Ondertussen al veel verschillende merken geprobeerd maar dit is toch wel echt mijn favoriet. Fan van de supplementen van 2Befit Supplements! Zelf maak ik al een tijdje gebruik van de HYBRID Powe... Ver más
Prijs kwaliteit verhouding is prima en het geeft mij precies wat ik nodig ben bij het sporten.
Geweldige supplementen! Deze supplementen doen echt wat ze beloven. Wat ik vooral fijn vind, is dat de shake altijd klontvrij blijft, of je het nu met water of melk mengt – zelfs koud werkt perfe... Ver más
Bij 2befitsupplements denkt men goed met je mee, welke supplementen bij JOU passen en in welke comb jei ze kan gebruiken. Hoe leef je? Hoe intensief sport je, etc. Mijn persoonlijke favorieten zijn... Ver más
Groenestraat 61 , 6991 GD, Rheden , Holanda
- info@2befitsupplements.nl
- 2befitsupplements.nl
2Befit Supplements, echt een aanrader!
Zelf maak ik al een tijdje gebruik van de HYBRID Power, Clear Protein (Mango-Passievrucht) en de Proteïne pancakes. Beide heerlijk van smaak en structuur. En GEEN chemische nasmaak in tegenstelling bij veel andere.
Snelle levering en hele goede service. Ze staan altijd voor je klaar wanneer je vragen over producten hebt. Echt een aanrader!