Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

I had a great experience with 1Gear! My instructor, Morten, was patient, professional, and explained everything clearly, which really helped build my confidence behind the wheel. Thanks to his suppor... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vil helt klart anbefale 1gear, og især anbefale min kørelærer Jesper. Jesper gjorde alt hvad han kunne for at hjælpe, og han sørgede for at forløbet gik på den bedste mulige måde. Hans fantastiske... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg valgte køreskolen 1Gear ud fra et geografisk og praktisk udgangspunkt. At de også var blandt de billigste, var også fedt, men slet ikke afgørende for mig. Martin blev min kørerlærer... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

1gear får en varm anbefaling herfra!🙏🏻 En helt igennem fantastisk køreskole men super engagerede og professionelle kørelærere. Takket være Morten, fik jeg mit kørekort i første forsøg. Han troede på... Ver más

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk undervisning fra kørelæreren…

Fantastisk undervisning fra kørelæreren Martin!
Han har massere af overskud til den enkelte elev og han er meget fleksibel i sin planlægning, hvilket gør man nemt kan tage kørekort selv når man er på arbejde eller i skole.
Kan helt klart anbefale et MC forløb hos 1 gear.

14 de agosto de 2024

MC-forløb hos Martin 1gear

Super MC-forløb hos Martin 1gear. Kanon undervisning med højt niveau. Masser af tid på vejen og køreteknisk anlæg. Nye og gode motorcykler. Centralt beliggende undervisningslokaler. Overskuelig og gennemsigtig hjemmeside. Masser af overskud og fleksibilitet i forhold til planlægning af køretider hos Martin. Teori- og køreprøve i første forsøg. Kan kun anbefale et MC-forløb hos Martin 1gear.

14 de agosto de 2024

10/10 oplevelse!

10/10 oplevelse!
Jeg tog mit MC kørekort hos Martin og det kan klart anbefales. Super professionel tilgang til det hele, Martin formår at gøre undervisningen sjov og fleksibel så det passer til dit eget skema.
Teori og køreprøve bestået i første forsøg - der er ikke noget at sætte en finger på

Jeg tog mit MC-kørekort hos 1gear

Jeg tog mit MC-kørekort hos 1gear, og det har været en utrolig positiv oplevelse. Kørelæreren Martin er helt fantastisk – han er konsekvent i sin undervisning, hvilket betyder, at der ikke er nogen forvirrende ændringer fra gang til gang. Hans undervisningsmetoder er klare og effektive, og han formår at gøre læringen både sjov og underholdende.

Jeg bestod både teori- og køreprøven første gang, hvilket jeg tilskriver Martins fremragende undervisning. Skolen tilbyder virkelig god værdi for pengene, og jeg følte mig altid godt tilpas og velkommen. Hvis du leder efter en køreskole, hvor du kan få en grundig og underholdende

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super god lære og køreskole

Super god lære og køreskole, går virkelig i dybden med det hele for at sikre alle kommer igennem på bedste vis, super god til at lære fra sig.
Kæmpe anbefaling herfra
(Martins elev)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Så afgjort en femstjernet oplevelse :D…

Så afgjort en femstjernet oplevelse :D MC-kørekort på 5 uger fra jeg satte mine ben i køreskolen første gang til jeg i går stod med kortet i hånden. Martin er super til at forklare teori og teknik, i et direkte sprog, så alle kan være med. Mine varmeste anbefalinger til hele køreskolen, som har været imødekommen og fleksibel hele vejen.

26 de junio de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det har været en super oplevelse at…

Det har været en super oplevelse at tage MC-kørekort hos 1Gear! Martin formåede at gøre både teori og kørsel spændende og underholdende, og jeg bestod selvfølgelig begge prøver i første forsøg. Kan varmt anbefales!

26 de junio de 2024

Virkelig god køreskole

Virkelig god køreskole, med fantastiske kørelære. Martin hjælpe alle elever med lige det de har problemer med så man virkelig er klar til prøven og kan bestå i første forsøg. kan virkelig anbefale 1gear.

19 de junio de 2024

KÆMPE anbefaling herfra!👍

KÆMPE anbefaling herfra - især også hvis man som mig har handicaps eller andre udfordringer! 👍

Jeg har nogle mén efter en blodprop I hjernen der gør at jeg skulle have anmærkninger i kørekortet samtidig med at jeg skal køre i en special indrettet bil. Jeg havde frygtet om der ville opstå en masse problemer i forbindelse med at tage kørekortet - både i forhold til teori, kørsel, prøver, førstehjælp osv. Det viste sig dog at jeg ville få den præcis modsatte oplevelse hos 1gear.

Jeg havde primært Allan til både teori samt kørsel og hold da op hvor er han fantastisk god! Han havde fuldstændig styr på alt med teorien samt spørgsmål hertil hvilket gjorde teorien super nemt at lære samt forstå. Det var en kæmpe fordel at have teoriprøver i slutningen af hver lektion - det gav både en god fornemmelse af hvor man lå ligesom det bidragede til at man kunne få forklaringer på eventuelle fejl eller ting man ikke forstod.

