Información sobre la empresa

1. Servicio de arrendamiento de automóviles

Escrito por la empresa

Online-leasing af importbiler. På 1001BILER.dk finder du Danmarks største udvalg af importbiler fra især Tyskland. Lad os hjælpe dig med at finde den rigtige importbil. Du kan vælge at lease eller købe den. Og er du ikke til brugte biler, kan vi også levere nogle nye bilmærker. Vi har kontor i København og i Odense, og vi ser frem til at hjælpe dig godt på vej med drømmebilen.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Hemtagelse af bil fra Tyskland

I forbindelse med hjemtagelse af bil fra Tyskland, henvendte jeg mig til 1001Biler, primært grundet deres gode online platform. Mads fra 1001Biler kontaktede mig efterfølgende, og var meget behjælpelig med at besvare alle uafklarede spørgsmål. SUPER service, som gør at man bliver mere tryg i processen

19 de diciembre de 2022

Hej Niels

Vi er utrolig glade for din anmeldelse - du er altid i de bedste hænder med Mads ⭐

Rigtig godt nytår!

En god oplevelse fra A-Z

Virkelig behagelig oplevelse hele vejen igennem. Mads, vores rådgiver ved 1001biler har været meget tålmodig og behagelig, fra vi begyndte at kigge på den ønskede bilmodel i udlandet, til vi fandt den endelige bil.
Kan med god samvittighed anbefale 1001biler.

14 de diciembre de 2022

Respuesta de 1001 BILER

Tak for din gode anmeldelse. Det betyder meget for os at yde den bedste service fra start til slut.

Vi håber, at du bliver glad for din nye bil :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det har været en meget fin oplevelse at…

Det har været en meget fin oplevelse at samarbejde med jer. I har en god, nem og overskuelig hjemmeside, der er indledningen til et godt samarbejde. Kontakten med jer har været hurtig og professionel med rådgivning og forslag til løsninger.
Jeg vil give jer de bedste anbefalinger.

18 de noviembre de 2022

Hej Erik
Tusind tak for din fine anmeldelse - det sætter vi stor pris på. Det er godt at høre, at du er glad for både samarbejdet og vores hjemmeside!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Flot service fra telefon til personlig kontakt og levering af bil

Som helt ny på leasing markedet har jeg virkelig følt mig godt hjulpet og vejledt af sebastian hos 1001 biler.
Deres hjemmeside er forståelig og let at betjene og den personlige betjening bare helt top.
gennemskuelige økonomiske aftaler og gode til at forklare princippet. Flot service med levering af en super flot bil, lige til døren af en hyggelig chauffør.
Så tilfreds.

30 de septiembre de 2022

Hej Niels
1001 tak for de venlige ord om både Sebastian og hjemmesiden. Vi er glade for at kunne hjælpe dig med din flotte bil. 🤩🚗

Bedste hilsner David Brandt, Stifter og Direktør

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Tak for god og professionel behandling!

Jeg har haft fornøjelsen af at lease en håndplukket bil fra Tyskland igennem en super behandling af Sebastian fra 1001 Biler. Jeg har i hele forløbet følt at 1001 Biler var en professionel virksomhed, og Sebastian skabte en god gennemsigtighed i rejsen fra min bildrøm til at bilen blev leveret personligt til mig i sidste ende. 😊

Tak for god behandling!

8 de julio de 2022

Hej André

1001 tak for de venlige ord. Vi er glade for at kunne hjælpe dig med drømmebilen. 🤩🚗

Bedste hilsner
David Brandt, Stifter og Direktør

Super service og rådgivning

Super service og rådgivning i forbindelse med køb af bil hjemtaget fra Tyskland

9 de mayo de 2022

Hej Jan

1001 tak for din fine anmeldelsen, som vi sætter stor pris på.

Bedste hilsner

David Brandt
Direktør og Stifter af 1001 BILER

Topkarakter til 1001Biler!!

1001Biler har en meget brugervenlig hjemmeside. Jeg fik hurtig svar retur på mine spørgsmål og gennemgang af leasingtilbud, yderst professionelt. De tog min henvendelse meget seriøst og kom med rigtigt gode råd. Man kan tydeligt mærke deres dybdegående viden inden for branchen. Jeg vil helt klart bruge 1001Biler til min næste bil!

4 de abril de 2022

Hej Kasper
Tak for de venlige ord - det varmer. Du er altid velkommen tilbage, og vi vil hjælpe dig videre på bil-rejsen. 🤩

Seriøs bilsøgning…

Rigtig god information og seriøsitet omkring bilsøgningen. Fandt selv en bil i denne omgang, men vil helt sikkert kontakte dem ved næste leasing.

13 de febrero de 2022

Hej Stig
Mange tak for de venlige ord. Det var jo en super flot bil, du havde fundet på 1001BILER.dk.
Vi ser frem til at tale med dig om dit næste bil-skifte eller måske forlængelse af din nuværende aftale.
Bedste hilsner fra David Brandt, Direktør og Stifter af 1001 BILER

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg har igennem tre uger forsøgt at få…

Jeg har igennem tre uger forsøgt at få et tilbud på en konkret bil. Jeg har forsøgt både via linket med et konkret tilbud og skrevet mail. Har intet hørt. Prøvede i går at ringe hvor jeg bare med det samme fik en besked om at telefonen ikke blev svaret. Det virker alt andet end tillidsvækkende

15 de enero de 2022

Hej Poul
Du har ret, og jeg beklager meget, du ikke har fået en ordentlig service. Hos 1001 BILER har vi fået mange henvendelser, og vi har derfor ansat tre nye rådgivere, så vi får vores service op igen. Jeg har forstået, at vi nu har undersøgt en bil for dig og du har fået tilbud.
Hvis du igen benytter 1001BILER.dk, lover jeg dig en ekstra god service og en ekstra skarp pris.
Bedste hilsner fra David Brandt, Direktør og Stifter af 1001 BILER

Seriøs behandling

Liam Lund
En seriøs og profesionelle behandling.
Altid overholder aftale, og nemt at komme i kontakt.
Kan kun anbefale til andre.

8 de octubre de 2021

Respuesta de 1001 BILER

Tak Liam for din anmeldelse og venlige ord.
Du ønskes en dejlig dag! 😀

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.