Valorada con 1 estrellas sobre 5

2 dagen levertijd volgens de website. Mede daarom besteld omdat we zonder warm water zitten .Na 1 week contact opgenomen. Wordt zonder enig excuus of uitleg meegedeeld dat de boiler na anderhalve we... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goed geholpen door de telefoon met de aanschaf van de warmtepomp boiler. We hadden een aantal vragen over een paar modellen die allemaal snel beantwoord konden worden. Levering kwam een paar dagen lat... Ver más

Información sobre la empresa

1. Proveedor de calderas

Escrito por la empresa

123boilers verkoopt Elektrische boilers en CV ketels. Als meer dan 15 jaar verkopen wij kwaliteit en bieden de service die klanten van ons verwachten.

3,9

1 estrella

Ha contestado el 10% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Snelle levering Eldom boiler

Na de bestelling van de 200 liter Eldom Elektrische horizontale boiler op de duidelijke website was het na de bestelbevestiging even stil. Na een vriendelijke email uitwisseling werd de boiler uiteindelijk eerder geleverd dan verwacht. De boiler was robuust ingepakt en werd door Electraboilers zelf bezorgt.

31 de agosto de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goed advies en snelle service

Door het verbod op gas gestookte geisers moesten mijn opa en oma een oplossing vinden om hun warmwatervoorziening. Nadat ik ze in contact had gebracht met 123boilers werden ze voorzien van vakkundig advies en hing er binnen één week een elektrische boiler. Na installatie konden ze ook terecht voor vragen.

11 de julio de 2025
Valorada con 4 estrellas sobre 5

mooie boiler

mooie boiler hopelijk heb ik er veel plezier van,maar ik had een montageset erbij gekocht waarmee ik dus niks kan doen,dus een 50 euro weggesmeten,de set is niet van toepassing voor de geleverde boiler

24 de julio de 2025
Logotipo de 123boilers

Respuesta de 123boilers

Goedemiddag Patrick, dank voor uw review.
Onze aansluitsets zijn universeel, dus deze kan toegepast worden op uw boiler .
U valt nog binnen de 2 wkn van de herroepingsperiode, dus u mag de set gewoon retour sturen naar ons .

Top service

Bij het zoeken naar een geschikte boiler heb ik telefonisch contact gezocht. Kreeg een hele aardige dame aan de telefoon. Werkte er nog niet zo lang, maar deed zeer goed haar best vragen van mij te beantwoorden. Bij de vragen waar ze geen antwoord op wist werd er even geschakeld met 1 van de bazen zodat ik juist geïnformeerd werd.

Vervolgens de bestelling geplaatst en deze werd keurig volgens afspraak afgeleverd. Vooraf kreeg ik een melding welke dag het werd bezorgd met een richttijd daaraan gekoppeld. Op de dag zelf een melding chauffeur is onderweg.

Toppers bedankt voor de goede service en tot de volgende boiler (maar wel over een tijd pas hoor ;) )

14 de agosto de 2025

In 1 woord Super!

Een hele fijne en praktische website, bestellen is zo gedaan. Paar dagen later staat de installateur op de stoep met de nieuwe boiler en binnen no time geinstalleerd en was hij weer weg. Zou dit iedereen aanraden die een boiler nodig heeft, veel service voor een mooie prijs!

7 de agosto de 2025
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.