Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg synes der er et super godt koncept I har med priser baseret på enkeltflasker! Det til trods synes jeg priserne er konkurrence dygtige - og så er kundeservice helt i top! Transportfirmaet have lav... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Er generelt godt tilfreds. Kunne dog ønske flere tilbud i 6-stk. kasser (eller enkeltflasker) når der er tale om dyre vine...

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg finder, at 1855 cru`s priser godt kan tåle sammenligning med andre firmaers, Det er godt, at firmaets bestillingsproces er ret enkel, og at levering er hurtig og omhyggelig. Hans Henrik Frey.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super rådgivning, priser og service ifm. vinkøb. 1855 CRU kan varmt anbefales! Professionelle men alligevel helt nede på jorden i deres tilgang til kunden. Topkarakter herfra.

Información sobre la empresa

1. Tienda de vinos

Escrito por la empresa

Klassificerede vine fra Bordeaux. 1855cru.dk er stedet hvor du finder et kæmpe udvalg af Grand Cru Classé vine - både En Primeur og til omgående levering.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super koncept, super kundeservice!

Transportfirmaet have lavet en fejl, jeg klagede kl 23.30 og allerede kl 8 næste dag havde I svaret på min henvendelse og løst problemet.. jeg kommer helt sikkert tilbage næste gang jeg skal købe bordeaux!

15 de enero de 2026
Opinión espontánea

Hej Peter,
Tusind tak for din anmeldelse – den blev vi virkelig glade for.

Det betyder meget for os, at vores koncept med samme priser, uanset om man køber en enkelt flaske, eller hele kasser til vinkælderen, rammer rigtigt.

Vi gør vores bedste for at give en god oplevelse fra start til slut.
Pakkeomdeleren passede godt på vinen, men havde desværre læst forkert på pakken. Det var godt, at vi sammen fik løst det og fik vinen sikkert frem til dig.

Vi håber vinen lever op til forventningerne – og glæder os til at handle med dig igen 🍷

Jonas - 1855cru.dk

Valorada con 5 estrellas sobre 5

et lækkert udvalg af vine til gode…

et lækkert udvalg af vine til gode priser og hurtig levering.
helt sikkert ikke sidste gang jeg køber fra 1855cru.

29 de marzo de 2023

Hej Nikolaj,
Mange tak for de pæne ord. Det glæder os meget at du er tilfreds.
Mvh. Jonas, 1855 Cru A/S

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De taler om vin så vi almindelige også…

De taler om vin så vi almindelige også er med.
Ingen snobberi.

1 de marzo de 2023

Hej,
Tak for kommentaren/anmeldelsen.
Det er vi glade for at høre. Vi gør vores bedste for at alle kan være med.
Mvh. Jonas, 1855 Cru A/S

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God service og flot udvalg

God service, stort udvalg og rettidigt levering. Hvis man er til Fransk Grand Cru vine er der ikke mange steder bedre i DK.

23 de enero de 2023

Hej Thomas,

Mange tak for de pæne ord. Det sætter vi virkelig pris på.

Jonas, 1855 Cru A/S

Ingen slinger i valsen

Ingen slinger i valsen, alt fungerede som lovet

18 de noviembre de 2022

Hej Ole,
Det glæder os du er tilfreds med handlen.

Med venlig hilsen 1855 Cru A/S

Super og hurtig service

Super og hurtig service og fantastisk udvalg af gode vine.
Jeg komme helt sikkert tilbage

15 de noviembre de 2022

Hej,
Vi er glade for at du er tilfreds, og vi glæder os allerede tilde vender tilbage.

Super rådgivning

10 de noviembre de 2022
Opinión espontánea

Hej Peter,
Mange tak for den fine anmeldelse, og anbefalingen. Det sætter vi virkelig pris på.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Fin effektiv service

Fin effektiv service. Alt som lovet

31 de octubre de 2022

Hej Allan,
Det glæder os at du er tilfreds med handlen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Godt udvalg, gode priser og service!

Godt udvalg, gode priser, samt muligheder for levering og/eller afhentning ved samarbejdspartnere.

1 de octubre de 2022

Hej Tommas,
Mange tak for anmeldelsen.
Det sætter vi stor pris på.

Jonas

godt køb

Jeg gjorde en god handel som jeg utvivlsomt vil gentage i fremtiden

9 de septiembre de 2022

Hej Kim,
Det er vi glade for at høre. God fornøjelse med dit køb.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.