Thorsen Møbler Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,6

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg havde en god oplevelse med Thorsen møbler. Rasmus svarede hurtigt på mine spørgsmål og var nem at kommunikere med hele vejen igennem. Jeg havde bestilt to varer, hvoraf den ene var forsinke... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg ledte efter en bestemt lampe på nettet. Fandt den hos Thorsen Møbler til en rigtig fornuftig pris, faktisk den billigste jeg kunne finde. Ved bestilling blev jeg oplyst om leveringstid på 1-2 uger... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Glimrende oplevelse. Havde købt fire spisebordsstole som desværre viste sig ikke at passe godt ind. Heldigvis var Rasmus fra webshoppen særdeles venlig og behjælpelig og vi fik byttet stolene til en a... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det var en fornøjelse at handle hos Thorsen Møbler for første gang. De flyttede gaven fra en butik til en anden, så det var lettere for mit barnebarn at hente den. Samtidig holdt de mig løbende orie... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de muebles
  2. Tienda de colchones
  3. Tienda de decoración e interiorismo
  4. Tienda de mobiliario para jardín
  5. Tienda de mobiliario para oficinas
  6. Tienda de muebles de exterior

Escrito por la empresa

Møbler. Mennesker. Indretning. Et af landets største udvalg af designmøbler tæpper og lamper af høj kvalitet til både private og erhvervslivet. Vi tilbyder professionel indretning af bolig og erhverv.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

120 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Uheldigt forløb og manglende respekt

God service inden købet, jeg fik bestil og betalt for mine 6 Elbow-chair i januar. Dog var leveringstiden væsentlig længere end lovet på de 6-8. uger, det ender med 12 - 14 uger uden nogen heads up!
Jeg fik desværre leveret i den forkerte træsort og endnu en ventetid.
Ingen løbende opdatering, ingen information om, hvordan ombytningen skulle finde sted og min sidste mail i april blev ikke besvaret!
Stolene blev endelig leveret og ombyttet den 10. august - det ville have klædt Thorsen Møbler at have leveret en mindste service via en opdatering løbende og at de svarer på mine spørgsmål i mine mails!
Ingen undskyldning for det klumpede forløb!
Jeg ærgrer mig over at jeg ikke handlede ved Rosborg Møbler, som tidligere i forhold til en bedre service

10 de agosto de 2026
Opinión espontánea

Excellent service

Excellent service!
Lynhurtig levering af havemøbelsæt med fragtmand, to hverdage efter bestilling.
Fantastisk imødekommende per telefon og super opfølgning.

7 de julio de 2026
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Jeg købte en Vipp opvaskebørste til…

Jeg købte en Vipp opvaskebørste til studentergave.
Den kom i en kæmpe kasse mærket Fragil og indeni var der på selve produktets emballage både sat Fragil-mærke og et stor pakkelabel på, der fyldte hele emballengen.
Studenten kunne ikke på nogen måde se, hvad det var hun fik og mærkaterne kunne ikke tages af uden at ødelægge emballagen.
Ikke så fedt at give sådan en gave væk...

22 de junio de 2026

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.