Scammers oplichters leveren niet Niets kopen je bent je geld kwijt Het zijn criminelen Uiteindelijk na publicatie op Trustpilot toch het geld terug gekregen Laat je niet naaien doorTemu
21 de julio de 2024
Opinión espontánea
Respuesta de Temu
Hoi, bedankt dat je shopt op Temu! Onze excuses dat je problemen hebt ervaring met je bestelling. Temu is een e-commercebedrijf dat consumenten verbindt met een netwerk van merchandisepartners, fabrikanten en merken, met de missie om consumenten in staat te stellen hun beste leven te leiden. We werken samen met betrouwbare logistieke partners om ervoor te zorgen dat je bestelling betrouwbaar en efficiënt wordt bezorgd. Je kunt je verzendstatus en verwachte bezorgdatum direct volgen in de Temu-app of op Temu.com. Als de trackingstatus gedurende 15 dagen niet is bijgewerkt, kun je een volledige terugbetaling aanvragen en je artikelen houden wanneer ze aankomen. Als je bestelling later aankomt dan de verwachte bezorgdatum, ontvang je Temu-tegoed als blijk van waardering voor je geduld. Tot slot, als je artikelen niet aankomen, beschadigd zijn of niet overeenkomen met de beschrijving of foto's, krijg je het volledige aankoopbedrag terug dankzij Temu-aankoopbescherming (https://www.temu.com/temu-purchase-protection.html). Klanttevredenheid is voor ons van het grootste belang en we werken voortdurend aan het verbeteren van onze dienstverlening. Stuur ons je order-id via de livechat op Temu.com of de Temu-app zodat we kunnen helpen je pakket te vinden en het probleem op te lossen. Vriendelijke groeten, Team Temu