La empresa ha respondido
Ik liep gisteren naar binnen en 30 minuten later had ik de box gezien, contract getekend en vandaag al lekker bezig mijn spullen over te brengen. Vriendelijk ontvangen en goed georganiseerd.
La empresa ha respondido
Er wordt met je meegedacht over een effectieve opslagmogelijkheid. Een zorg minder!
La empresa ha respondido
1BOX Self Storage biedt opslagmogelijkheden voor zowel particulieren als bedrijven. Of je nu een paar dozen kwijt wilt of je hele inboedel, bij ons zit je goed. Je spullen staan veilig, schoon en zijn iedere dag makkelijk bereikbaar. Je kiest zelf hoeveel ruimte je nodig hebt – groot of klein.
Olympiaweg 16-30, 3077 AL, Rotterdam, Zuid-Holland, Holanda
Invita a los clientes a opinar
Ik heb 8 maanden lang twee units gehuurd bij 1Box en ben ontzettend tevreden. De klantenservice is uitstekend bereikbaar en ze staan je altijd vriendelijk te woord. De medewerker op locatie heeft mij eveneens heel goed geholpen. De service is van begin tot eind professioneel en soepel verlopen. Zoek je een betrouwbare plek voor je spullen? Dan is dit absoluut een aanrader!

Respuesta de 1BOX Self Storage - Rotterdam Zuid
Vroeger zeer tevreden maar de laatste jaren niet meer. Prijzen gaan jaarlijks bizar omhoog, de karren zijn altijd weg en de laatste keren is de lift steeds niet te gebruiken omdat er iemand ergens deuren open laat staan. Vlgs de locatiemanager moet je dan maar het pand door om te kijken waar dat is? Wanneer dat op een avond gebeurt komt er ook niemand als je belt. De toiletten zijn enorm smerig. En voor de ingang js het 1 grote vieze zooi met veel lachgasballonnen. Ik durf er in de avond niet meer naartoe. Blij nu andere veel nettere en goedkopere opslag gevonden te hebben.

Respuesta de 1BOX Self Storage - Rotterdam Zuid
Vriendelijk ontvangen en goed georganiseerd.

Respuesta de 1BOX Self Storage - Rotterdam Zuid
Más información sobre otros tipos de reseñas.