Vanwege een typfout, heb ik de verkeerde maat opgegeven en ontvangen. Na mail contact met 123jaloezie.nl waren ze enorm begripvol en hebben ze mij ontzettend goed geholpen. Resultaat: nieuwe jaloezi... Ver más
La empresa ha respondido
Zeer tevreden met onze jaloezieën! We hadden de maten zelf opgemeten, maar kregen iets korter klemmen. Na een e-mail te hebben gestuurd om het probleem te melden, ontvingen we de juiste maat klemmen... Ver más
levertijden komen ze niet na meer dan 4 weken moeten wachten, daarna rolgordijn ontvangen met allemaal vouwen erin! Lossen dit niet op maar laten je weer wachten op terugkoppeling van hun eigen lever... Ver más
La empresa ha respondido
Ongelofelijk slecht bedrijf!!! Gordijnen besteld met verduisterende voering voor de slaapkamer. Snel geleverd maar toen ik ze had opgehangen bleek dat de zon er gewoon doorheen schijnt. Dikke mee... Ver más
La empresa ha respondido
Bestel jouw goedkope jaloezieën op maat bij 123jaloezie.nl ✅ Breed assortiment jaloezieën gratis op maat gemaakt ✅ Laagste prijs garantie ✅ Gratis monsters!
Goudenheuvel 47, 5234GA, 's-Hertogenbosch, Holanda
Ha contestado el 74% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Zeer tevreden met onze jaloezieën!
We hadden de maten zelf opgemeten, maar kregen iets korter klemmen. Na een e-mail te hebben gestuurd om het probleem te melden, ontvingen we de juiste maat klemmen. Het hangt fantastisch, erg tevreden!!!
Vanwege een typfout, heb ik de verkeerde maat opgegeven en ontvangen.
Na mail contact met 123jaloezie.nl waren ze enorm begripvol en hebben ze mij ontzettend goed geholpen. Resultaat: nieuwe jaloezieën met de juiste maat zijn onderweg. Ik kan jullie niet vaak genoeg bedanken!

Respuesta de 123jaloezie.nl
Het hele proces van uitzoeken, bestellen en uiteindelijk ophangen van de jalouzien verliep probleemloos en vlot en tot grote tevredenheid. Bovendien zijn de prijzen ook zeer redelijk.

Respuesta de 123jaloezie.nl
Tevreden met de rolgordijnen..
Alleen missen er een paar dingen.. contact krijgen is erg lastig waardoor ik nu de helft niet kan ophangen.. zal hier niet opnieuw bestellen!

Respuesta de 123jaloezie.nl
In 2020 twee houten jalouzieën besteld bij 123jaloezie. Tot nu een uitstekende ervaring. Tot kort geleden van allebei het tuimel mechanisme er genoeg van had. Alles geprobeerd, maar helaas! 123jaloezie gebeld en met een week had ik nieuwe in huis. Het vervangen was een fluitje van een cent en de jalouzieën zijn weer als nieuw! Super service en een dikke pluim!

Respuesta de 123jaloezie.nl
Nette prijzen voor de producten die ze leveren. Levering is redelijk snel. Kreeg wel een UK stekker om het rolgordijn op te laden maar de klantenservice is goed en snel zodat ik snel de juiste had.

Respuesta de 123jaloezie.nl
Snelle reactie naar aanleiding van een probleem. En ook snel opgelost.

Respuesta de 123jaloezie.nl
levertijden komen ze niet na meer dan 4 weken moeten wachten, daarna rolgordijn ontvangen met allemaal vouwen erin! Lossen dit niet op maar laten je weer wachten op terugkoppeling van hun eigen leverancier.
Na aandringen werd er wel snel een nieuw rolgordijn besteld zonder kosten (wel goed opgelost).

Respuesta de 123jaloezie.nl
Super goede service, top hoe vriendelijk je word geholpen, ik heb verkeerde jaloezieën gekocht, met koord
Mag ze nu terug sturen en worden gratis gemaakt met boord, super service.

Respuesta de 123jaloezie.nl
Ik heb bij 123 jaloezie, kiep/kantel raam verduistering gekocht. Ik heb daarbij een verkeerde maat van het kliksysteem door gegeven,niet handig. Ik heb 123 jaloezie gemaild, met de vraag of deze klemmen los te bestellen zijn, zo niet of ze dan weten waar ik terecht kan. Ik kreeg binnen 24 uur een heel positief bericht, dat ze kosteloos de goede maat klemmen opsturen. Heel attent. Nogmaals dank daarvoor.

