Información sobre la empresa

Escrito por la empresa

Vi hjælper dig godt i gang med AI De der benytter AI bliver 25% hurtigere og løser 12% mere i bedre kvalitet. Vi træner i sikker brug af AI teknologien og de værktøjer der gør ting smartere, meget hurtigere og enklere. Med 2Marketing giver vi dig en virtual AI kollega, der automatiserer din online markedsføring med sociale medier og annoncering. Vi benytter nyeste AI til at automatisere markedføringen for virksomheder og organisationer, så de bliver mere successfulde. Vores 2Marketing AI platform lærer om virksomheden og deres produkter og producerer viralt indhold som automatisk udgives på sociale medier - vi får det gjort for dig hver eneste uge!

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Let og overskuelig app

Super nem anvendelig app og meget overskuelig! Magnus og hans team er rigtig gode til at lægge planer 1-2 måneder frem med klinikkens opslag og annoncer.
Vi har fået mange positive tilbagemeldinger fra klienter på opslagene, jeg giver de bedste anbefalinger til Magnus og 2Ai.

12 de noviembre de 2025
Opinión espontánea
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi er virkelig glade for samarbejdet…

Vi er virkelig glade for samarbejdet med Magnus og 2Marketing! Magnus er super god til at lytte og forstå vores ønsker, men er samtidig også kritisk på den gode måde og tør udfordre os. Appen er virkelig fin og nem at bruge - vi skal bare godkende opslagene, inden de kommer ud, og vi kan se alle annoncerne vi har kørende, samt hvor mange leads vi får ind hver dag. Det er et fantastisk værktøj til at få nye kunder ind på vores behandlinger som PRF, fedtfrysning, filler osv.
Vi har tidligere prøvet andre bureauer, men med Magnus mærker vi, at han oprigtigt engagerer sig i vores klinik og appen er super smart og det er nemt bare at uploade billeder og videoer derover, så de kan laves til opslag og annoncer. Vi er meget tilfredse.
Bh. Mette, Clinic360

7 de noviembre de 2025
Opinión espontánea

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.