Ik had een probleem met een zending die niet geleverd was, maar de klantenservice van 24motions heeft dit echt fantastisch opgelost. Ze reageerden snel, waren vriendelijk en dachten echt mee om tot ee... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Top service! Ik had per ongeluk de verkeerde maat besteld en stuurde om 20:00 een appje naar de klantenservice en kreeg bijna direct reactie en het werd gelijk opgelost voor me! Ik ben daadwerkeli... Ver más
La empresa ha respondido
Heb meerdere malen besteld en er is altijd direct duidelijkheid over waar en wanneer mn bestelling bezorgd wordt. Dat maakt dat ik steeds vaker hier zal gaan bestellen door de snelle en veilige servic... Ver más
La empresa ha respondido
Trainingspak besteld, eerste keer kwijt geraakt door PostNL. Uiteindelijk bericht gestuurd naar 24motions kreeg de optie voor geld terug of zelfde product opnieuw versturen. Ik koos voor opnieuw verst... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Premium Sportswear
Información de contacto
No ha contestado las opiniones negativas
Duidelijke foto's op de website en…
Duidelijke foto's op de website en product is zoals afgebeeld. Snelle bezorging en fijne website.
Kleding hebben jullie die je niet snel…
Kleding hebben jullie die je niet snel ergens kan halen en hoe het zit is ook anders dan bijv de Jd ik bestel vaaaaak ken de verschillen
dubieuze producten
Nike-trui besteld.. Binnenkant laat meer pluis los dan een pasgeschoren poedel. Trui-maat matcht de broek-maat helemaal niet. Sterke vermoedens dat dit nepproducten zijn.
Alles is goed geregeld contact met het…
Alles is goed geregeld contact met het bedrijf is uitstekend. Trainingspakken goeie kwaliteit hele goeie eerste ervaring.
Snel en top
Snel geleverd, prachtige setjes te vinden hier word zeker nog keer geshopt.
Zeer zeer snelle levering
Zeer zeer snelle levering, top service en goede kwaliteit. Ik ben zeer tevreden!
Top bedrijf, snelle goede levering en zeer goede kwaliteit
Ben zeer tevreden over dit bedrijf, altijd snelle en goeie service, top website als je naar iets opzoek bent krijg je dat makkelijk gevonden,
Zeer goede kwaliteit.
Betrouwbaar en stellen levering!
Snel en netjes zoals altijd!
Top setjes en altijd snelle levering!
Super service en hele mooie outfits !!
Exclusieve sport outfits
Mooie, exclusieve sport outfits ! Goeie reclame waarmee je op de hoogte word gehouden op de nieuwe producten. Snel geleverd en dat is super fijn !
Uitgebreider dan andere
Vaste klant altijd mooie kleding ben er ook altijd blij mee, ik vind dat ze meer keuze hebben dan andere en ook veel unieke dingen.
24motions The bestee
Alles was netjes in orde gedaan na de bestelling kreeg ik gelijk een email en binnen 24 uren heb ik mijn pakketje gekregen echt top van 24motions
Betrouwbaar en snelle levering.
5 sterren als ze niet in delen zouden verzenden…
5 sterren als ze niet in delen zouden verzenden maar de hele bestelling in 1 pakket
Más información sobre otros tipos de reseñas.