt fungerede
Smukke og friske planter med posten
Smukke og friske planter med posten. Dejlig mulighed når man ikke har bil og jeg kan stole på at de allerbedste planter pakkes til mig. 🥰
Købte en fin antik krukke samt…
Købte en fin antik krukke samt underskål med levering.
Desværre var leveringen ikke helt i orden. Fragtfirma havde simplethen bare efterladt den ved hovedindgangen, frem for at stille den ved min dør. Der er elevator i bygningen. Et mindre mirakel at den ikke blev stjålet.
P.s. Jeg tænker man som minimum kan ringe på døren.

La experiencia Trustpilot