Banner for Kooi - Camerabewaking Nederland

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,4

Zonnedauw 10, Kantorenpark, 9202 PA Drachten, Friesland, NL

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Er was een goede en duidelijke communicatie over de inzet en plaatsing van de camera's. Er werd meegedacht en er zijn bruikbare tips gegeven.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Samenwerken met Kooi is een feestje. Afspraak is afspraak, alles wordt snel en duidelijk geregeld, nooit gedoe.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Geen problemen met onze camera's na installatie werkt nu ongeveer 2 jaar.

Información sobre la empresa

1. Proveedor de sistemas de seguridad
  2. Servicio de seguridad contra incendios
  3. Servicio de guardias de seguridad
  4. Servicio de seguridad
  5. Instalador de sistemas de seguridad

Escrito por la empresa

Rest Assured met Kooi Kooi beveiligt locaties in heel Europa met mobiele camerasystemen en vroegtijdige branddetectie. Wat begon als een klein Nederlands team is uitgegroeid tot een toonaangevende Europese specialist. Met meer dan 55.000 beveiligde locaties en duizenden voorkomen incidenten bieden wij slimme, betrouwbare en duurzame oplossingen. Onze UFO en RED-systemen detecteren risico’s snel en zorgen dat elk alarm direct wordt opgevolgd vanuit het 24/7 Kooi Alarm Center. Veiligheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid staan bij ons altijd centraal. Neem contact op

• Zonnedauw 10, Kantorenpark, 9202 PA, Drachten, Friesland, Holanda

• +31 088 247 5610

Smart security for every site

Protect your site with Kooi’s mobile camera and fire detection.

4,4

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede communicatie waardoor gerichte…

Goede communicatie waardoor gerichte dienstverlening wordt aangeboden.

13 de enero de 2026

Respuesta de Kooi - Camerabewaking Nederland

Bedankt voor je positieve review. Goed om te lezen dat onze communicatie zo wordt gewaardeerd!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

omdat er heel snel en behulpzaam werd…

omdat er heel snel en behulpzaam werd gereageerd

19 de mayo de 2025

Respuesta de Kooi - Camerabewaking Nederland

Bedankt Ewald voor je positieve review! Goed om te horen dat zo snel en goed bent geholpen.

Duidelijke communicatie

Duidelijke communicatie, goed systeem.

1 de julio de 2025

Respuesta de Kooi - Camerabewaking Nederland

Bedankt je voor je fijne review! We zijn blij om te horen dat je onze duidelijke communicatie en service waardeert.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Samenwerken met Kooi is een feestje

Respuesta de Kooi - Camerabewaking Nederland

Bedankt voor de hele prettige woorden! We vinden het ook een feestje om onze dienstverlening bij jullie te mogen inzetten.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Geen problemen met onze camera's na…

Geen problemen met onze camera's na installatie werkt nu ongeveer 2 jaar.

Respuesta de Kooi - Camerabewaking Nederland

Goed om te horen Gerjan! Fijn dat jullie tevreden zijn met onze camerasystemen en service.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Professionele partij die volledig…

Professionele partij die volledig voorziet in de bewaking van uw bouwplaats, tracé of object. Een fijne samenwerking waar service en persoonlijk contact een van de grote plus punten zijn! Wij werken al jaren lang samen met deze partij en zijn nog altijd tevreden.

Respuesta de Kooi - Camerabewaking Nederland

Bedankt voor je positieve review, Gerben. Fijn om te horen dat onze samenwerking goed bevalt. We staan ook de komende jaren graag voor jullie klaar.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Uitstekende service en heldere…

Uitstekende service en heldere communicatie

7 de noviembre de 2025

Respuesta de Kooi - Camerabewaking Nederland

Bedankt voor deze mooie review! Fijn om te horen dat onze service en communicatie zo goed bevallen. We blijven er alles aan doen om dat zo te houden. 🙌

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snelle levering en gemakkelijk systeem…

Snelle levering en gemakkelijk systeem via computer

4 de noviembre de 2025

Respuesta de Kooi - Camerabewaking Nederland

Bedankt voor je positieve review! Heel fijn om te horen dat de levering snel was en het systeem eenvoudig werkt. Daar doen we het voor!

Goede communicatie

26 de septiembre de 2025

Respuesta de Kooi - Camerabewaking Nederland

Bedankt voor deze uitgebreide en positieve review! Fijn om te horen dat de communicatie rond de inzet en plaatsing van de camera’s zo duidelijk was. Meedenken en praktische tips geven doen we graag!

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.