1. Tienda de insumos para techado
  2. Tienda de hágalo usted mismo
  3. Tienda para la reforma del hogar
  4. Tienda de materiales aislantes
  5. Contratista de tejados

2B Daken: (bijna) alles voor uw Dak, voor de Doe-Het-Zelver tot Professionele Dakdekker! Bent u op zoek naar de beste materialen voor uw dak, of u nu een ervaren dakdekker bent of een enthousiaste doe-het-zelver? Bij 2B Daken hebben we alles in huis! Wij streven ernaar om voor iedereen – van de grote bouwbedrijven tot de kleine klussers – een breed assortiment aan dakproducten te bieden. En dat allemaal tegen een prijs die uw portemonnee geen pijn doet! Waarom kiezen voor 2B Daken? Ruim Assortiment: Of u nu op zoek bent naar dakbedekking, isolatiemateriaal of accessoires, wij hebben het allemaal. En als we het niet hebben, doen we ons best om het voor u te vinden! Betaalbare Prijzen: We begrijpen dat kosten belangrijk zijn, of u nu een groot project heeft of een kleine klus. Daarom zorgen we ervoor dat u bij ons altijd een goede deal krijgt. Voor Professionals én Doe-Het-Zelfers: Of u nu een ervaren vakman bent of zelf aan de slag wilt, wij hebben de juiste producten voor elk type klant. Nieuwsgierig naar wat we allemaal aanbieden? Neem gerust contact met ons op! Ons vriendelijke team staat klaar om u te helpen met advies, vragen of een offerte op maat. Bij 2B Daken zorgen we ervoor dat uw dak in topvorm blijft. Wij helpen u graag verder!

2,9

Medio

Ik heb de bolroosters van slechte…

Ik heb de bolroosters van slechte kwaliteit teruggestuurd en daarna alleen de waarde van de artikelen retour gekregen. De porto van hun verzendkosten heb ik dus zelf moeten betalen, terwijl de leveringsvoorwaarden dit anders vermelden.

Wat een sukkels!

11 de octubre de 2025