Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik kocht afgelopen zaterdag een videocursus en oefende een paar dagen en dan volgde de 1-dag live-cursus op woensdag en ik ben geslaagd voor mijn theorie-examen op dezelfde dag. Voordelen: je le... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De reden wrm vind ik deze rijschool zo geweldige omdat ze duidelijke zijn oke gevezen duidelijke Informatie wat je nodig zou hebben voor je examen dat gelijk geslaagd word bij het cbr Voor je au... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik heb hier het kleinste pakket genomen voor mijn motor-theorie examen. De begeleiding vond ik erg goed en ik was vooral te spreken over de foutenbank. Op die manier kan je makkelijk je gemaakte foute... Ver más

Información sobre la empresa

1. Autoescuela
  2. Escuela de conducción
  3. Escuela de conducción de motocicletas

Escrito por la empresa

Bij 100%Geslaagd helpen we kandidaten om te slagen voor het CBR theorie-examen. Met onze online theoriecursus kun je op je eigen tempo oefenen.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Super lieve en leuke mensen!

Ik ben zeer tevreden over de service! Ze zijn erg vriendelijk, meedenkend en steunend. Ik vond alles wat werd uitgelegd erg duidelijk. Ik vind wel dat er iets meer gehamerd mag worden op de echte theorie dingetjes (wat je echt puur uit je hoofd moet leren) zoals welk kenteken een bromfiets heeft etc. Ook hebben ze niet ALLE nodige informatie verteld, maar wat er is verteld was wel erg duidelijk.

4 de febrero de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ook handig als Nederlands niet je moedertaal is

Voordelen: je leert heel veel in korte tijd. Het is ook niet saai in vergelijking met zelf-studie uit een boek.

Nadelen: in de videocursus gebruiken ze AI dus de stem klinkt "robotachtig" in sommige videostukken en het kan een beetje vervelend zijn. Tijdens de 1-dag cursus kan je weinig vragen stellen want je communiceert via een chat en het beeld op het scherm, waarover je een vraag hebt, verdwijnt snel. Dus het is lastig om een uitleg te krijgen als je het niet meteen begrijpt.

16 de julio de 2025

Een Absolute Aanrader

Een Absolute Aanrader!

De cursus correspondeert totaal met examen die je krijgt op het CBR,

Mijn cursus eindigde 20 minuten voor m’n examen, en het ging me heel eenvoudig af.

Shout Out naar Jasper die de cursus gaf🏆 je kan alles hem vragen en hij kijkt om naar elke individu tijdens de les.

20 de junio de 2025

Dankzij naar Taxi Theorie Halen

Dankzij naar Taxi Theorie Halen, ik ben in een keer geslaagd. Ik had een oefen pakketje en dagcursus besteld. Het lees materialen en examen video's waren heel duidelijk en echt goed georganiseerd. Ik vond de makkelijker alles door te nemen en voorbereid me zelf.

13 de junio de 2025

Top service

Top service. Vlot maar ook duidelijk. Van 08:00 tot 14:00 met korte pauzes der tussen natuurlijk. Ik ben geslaagd !!!

12 de junio de 2025

Aanrader

Aanrader, ben geslaagd in een keer zonder kennis over de theorie. De dag cursus was al genoeg.

16 de abril de 2025

Uitmuntende cursus

Uitmuntende cursus, goed werkend systeem met gratis quizzen voorbeelden en nog veel meer. De service is ook zeer goed bevallen met snelle reacties op vragen en geweldige hulp indien nodig. Al met al een dikke Aanrader!

30 de junio de 2024

Echt heel fijn

Echt heel fijn! Werd goed uitgelegd en alle tips zoals de klok zijn gevraagd tijdens het examen. Rustige stem ook om naar te luisteren

28 de febrero de 2025

Deze dagcursus is Uiterst informatief

Deze dagcursus is Uiterst informatief. Ik heb vandaag meegedaan, en aansluitend hierop het examen gedaan.

Ik kan met trots zeggen dat ik met 1 fout in totaal geslaagd ben.

Ik ben zeer tevreden en kan iedereen deze dagcursus aanraden!

18 de noviembre de 2024
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.