Banner for 1BOX Self Storage - Heerlen-Heerlerbaan

1BOX Self Storage - Heerlen-Heerlerbaan Opiniones 13

TrustScore: 4 sobre 5

3,9

Heerlerbaan 243, 6418 CE Heerlen, Limburg, NL

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mooie lokatie boxrn zien er goed uit. Prijs kwaliteitsverhousing goed. Fijn persoonlijk contact gehad waarin op een juuste en correxte wijze uitleg gegeven wordt hoe het werkt.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

de gehuurde box werd direct via een app op de telefoon klaargezet daarna heeft een medewerken mij geheel door de functies geloodst enkele dagen later ben ik de box gaan vullen met mijn archief... Ver más

Información sobre la empresa

1. Planta de almacenamiento

Escrito por la empresa

1BOX Self Storage biedt opslagmogelijkheden voor zowel particulieren als bedrijven. Of je nu een paar dozen kwijt wilt of je hele inboedel, bij ons zit je goed. Je spullen staan veilig, schoon en zijn iedere dag makkelijk bereikbaar. Je kiest zelf hoeveel ruimte je nodig hebt – groot of klein.

Información de contacto

• Heerlerbaan 243, 6418 CE, Heerlen, Limburg, Holanda

• 045-2033040

Sla jouw spullen veilig op bij 1BOX

Met 29 locaties in Nederland is er altijd wel een bij jou in de buurt.

3,9

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Wat een drama deze firma

Wat een drama deze firma! Ik blijf mailtjes krijgen over een factuur die ik niet betaald zou hebben maar die wel is betaald. Leek het semi opgelost, lees: ze gingen het uitzoeken. Krijg ik de dag erna weer verschillende mails over de niet betaalde factuur. Regel je zaken, lees je mails en handel het correct af! Nooit meer zal ik zaken doen met deze verschrikkelijke firm! Wat een drama!

Helaas blijf het drama doorgaan. Er wordt niet op mijn mails gereageerd. Zelf telefoon werkte niet. Ik krijg nu aanmaningen. Terwijl ik nog geld van hun krijg. DRAMA!

1 de marzo de 2026

Respuesta de 1BOX Self Storage - Heerlen-Heerlerbaan

Hi Piet, vervelend dat het niet soepel is verlopen. Het probleem is inmiddels gelukkig verholpen.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Snelle terugkoppeling

Snelle terugkoppeling, vriendelijk en behulpzaam personeel.

30 de enero de 2026

Respuesta de 1BOX Self Storage - Heerlen-Heerlerbaan

Fijn dat onze snelle service en vriendelijkheid je bevallen. Dank voor je feedback!

Snel geholpen.

Snel geholpen.
Goede service.
Vriendelijk personeel.

22 de octubre de 2025

Bedankt voor je review!

Het advies

Het advies, de hulp bij vragen en de eerlijkheid bij de afstemming van de behoefte en aanbod hebben we als zeer prettig ervaren.

26 de agosto de 2025

Respuesta de 1BOX Self Storage - Heerlen-Heerlerbaan

Bedankt voor je review! We hopen dat je met plezier gebruikmaakt van je opslagbox.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Een hele fijne service ontvangen

Een hele fijne service ontvangen. Super aardige mensen aan de lijn gehad. Middels de app ontvang je toegang tot alles.

19 de agosto de 2025

Respuesta de 1BOX Self Storage - Heerlen-Heerlerbaan

Bedankt voor je review! Goed om te horen dat je fijn bent geholpen door onze collega's :-)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Alles snel en goed geregeld

Alles snel en goed geregeld, vriendelijk en behulpzaam aan de telefoon.

26 de junio de 2025

Respuesta de 1BOX Self Storage - Heerlen-Heerlerbaan

Bedankt voor het delen van je ervaring met 1BOX!

Prima storage

Goede communicatie, gemakkelijke toegang, mooi opgeruimd.

25 de julio de 2025

Respuesta de 1BOX Self Storage - Heerlen-Heerlerbaan

Bedankt voor het achterlaten van deze review, Quirin!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

de gehuurde box werd direct via een app…

de gehuurde box werd direct via een app op de telefoon klaargezet
daarna heeft een medewerken mij geheel door de functies geloodst
enkele dagen later ben ik de box gaan vullen met mijn archief
met de karren dfie klaar staan hebben wij alles binnen enkele uren de box gevuld
daarbij heb ik geen enkele fout kunnen ontdekken bij het gebruik van de app
ik vond het geweldig hoe dit gaat
chapeau

14 de mayo de 2025

Respuesta de 1BOX Self Storage - Heerlen-Heerlerbaan

Bedankt voor je review, John! Goed om te horen dat alles zo soepel is verlopen.

Erg slechte service!

Erg slechte service! vooraf doen ze vriendelijk en laten ze lijken alsof ze het perfecte bedrijf zijn, maar als je de box opzegt en je krijg je borg niet binnen 14 dagen terug laten ze gewoon niks weten. enige wat ze zeggen is sorry wacht maar een maand! maar als ik 1 dag te laat heb betaald dan moet ik 10 euro extra betalen. Erg slecht!

1 de mayo de 2025

Respuesta de 1BOX Self Storage - Heerlen-Heerlerbaan

Beste Dennis, de terugbetaling van de borg is afgehandeld. Bedankt voor het huren bij 1BOX!

Klantvriendelijk!!

Om diverse redenen verschillende keren contact gehad met 1Box voordat ik uiteindelijk de juiste box had qua grootte. Stuk voor stuk heel klantgerichte gesprekken met prettige mensen. De opslaglocatie is erg netjes en er staan karren die je kunt gebruiken voor het transporteren van je spullen naar de betreffende box. 1BOX is een echte aanrader!

11 de abril de 2025

Respuesta de 1BOX Self Storage - Heerlen-Heerlerbaan

Bedankt voor het delen van je ervaring met 1BOX, Karen!

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.