Allan er en helt fantastisk god kørelærer både mht køreteknisk anlæg og i selve trafikken - han sørger for at man lærer at køre uden fejl samt at man forstår teknikken i bilen. Han har været uundværlig i mit tilfælde hvor jeg stod aldrig og havde haft en kørekort før og nu stod som handicappet hvor min bil var indrettet med venstrefods- speeder og bremse, ratknop og automatgear. Han havde erfaring med handicaps, diverse udfordringer heraf, speciale indrettede biler samt deres teknik. Han kunne derfor lære mig trygt at betjene disse ting i bilen ligesom han kunne svare på alle spørgsmål jeg havde omkring dem. Han var desuden til stor hjælp med at få placeret ratknop osv korrekt så at jeg nemmest og bedst kunne betjene det.

Allan har desuden været til kæmpe stor hjælp i forbindelse med alle de praktiske ting vedr kørekortet og har i den forbindelse også hjulpet mig med kontakt til kommune, opbygger osv i forbindelse med opståede problemer eller spørgsmål.

1gear har derudover også været en kæmpe hjælp mht at finde en god måde/løsning så at jeg også kunne komme godt igennem førstehjælp på trods af mine udfordringer.

Alt i alt en fantastisk køreskole med en masse fantastiske kørelærere som virkelig har styr på det de laver 👍 man kan helt sikkert godt mærke at de gør alt hvad de kan for at få deres elever igennem i første forsøg - både med teori samt kørsel. Selvom noget af undervisningen foregår sammen med mange andre så er der stor fokus på den individuelle elev samt deres niveau. De sørger for at alle eleverne er 100% klar til både teori- samt køreprøve og sender derfor ingen afsted til disse hvor de er i tvivl om de ville kunne bestå - de går meget op i at se deres elever bestå i første forsøg samt undgå en kæmpe regning 👍

Så tusinde tak til hele 1gear (herunder især Allan) for et helt fantastisk forløb samt hjælp og støtte til alt i forbindelse hermed 👍

Til dem der som mig måtte sidde med handicaps eller andre udfordringer:
Du kan trygt vælge denne køreskole - de har fuldstændig styr på det hele og vil uden tvivl kunne hjælpe dig bedst muligt igennem! 👍

22 de marzo de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Meget flinke og professionelle…

Meget flinke og professionelle kørelærer hos 1gear! Allan som stod for teori var meget dygtig og hjælpsom. Han havde sku styr på sit sh*t. Havde ikke rigtigt nogle problemer for bestod nemlig teori med 1 fejl og køreprøve på første forsøg. Min kørelærer Jesper var mega flink og snaksalig. Han fortalte tit historier osv, så det gjorde, at det ikke var så akavet at køre og man var overhovedet ikke nervøs. Ellers var de hurtige på telefonen og man fik hjælp til diverse straks. + der er gratis kakao til elever😅

Tak for denne gang og vi ses i trafikken!

4 de junio de 2024

God og hurtig service

Skulle have opgraderet mit mc kørekort fra A2 til A, afleverede lægeerklæring og foto fredag, og i dag (onsdag) står jeg nu med mit nye kørekort. Det har været et utroligt hurtigt forløb med en god kørelærer.

15 de mayo de 2024

Fed oplevelse hos 1gear

Har lige fået mit MC-kort i kategori A2 og det har været en fornøjelse at tage det hos 1gear. Specielt til teori timer blev jeg overrasket, da dette typisk kan være vanvittig kedelig, men Martin (kørelærer) har sørget for at holde en vågen med sjove anekdoter, jokes og diverse ting så man ikke kan falde i søvn.

Særlig godkendt (som han plejer at sige) gør, at hans elever består første gang både teori og køreprøve.

15 de mayo de 2024

Kan på det varmeste anbefale 1 gear

Kan på det varmeste anbefale 1 gear. Tog mc kort og vi havde Martin igennem forløbet meget god og professionel oplevelse+han formår at lave noget sjov så det ikke bliver alt for kedeligt. Jeg tog kortet på lidt over en måned med beståelse af teori og køreprøve i første hug. Alt i alt en positiv oplevelse 🙂🏍️

5 de mayo de 2024

Enestående Køreskoleoplevelse

Enestående Køreskoleoplevelse

Jeg kan varmt anbefale 1 Gear Køreskole til alle, der ønsker en fremragende køreundervisning. Min oplevelse med dem var intet mindre end fantastisk fra start til slut. Bestod begge prøver i første hug👍

Instruktørerne var ekstremt professionelle og erfarne. De var tålmodige og støttende, hvilket gjorde mig meget tryg bag rattet. Deres undervisningsmetoder var effektive, og de tilpassede undervisningen til mine behov, så jeg kunne udvikle mine kørefærdigheder hurtigt og sikkert.

Bookingprocessen var enkel, og holdene var fleksible med hensyn til tidspunkter og steder for kørelektionerne. Jeg satte virkelig pris på den personlige tilgang og det engagerede team bag 1 Gear Køreskole.

Efter at have gennemført mit kørekort med dem, føler jeg mig fuldt ud forberedt og sikker bag rattet. Jeg kunne ikke have bedt om en bedre køreskoleoplevelse, og jeg vil absolut anbefale dem til alle, der leder efter en køreskole i topklasse. Tak, 1 Gear Køreskole, for at gøre processen så behagelig og vellykket!

15 de abril de 2024

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.