Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

I hate uninvited surveys. You send me these emails that I don’t ask for when we get enough bombardment from unsolicited junk mail etc… You should leave your reviews up to your customers on your we... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Sinds 1 jaar diverse keren besteld via 2cheap. Snelle levering, goed verpakt. Product is conform omschrijving en foto's. Bij 1 levering schade aan aantal fragiele glazen onderdelen: gebeld, ( na vijf... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kruiwagenwiel op vrijdag besteld; 2cheap leverde zaterdags het wiel al. Zeer goed verpakt (alleen door het smijten bij DHL was er een scheur in de verpakking ontstaan waardoor een plastic onderdeel wa... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super goede klantenservice! Na 1,5 jaar een slangetje kapot gegaan door heel veel gebruik. Dus ik bood aan om een nieuwe te kopen; maar Jesse vertelde me dat ze een nieuwe wilden toesturen, omdat dit... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda departamental
  2. Tienda general

Escrito por la empresa

2Cheap hét online warenhuis in huis & tuin Wanneer u op zoek bent naar onderdelen voor de aanhangwagen, auto, caravan of mountainbike, dan bent u bij 2Cheap aan het juiste adres. Voor de juiste prijs en kwaliteit kunt u hier terecht voor aanhangwagen-, auto-, caravan- of fietsonderdelen. Kwaliteit tegen een scherpe prijs Als webwinkel weet 2Cheap hoe belangrijk een tevreden klant is. Het maakt niet uit om wat voor product het gaat; een achterlicht of een boormachine, de service die u van ons kunt verwachten is altijd even hoog. Wanneer u tijd heeft, bekijkt ons ruime assortiment aan producten! of Like onze facebook om op de hoogte te worden gehouden van de laatste trends en nieuwe artikelen.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Valorada con 2 estrellas sobre 5

ik ben al 14 dagen op mijn bestelling…

ik ben al 14 dagen op mijn bestelling aan het wachten

17 de noviembre de 2024

Respuesta de 2Cheap.nl

Bedankt voor het schrijven van een review. Spijtig om te lezen dat je de bestelling nog niet hebt ontvangen. Zou je contact met ons kunnen opnemen via klantenservice@2cheap.nl ? Dan lossen we het spoedig voor je op.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Top bedrijf dat belofte waarmaakt!

Door domme fout van mezelf werd mijn bestelling niet bezorgd maar retour gestuurd naar 2Cheap.nl Vriendelijke meneer van de klantenservice beloofde het uit te zoeken en hoewel ik er niet in geloofde dat dit nog goed zou komen werd vandaag toch mijn pakketje bezorgd. Geweldig werk!!

1 de noviembre de 2024

Nog steeds bestelling niet ontvangen

Nog steeds bestelling niet ontvangen

28 de septiembre de 2024

Respuesta de 2Cheap.nl

Spijtig om te lezen dat je de bestelling nog niet hebt ontvangen. Zou je onze klantenservice kunnen benaderen hiervoor met je ordernummer? Dan kunnen we het voor je oplossen!

Graag mailen naar:
klantenservice@2cheap.nl

Goedkoop en snel

Raamwisser besteld en kreeg netjes per mail bevestiging en status van de bestelling. Bezorging was erg snel correct. Prima bedrijf!

20 de septiembre de 2024

Geen handleiding.

Geen handleiding waardoor ondermeer het eindresultaat niet erg bevredigend was.

6 de septiembre de 2024

Beste,
Bedankt voor uw bericht. Jammer om te horen dat u een handleiding mist. Onze excuses hiervoor. We willen u vragen contact met ons op te nemen op klantenservice@2cheap.nl en uw bestelnummer te vermelden. Wij kunnen u dan verder helpen met het aanleveren van een handleiding voor uw product.
2Cheap

Geen roterende voet

Ik dacht dat in de omschrijving stond dat de voet kon roteren, wat niet het geval is.

8 de enero de 2024

Respuesta de 2Cheap.nl

Bedankt voor je review, spijtig om te lezen dat je niet tevreden bent over je bestelling. Je kunt contact opnemen met onze klantenservice. Wij kijken graag mee voor een oplossing. Wellicht zou je dan de beoordeling kunnen herzien.

Bestelling via Bolcom gedaan

Bestelling via Bolcom gedaan. En na een verzendbevestiging te hebben gekregen, werd deze niet bezorgd. 2cheap heeft dit uitgezocht, en vandaag de bestelling toch ontvangen met bezorgdienst. De bestelde potkrikken werken prima.

8 de mayo de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bestelling was netjes geleverd. Er ontbrak 1 artikel die wel in rekening was gebracht. Hier een e-mail over gestuurd. Kreeg binnen een paar uur een reactie, en werd meteen opgelost,

17 de febrero de 2024

tevreden lant

Omdat ons artikel prijstechnisch goedkoper was als bij andere zaken, twijfelden we eerst. Maar snelle goeie levering en tevreden met product!

30 de diciembre de 2023

Correcte communicatie en levering

Mijn bestelde onderdelen waren niet allemaal op stock bij Cheap. Ik kon kiezen tussen ofwel reeds al 1 deel leveren en de rest week later ofwel alles in 1 keer. Toen ik koos voor alles in 1 keer te laten leveren, werd ik mooi via mail op de hoogte gehouden van stand van zake. Alles werd nadien netjes en snel geleverd, conform de gemaakte beloftes. Als het goed is gegaan moet dat ook gezegd worden, daarom deze review.

15 de diciembre de 2023
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.