Omdat mijn broek bij een afhaalpunt was gebracht, daar kon ik alleen tussen 8 en 16.00 terecht. Jullie hebben deze nu verzonden met PostNL ipv UPS en werd 2 dagen later geleverd met een riem. Super... Ver más

De klantenservice is geweldig. Antwoorden heel snel en handelen snel “issues” af met de klant. Top bedrijf waar ik blijf bestellen. Nu nog de goede maat vinden 😁
Al jaren draag ik 247 jeans. De verkoper was echter zonder voorraad, waardoor ik na enig zoeken zag dat ik rechtstreeks kan bestellen. Daarbij bestelde ik de verkeerde pasvorm. De broeken teruggestuur... Ver más
Uitstekend product. Ultrasnelle levering en mooi verpakt mét retoursticker. Die ik uiteraard niet nodig heb. want ik koop al jaren exact dezelfde broek. Hopelijk produceren jullie deze broek no... Ver más
Información sobre la empresa
Sobre 247Jeans
Escrito por la empresa

Riddererf 12, 3861 PT, Nijkerk, Holanda
- 033 202 2012
- klantenservice@247jeans.com
- 247jeans.com

Gratis verzenden en retour
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Snelle communicatie en goede service.
Snelle communicatie en goede service.
Vlotte levering en correcte maatvoering.
Makkelijk shoppen on line
Makkelijk shoppen on line - eindelijk de broek weer gevonden-kocht deze eerder bij Van Dal Mannenmode
Draag liefst alleen nog 247 kwaliteit jeans
Bijzonder mooie kwaliteit en erg leuke en unieke details/afwerking. Zit erg lekker. Stof voelt kwalitatief beter en prettiger als de jeans die ik tot nu toe heb gehad. Absolute aanrader en heb net een 2e in andere kleur besteld omdat ik nu het liefst alleen nog maar 247 kwaliteit draag.
Snelle levering en goede kwaliteit
Fijne werkbroeken.
Heb al ervaring met de werk Jeans, prima!,
De website is duidelijk, en makkelijk te bedienen.
Ik weet mijn maten dus altijd goed.
Bestellen en bezorging prima verlopen.
Levering is alweer uitgesteld
Daar waar derden er bijna voor hebben gezorgd dat ik 247 jeans een lage score heb gegeven hebben zij er voor gezorgd dat mijn gevoel toch goed zat. Mijn complimenten hoe ze vertraging welke door UPS werd veroorzaakt goed hebben opgevangen, nogmaals mijn complimenten en de broek zit helemaal top, mooie kwaliteit

Respuesta de 247Jeans
Perfecte kwaliteit
Goede snelle service
Goede snelle service. Woonachtig in Frankrijk maar toch heel snel mijn favoriete jeans online kunnen bestellen. Dik tevreden.
Dit bedrijf heeft de levering heel goed…
Dit bedrijf heeft de levering heel goed gedaan! De maat en het model en de dikte van de stof van de zwarte broek is echter toch net iets anders dan ik heb met m'n blauwe stretch spijkerbroek. Valt iets nauwer aan de kuiten.
Snel en precies zoals afgesproken.