Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

vi bestilte 2 fine herstahl lamper til super tilbuds pris søndag aften og kunne allerede hente pakken ved posten tirsdag , det kalder jeg hurtig service , og vil sikkert tænke på jer når der skal ha... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg får 2kshop's nyhedsbrev hvor der altid er mange gode tilbud - jeg benyttede mig af et af disse og købte 2 sæt sengetøj på 70%! (Jubii!) Jeg fik sengetøjet efter kun et par dage og foruden... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg bestilte nogle keramikvarer, og var lidt bekymret for, om de ville klare en "kærlig behandling" af post danmark. Men der var ingen problemer, varerne kom efter to døgn, og de var pakket virkel... Ver más

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

4,8

Todas las opiniones

0 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Super!!

Jeg købte 2 bageforme, og jeg er rigtig godt tilfreds med min handel. Det var nemt at finde den vare jeg søgte efter, og det gik rigtig hurtigt med forsendelsen. Super! Kan varmt anbefales til andre!

23 de junio de 2014

Fabulous

Rigtig fin hjemmeside, med gode tilbud. Perfekt levering af perfekte varer. Købte Royal Copenhagen service..
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ herfra...

22 de mayo de 2014

Lynhurtig og fejlfri service

Jeg har intet ondt at sige om 2kshop.dk - de overgik derimod mine forventninger. Jeg bestilte varen torsdag formiddag og kunne se, at ekspeditionen med det samme gik i gang. Allerede lørdag modtog jeg en sms om, at jeg kunne hente pakken på posthuset (fredag var store bededag). Det var virkelig fornemt, at det gik så hurtigt, og varen var fejlfri!

Det skal også nævnes, at butikken i denne periode kørte 20% på alle varer, så jeg forventede ekstra travlhed, men det kunne på ingen måde mærkes!

18 de mayo de 2014

Hurtig levering, korrekte varer

Stort udvalg, overskuelig hjemmeside, fornuftige priser samt hurtig levering af de korrekte varer. Sådan har det været alle de gange jeg har handlet hos 2kshop.
Mere kan man vist ikke forlange. Jeg kan kun anbefale dem.

30 de abril de 2014
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk service og hurtig levering!

2kshop har gode tilbud, og jeg lagde bestilling fredag efter 13, og der var allerede levering mandag kl. 12. Det synes jeg er rigtig flot ift., at det var over weekenden. I weekenden blev jeg i tvil om, der var brud garanti på deres Royal Copenhagen, og jeg fik svar med det samme - også om at hvis det manglede det i min ville de selvfølgelige sende det med det samme, fordi kundeserice troede jeg havde modtaget pakken uden. Kan ikke sige noget dårligt om 2kshop og virksomheden har min største anbefaling!

11 de abril de 2014
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk service og lækkert varesortiment.

Jeg har kun godt at sige om 2kshop !! Har ofte handlet i dette firma, og fået leveret varer både i Danmark og i udlandet, med stor tilfredshed. Har jeg haft spørgsmål, eller behov for hjælp, har en meget kompetent medarbejder løst opgaven og fulgt op på det.
Jeg kan varmt anbefale 2kshop.

Gitte
Monaco

31 de marzo de 2014

Hurtig levering - god service

Jeg bestilte mine varer en søndag eftermiddag og modtog dem den følgende tirsdag. Leveringen var super hurtig og varerne i perfekt stand. Jeg bestilte 2 tallerkener fra Royal Copenhagen, men manglede min brudgaranti. Jeg skrev derfor til kundeservice, hvor jeg fik en venlig medarbejder, som beklagede og straks sendte mig mit brudgaranti. Jeg havde brudgarantibeviset 2 dage efter jeg skrev. Alle kan lave fejl og medarbejderne udviste mig supergod service :-)

Jeg vil klart anbefale shoppen til andre og det er ikke sidste gang jeg selv handler der!
Det er et stort plus at de så ofte har rabat på lækre varer - og hvis du tilmelder dig nyhedsbrevet får du yderligere 5% rabat - blot et lille tip ;-)

25 de marzo de 2014

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.