Voor eerste keer een fruitmand via internet besteld bij 123fruit.nl. Gemakkelijk kiezen en bestellen. Track&trace link ontvangen om de volgende dag bestelling te volgen. Tijdvak van bezorgen kwam niet... Ver más

Consulta las opiniones de los clientes
Goedemorgen! Dit bedrijf had een fantastische mand gestuurd naar desbetreffende persoon! Hij was lovend over . Hij vertelde dat het heel goed gevuld was en de goederen erin van hele goede kwaliteit w... Ver más
Ik heb al verschillende keren bij jullie een fruitmand besteld, en tot nu toe horen ik van degene die ze ontvangt goede berichten, mooi fruit, bijzonder lekker .En wat ik ook op prijs stelt is dat het... Ver más
Información sobre la empresa
Acerca de 123fruit
Escrito por la empresa
Fruitmanden bezorgen voor elke gelegenheid
123Fruit.nl is dé online specialist voor het bezorgen van heerlijke, verse fruitmanden, fruitboxen en fruitschalen in heel Nederland. Met ons ruime en gevarieerde assortiment bieden wij voor elke gelegenheid de ideale fruitverrassing. Of je nu iemand beterschap wilt wensen, een jarige wilt feliciteren, je waardering wilt tonen of een steunbetuiging wilt sturen – bij 123Fruit.nl vind je altijd een passende fruitmand die gegarandeerd indruk maakt.Onze kracht ligt in kwaliteit en versheid
Iedere fruitmand wordt met zorg en aandacht samengesteld door onze betrouwbare fruitpartner, waarmee we al jarenlang succesvol samenwerken. Dankzij dagelijkse leveringen van vers fruit kunnen wij beloven dat elke fruitmand die wij bezorgen écht dagvers is. Onze korte doorlooptijd garandeert optimale kwaliteit, smaak en versheid, waardoor de ontvanger kan genieten van het beste fruit dat Nederland te bieden heeft.Grootste aanbod fruitmanden online
Naast de populaire traditionele fruitmand, bieden wij een gevarieerd aanbod dat inspeelt op verschillende wensen en gelegenheden. Zo hebben wij heerlijke beterschap fruitmanden, verrukkelijke fruitboxen, mooie fruitschalen en bijzondere biologische fruitpakketten. Bovendien combineren we fruit ook regelmatig met lekkere extra's, zoals chocolade, natuurlijke sappen van Schulp of een magazine, waardoor onze fruitmanden altijd nét dat beetje extra geven. Een goed voorbeeld hiervan is de geliefde fruitmand Opkikker met overheerlijke Tiny Tony’s chocolaatjes, of onze luxe golden fruitschaal met diverse A-merk chocoladeproducten.Bij 123Fruit.nl hechten we veel waarde aan persoonlijkheid en gemak
Tijdens het bestellen voeg je eenvoudig een persoonlijk kaartje toe met je eigen boodschap, zodat jouw geschenk nóg persoonlijker wordt. Zowel particuliere als zakelijke klanten profiteren van een gebruiksvriendelijk bestelproces. Betalingen kunnen eenvoudig via iDEAL of Creditcard plaatsvinden, terwijl zakelijke klanten ook achteraf kunnen betalen. Na het plaatsen van je bestelling ontvang je van ons een handige track & trace e-mail, waarmee je jouw bestelling online kunt volgen tot aan de deur van de ontvanger.Fruitmanden met dagvers fruit bezorgen
Onze bewuste keuze voor voornamelijk stevig handfruit zoals appels, peren en mandarijnen zorgt ervoor dat onze fruitmanden niet alleen heerlijk smaken, maar ook onbeschadigd aankomen op hun bestemming. Zachter fruit zoals kiwi’s, bananen en druiven pakken we zorgvuldig in met beschermende materialen als houtwol of kartonsnippers. Hierdoor blijft het fruit tijdens transport stevig op zijn plaats en komt het in perfecte conditie aan bij de ontvanger.Bestel je op werkdagen vóór 16:00 uur? Dan zorgen wij ervoor dat jouw gekozen fruitmand, fruitbox of fruitschaal al de volgende dag wordt bezorgd, op elk gewenst adres binnen Nederland, voor een lage verzendprijs van slechts € 6,95. Ontdek ons volledige aanbod en verras iemand met een gezonde en originele fruitmand van 123Fruit.nl – kwaliteit, versheid en persoonlijke aandacht gegarandeerd!
Información de contacto
Holanda
- 123fruit.nl
Ha contestado el 20% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
TOP proces
Snelle bestelling, bezorging tijdig zoals afgesproken, prima kwaliteit fruit
Top!
Top!
Voor het eerst besteld, meteen duidelijke communicatie en dag na bestelling, afgeleverd.
Zeer tevreden.
Niet weer
Sorry, maar de doos was van boven helemaal ingedeukt en kapot....fruit lag door elkaar. Het was mijn eerste bestelling, maar ook de laatste
Bezorgdatum is goed gegaan
Bezorgdatum is goed gegaan
De persoon waar het voor bedoeld was vond het een mooie fruitmand.
Het fruit is mooi op tijd aangekomen
Het fruit is mooi op tijd aangekomen
Maar het is niet overhandigd maar onder het afdak neergezet en dat was geen probleem maar er had even een briefje in de brievenbus gemoeten zij hebben het bij toeval gevonden heb ik door gekregen
Maar de fruitschaal was prima heb een foto van de mensen gekregen
Alles prima behalve bezorger
Bestelopties en snelheid van leveren zijn helemaal goed. Bij het schrijven van een kaartje is het niet heel duidelijk als je het limiet van tekens gaat. Track and trace updates lopen achter. Bezorging vind ik echt een minpunt. Bezorger heeft niet aangebeld maar direct de keus gemaakt het in een bak voor pakketjes te leggen bij afleveradres. Terwijl de bewoners thuis waren. Een dag erna moest ik navragen of ze het hadden ontvangen (weg verrassing) en toen pas zagen ze het. Voor vers fruit snap ik dat niet, bel gewoon even aan.
Gewoon alles 👍🏼
Duidelijke website, snelle bezorging en tevreden ontvanger.
Goede website, snelle bezorging en tevreden ontvanger.
Prima fruitmand en naar tevredenheid afgeleverd
De ontvanger is zeer te spreken over de kwaliteit van de fruitmand.
De bezorging is correct uitgevoerd en ik ben goed op de hoogte gehouden met de track-en trace code.
Alles prima, niets te klagen
Bestellen was eenvoudig, fruitmand is in goede orde ontvangen. Niet te klagen dus!
Más información sobre otros tipos de reseñas.