Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik had een probleem met een zending die niet geleverd was, maar de klantenservice van 24motions heeft dit echt fantastisch opgelost. Ze reageerden snel, waren vriendelijk en dachten echt mee om tot ee... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Top service! Ik had per ongeluk de verkeerde maat besteld en stuurde om 20:00 een appje naar de klantenservice en kreeg bijna direct reactie en het werd gelijk opgelost voor me! Ik ben daadwerkeli... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Heb meerdere malen besteld en er is altijd direct duidelijkheid over waar en wanneer mn bestelling bezorgd wordt. Dat maakt dat ik steeds vaker hier zal gaan bestellen door de snelle en veilige servic... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Trainingspak besteld, eerste keer kwijt geraakt door PostNL. Uiteindelijk bericht gestuurd naar 24motions kreeg de optie voor geld terug of zelfde product opnieuw versturen. Ik koos voor opnieuw verst... Ver más

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Alles snel en goed geleverd

18 de enero de 2024

Beste Arman,

Bedankt voor deze 5-sterrenreview. We zijn blij dat we je hebben kunnen helpen en kunnen niet wachten om dit vaker te doen. Veel plezier met je bestelling!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snelle levering en wanneer ik wat…

Snelle levering en wanneer ik wat verkeerde had besteld hadden ze super snel geregeerd en het geannuleerd

27 de enero de 2024

Goede kwaliteit en snelle levering 👌🏻

Goede kwaliteit en snelle levering 👌🏻
Mooie artikelen in de shop!

Zeker een aanrader

31 de enero de 2024

Beste Hans,

Hartelijk dank voor je positieve review! We zijn blij dat je tevreden bent over onze leveringssnelheid en kwaliteit. We kunnen niet wachten om je in de toekomst vaker te mogen assisteren.

Top website

31 de enero de 2024

Beste Amin,

mooie kwaliteit trainingspakken

mooie kwaliteit trainingspakken, snelle levering en goede communicatie met het bedrijf. Ga hier zeker vaker bestellen

16 de enero de 2024

Beste Naomi,

Hartelijk dank voor je positieve review! We zijn blij dat je tevreden bent over onze leveringssnelheid, kwaliteit en communicatie. We kunnen niet wachten om je in de toekomst vaker te mogen assisteren.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik ben super tevreden met mijn recente…

Ik ben super tevreden met mijn recente aankoop. De levering was razendsnel en de sportkleding ziet er geweldig uit. Ik ga hier zeker vaker bestellen. Je hebt er een vaste klant bij!

3 de enero de 2024

Beste Sophie,

Hartelijk dank voor je positieve review! We zijn blij dat je tevreden bent over onze leveringssnelheid en service. We kunnen niet wachten om je in de toekomst vaker te mogen assisteren.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Superr snel en goeie kwaliteit

Beste,

Hartelijk dank voor de 5-sterren review! We zijn blij dat je tevreden bent over onze leveringssnelheid en de kwaliteit. Veel plezier met je bestelling.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Snelle levering goeie kwaliteit ik ben…

Snelle levering goeie kwaliteit ik ben te Vreden

Beste Lindsey,

Hartelijk dank voor je positieve review! We zijn blij dat je tevreden bent over onze leveringssnelheid en de kwaliteit. We kunnen niet wachten om je in de toekomst vaker te mogen assisteren.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snel geleverd dus kortom top

Beste,

Hartelijk dank voor de 5-sterren review! We zijn blij dat je tevreden bent over onze leveringssnelheid. We kunnen niet wachten om je in de toekomst vaker te mogen assisteren.

Aanrader

Ondanks kerstdagen toch snel geleverd. Top!

27 de diciembre de 2023

Beste Niels,

Hartelijk dank voor je positieve review! We zijn blij dat je tevreden bent over onze leveringssnelheid. Veel plezier met je bestelling.

Toppers

Toppers! Snel bezorgd ook!!

20 de diciembre de 2023

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snelle levering en fijn bestelproces!

13 de diciembre de 2023

Beste Atahan,

Hartelijk dank voor je positieve review! We zijn blij dat je tevreden bent over onze leveringssnelheid en ons bestelproces. Veel plezier met je bestelling.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goeie service en snelle levering

Beste Ties,

Hartelijk dank voor je 5-sterren review! We zijn blij dat je tevreden bent over onze service en leveringssnelheid. We kunnen niet wachten om je in de toekomst vaker te mogen assisteren.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fijne communicatie er werd meegedacht…

Fijne communicatie er werd meegedacht en advies gegeven betreft de maat. Vervolgens zijn de producten snel geleverd.

7 de diciembre de 2023

Beste Melissa,

Hartelijk dank voor deze 5-sterrenreview. We zijn blij dat je tevreden bent over onze communicatie en leveringssnelheid. We kunnen niet wachten om je vaker te mogen assisteren!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik heb reclame gekregen via Snapchat

Ik heb reclame gekregen via Snapchat
Van 24motions precies de zelfde website ik ben opgelicht helaas let op of het de goede website is waar je gaat bestellen

3 de diciembre de 2023

Beste Orhan,

Wat vervelend om deze negatieve review te lezen. Onze excuses voor het ongemak. Onze klantenservice heeft je vanmorgen een e-mail gestuurd om de situatie voor je op te lossen

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Toppers ook snelle reactie op mail…

Toppers ook snelle reactie op mail mocht er iets fout gaan.

Beste Dean,

Bedankt voor deze 5-sterrenreview! We zijn blij dat we je hebben kunnen helpen en kunnen niet wachten om dit vaker te doen. Veel plezier met je bestelling!

Topproduct en service!

Topproducten! Van goede kwaliteit en snelle levering. Eigenaar denkt ook mee als je bijvoorbeeld een gedeelte van de bestelling wil houden.

Ik kan dit iedereen aanraden!

Beste,

Hartelijk dank voor je positieve review! We zijn blij dat je tevreden bent over onze leveringssnelheid, kwaliteit en service. We kunnen niet wachten om je in de toekomst vaker te mogen assisteren.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Herstel

Nadat ik een cadeaubon had besteld heb ik enkele dagen gewacht maar ik kreeg maar geen mail. Ik heb via contactformulier u benaderd en kreeg snel antwoord. De cadeaubon werd nu via mail gestuurd en snel hierna ontvangen.

19 de noviembre de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snelle levering en prachtige pakjes…

Snelle levering en prachtige pakjes aanrader

25 de noviembre de 2023

Beste,

Hartelijk dank voor je positieve review! We zijn blij dat je tevreden bent over onze leveringssnelheid en je pakket. Veel plezier met je bestelling!

Toppp kwaliteit

23 de octubre de 2023

Beste Emre,

Hartelijk dank voor je positieve review! We zijn blij dat je tevreden bent over de kwaliteit van onze producten. Veel plezier met je bestelling, we kunnen niet wachten om je in de toekomst vaker te mogen assisteren.

Team 24Motions

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.