Respuesta de 123jaloezie.nl
Ik heb 3 jaar geleden jaloezieën besteld en gekocht bij 123jaloezie.
Helaas is er een jaloezie die moeilijk sluit en open gaat,
je blijft maar draaien en als hij driekwart dicht is schiet hij weer open.
Ik heb het bedrijf 123 jaloezie een mail gestuurd, wat er aan de hand kon zijn.
Nathaniella, heeft gevraag of ik een videootje wilde sturen opdat men dan kan kijken wat het probleem is.
Ik kreeg vrij snel antwoord, en ze vertelde mij dat het uit de garantieperiode is en dat ze bereid waren mij eenmalig het onderdeel wat niet goed werkte op te sturen. Ik heb er zelfs 1 extra gehad.
Ik ben daar heel blij mee, en inmiddels heb ik het defecte deel verwisseld met de nieuwe.
Ik wil graag Nathallie bedanken, dit is gewoon topservice van dit bedrijf , en krijg hiervoor een 10!

Respuesta de 123jaloezie.nl
besteld geleverd en navraag hie verlopen is alles tip in orde

Respuesta de 123jaloezie.nl
Super fijne, vriendelijke en meedenkende klantenservice medewerker (Claudia) aan de telefoon gehad. Ik voelde mij gehoord. Uiteraard ook super tevreden met de producten die ze leveren. Aanrader dus!!!

Respuesta de 123jaloezie.nl
Wat een vreselijk bedrijf is dit 123 Jalouzie. Oplossend vermogen 0. Het draait allemaal om de details.... Verkeerd geleverd 3 cm te lang maar na 2 telefoontjes en mail met foto's krijg ik steeds weer in repeat te horen stuur maar een mail met foto's dan sturen wij dit door naar onze leverancier. Ohhh dus jullie maken zelf niets en sturen klanten met een kluitje in het riet. Ook mijn voorstel om de lamellen terug te sturen en vermaak kosten zelf te betalen is niet mogelijk volgens mevr N . Gewoon een mailtje sturen met foto's zegt mevr N sreeds weer in repeat. Geen doorkomen aan, Voor de andere ramen gaan we wel naar Leen Bakker of Kwantum die hebben betere service en...... goedkoper.

Respuesta de 123jaloezie.nl
Doordat mijn dochter jaloezieën Daar had besteld heb ik zelf ook een jaloezie daar besteld zelf opgemeten en besteld ik moet zeggen de jaloezie was er vrij snel en alles was in topconditie Ik heb hem opgehangen en de maten waren perfect Ik ben erg blij dat ik dit adres gekregen heb en voortaan als ik meer nodig heb zal ik daar zeker bestellen.

Respuesta de 123jaloezie.nl
Snelle levering en goede kwaliteit. Ik had de verkeerde beugels erbij geselecteerd en na 1 belletje kreeg ik kosteloos de juiste opgestuurd. Klantenservice is ook heel vriendelijk. Je wordt na de bestelling goed op de hoogte gehouden over de voortgang van de order.

Ongelofelijk slecht bedrijf!!!
Gordijnen besteld met verduisterende voering voor de slaapkamer. Snel geleverd maar toen ik ze had opgehangen bleek dat de zon er gewoon doorheen schijnt. Dikke meerprijs voor deze voering betaald.
Na telefonisch contact hebben gehad moest ik een mail sturen met foto's. Dit direct gedaan en nu al 9 dagen radiostilte vanuit dit bedrijf. Elke dag telefonisch contact gezocht en krijg steeds hetzelfde te horen 'we zijn ermee bezig maar de collega die dit in behandeling heeft werkt maar 3 dagen'.
Dit is niet hoe je klanten behandeld.
NOOIT BESTELLEN HIER!!!

Respuesta de 123jaloezie.nl
Helaas wacht ik nog steeds op de bestelling. Op 22 april zouden mijn vouwgordijnen afgeleverd worden. Inmiddels nooit meer iets vernomen. Ik heb de monteur al twee keer af moeten zeggen. Inmiddels bel ik elke dag voor een update, maar tot op heden geen vouwgordijnen.

Respuesta de 123jaloezie.nl
Contact is opzich prima, ze reageren wel op iedere email. Alleen ze zeggen iedere keer eigenlijk precies het zelfde. Wacht al een maand op me rolgordijn. Dus heb je het snel nodig zou ik niet hier zijn.

Respuesta de 123jaloezie.nl
Más información sobre otros tipos de reseñas.