I hate uninvited surveys. You send me these emails that I don’t ask for when we get enough bombardment from unsolicited junk mail etc… You should leave your reviews up to your customers on your we... Ver más
Sinds 1 jaar diverse keren besteld via 2cheap. Snelle levering, goed verpakt. Product is conform omschrijving en foto's. Bij 1 levering schade aan aantal fragiele glazen onderdelen: gebeld, ( na vijf... Ver más
Kruiwagenwiel op vrijdag besteld; 2cheap leverde zaterdags het wiel al. Zeer goed verpakt (alleen door het smijten bij DHL was er een scheur in de verpakking ontstaan waardoor een plastic onderdeel wa... Ver más
Super goede klantenservice! Na 1,5 jaar een slangetje kapot gegaan door heel veel gebruik. Dus ik bood aan om een nieuwe te kopen; maar Jesse vertelde me dat ze een nieuwe wilden toesturen, omdat dit... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
2Cheap hét online warenhuis in huis & tuin Wanneer u op zoek bent naar onderdelen voor de aanhangwagen, auto, caravan of mountainbike, dan bent u bij 2Cheap aan het juiste adres. Voor de juiste prijs en kwaliteit kunt u hier terecht voor aanhangwagen-, auto-, caravan- of fietsonderdelen. Kwaliteit tegen een scherpe prijs Als webwinkel weet 2Cheap hoe belangrijk een tevreden klant is. Het maakt niet uit om wat voor product het gaat; een achterlicht of een boormachine, de service die u van ons kunt verwachten is altijd even hoog. Wanneer u tijd heeft, bekijkt ons ruime assortiment aan producten! of Like onze facebook om op de hoogte te worden gehouden van de laatste trends en nieuwe artikelen.
Landbouwweg 22, 3899BE, Zeewolde, Holanda
- 036 210 0160
- info@2cheap.nl
- 2cheap.nl
No ha contestado las opiniones negativas
Snel en goed en voldoet
Eenvoudige en duidelijke mogelijkheid…
Eenvoudige en duidelijke mogelijkheid om te bestellen en de 2cheap medewerker dacht goed mee m.b.t. het afleverdatum. Perfect geholpen en ook de transporteur was zeer correct en hulpvaardig. Kortom TOP!
Alles prima geregeld
Bestelling snel verzonden
Bestelling snel verzonden, goede prijs kwaliteit.
Wij hebben geen slechte ervaring .
Goede prijs/ kwaliteit
Snelle levering en een goede prijs kwaliteit verhouding. Één minpuntje is de verpakking, ik had Brads besteld en die lagen door de hele doos
Er wordt steeds een feedback gevraagd
Er wordt steeds een feedback gevraagd. Ik vind het niet leuk meer. Het ligt niet aan 2Cheap BV maar aan Trustpilot. Gaarne geen mails meer om beoordelingen te geven.
Bestelling werd 4 dagen na betaling…
Bestelling werd 4 dagen na betaling geleverd met trackcode met DHL. Sommige spullen ogen wel wat 'goedkoop'.
prima en snel
ruitdekenbesteld niet die gekregen die ik besteld had volgens fotos…
ruitdekenbesteld niet die gekregen die er geadverteerd werd slecht product
Bluetooth oordoppen besteld.
Bluetooth oordoppen besteld.
Helaas waren die niet compleet en stuk.
Daarna direct contact opgenomen met 2cheap.
Dit werd simpel en keurig opgelost.
Ik vind het bijzonder fijn dat je ook gewoon kunt bellen met dit soort webshops.
Vóór 17.00 uur besteld
Vóór 17.00 uur besteld, morgen in huis, klopt idd. De volgende dag om 12.05 uur stond DHL voor de deur. Mijn eerste bestelling bij 2Cheap, wellicht niet de laatste, wel betaling via AfterPay gedaan. Levering netjes verpakt, en mooi op tijd dus. Site zou wat duidelijker kunnen met betere filter mogelijkheden.
Bestelling niet bezorgd....ik stuur een…
Bestelling niet bezorgd....ik stuur een mail, maar omdat het al enige tijd geleden was konden ze er niets meer aan doen.
Geen goede service dus!
De kruiwagen voldeed exact aan de…
De kruiwagen voldeed exact aan de beschrijving op de website. Na onze twijfels of de kruiwagen wel (overdwars) in onze schuur past hebben we 2Cheap gebeld en zijn we meer dan uitstekend geholpen. Vrolijk, vakkundig en behulpzaam personeel. Intussen staat de kruiwagen netjes (ook overdwars) in onze schuur.
Goede communicatie, echt heel snel geleverd en vriendelijke service: tel deze 3 factoren bij een hoogwaardig product op en je hebt een absolute aanraden ;-)
Goede service en kwaliteit
Goede service en kwaliteit voor een goede prijs. Ik had helaas een missend onderdeel bij 1 van de bestelde producten, maar kreeg dezelfde dag nog een geheel vervangend product opgestuurd na telefonisch contact. Zeker een aanrader deze site en service
top!
producten zoals aangegeven snel geleverd en erg blij mee! scheelde ons een hoop werk.
Een krachtdop 30mm besteld maar kreeg 24
Een krachtdop 30mm besteld, maar kreeg een dop 24. Ik wou deze terugsturen, maar ze hadden zelf mijn bestelling verwijderd zodat ik niet kon terugsturen/recensie schrijven.
Verkeerd product geleverd na erg lang wachten
erg lang moeten wachten, krijg ik ook nog een verkeerd product.
Net een mail gestuurd naar hun info mailadres. klachten kunnen helaas alleen via briefpost. Zal mij benieuwen hoe lang dit weer gaat duren......
Na klein uurtje bericht terug van info. Ze beloven het juiste product direct op te sturen
Más información sobre otros tipos de reseñas.