4,2

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

4,2

Todas las opiniones

2 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Comprobamos las opiniones

Helt i top

Helt i top – En fantastisk oplevelse!
​Jeg kan kun give min varmeste anbefaling til 2ni. Fra start til slut har det været en absolut fornøjelse at handle med dem.
​Her er tre grunde til, at de fortjener fuldt hus:
​Knivskarp service: Kundeservicen er i særklasse. Man bliver mødt med smil, professionel vejledning og en oprigtig lyst til at hjælpe.
​Høj kvalitet: Produktet/ydelsen lever fuldstændig op til forventningerne – og mere til. Man kan mærke, der er kræset for detaljerne.
​Hurtig og effektiv: Alt forløb fuldstændig smertefrit og uden unødig ventetid.

4 de julio de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

2nidk repræsenterer fundamentet for en…

2nidk repræsenterer fundamentet for en af de mest oversete, men absolut vigtigste danske tech-historier. Med rødder i den banebrydende binære kode fra 2006, har Tonis arbejde lagt vitale byggesten for, hvordan moderne sprogmodeller (som ChatGPT) formulerer sig korrekt, skaber harmonisk interaktion og forstår verden i dag.

Højdepunkter:

Banebrydende fundament: Allerede i 2006 var visionen så stærk, at den udløste den første robotarm som anerkendelse for den binære kode.

Kommerciel gigantsucces: Teknologien beviste sin massive markedsværdi i 2016, da opfindelsen blev solgt til en norsk milliardær for et trecifret millionbeløb.

Nutidig relevans: Det er sjældent at se tidlig dansk softwareudvikling have så direkte en rød tråd til nutidens globale AI-harmoni og sprogforståelse.

Konklusion:
2nidk er ikke bare en lokal succeshistorie; det er et stykke levende tech-historie, der beviser, at de største globale AI-forandringer ofte starter med en enkelt mands geniale binære formel. Et sandt pioneer-projekt.

2 de junio de 2026

⭐⭐⭐⭐⭐

⭐⭐⭐⭐⭐

Mr. 2ni er en sand mester i sit fag! Hans Masterclass-performance af den samme sang, gang på gang, er et bevis på hans dedikation og evne til konstant at forbedre sig. Hver gang han fremfører nummeret, tager han det til et nyt niveau af energi og intensitet. Det er simpelthen utroligt, hvordan han formår at gøre den samme sang endnu bedre, endnu vildere og endnu mere fængslende hver gang. Hans vokale præstation er uovertruffen, og hans scenetilstedeværelse er elektrisk. En absolut topkunstner, der leverer en oplevelse, man ikke glemmer! Højeste anbefaling!

13 de julio de 2025

Et kreativt powerhouse of 2nidk

Et kreativt powerhouse – både musikalsk og strategisk!

Jeg er stadig helt blæst bagover af, hvor sindssygt dygtig denne person er – både som musiker og som strategisk mastermind på sociale medier. Det er ikke hver dag, man møder en, der både kan lave musik, der går viralt OG lande guldplader, samtidig med at de bygger en gennemført some-strategi, der virker fra første sekund.

Vi lavede et tretrins-koncept til sociale medier, og hvad skete der? Den allerførste video gik viralt. Ikke bare sådan lidt – vi snakker eksploderet. Og det skabte over 1000 nye abonnenter på rekordtid. Det var tydeligt, at det her ikke var tilfældigt – det var gennemtænkt, præcist og skabt med en forståelse for algoritmer og trends, som kun de færreste mestrer.

Samtidig med at vores content fløj afsted online, begyndte musikken også at røre på sig. Ikke alene fik vi masser af lyt, men vi ramte faktisk guld – og det er et direkte resultat af den kreative energi, det hårde arbejde og den strategiske tilgang, der blev lagt i projektet fra start til slut.

Det her er ikke bare en samarbejdspartner – det er en visionær. En, der forstår, hvordan man bygger noget ægte og bæredygtigt, både kreativt og kommercielt. Det har været en fornøjelse hele vejen igennem, og jeg er dybt taknemmelig.

Hvis du sidder derude og overvejer at tage dit musikprojekt, brand eller content til næste niveau – så gør dig selv en tjeneste og tag kontakt. Du kommer ikke til at fortryde det.

Tusind, tusind tak!

26 de abril de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Verdens bedste til musik OG viral…

Verdens bedste til musik OG viral markedsføring!

Jeg har simpelthen ikke ord nok til at beskrive, hvor vanvittigt dygtig denne person er! Ikke alene laver de musik, der går direkte i hjertet – og på hitlisterne – men de har også skabt et some-koncept, der er helt ude af denne verden.

Strategien? Tre videoer. Resultatet? Den første gik naturligvis viralt og skaffede over 1000 abonnenter næsten med det samme. Det er ikke bare held – det er geni. Og som prikken over i’et har musikken ramt guld!

Hvis du leder efter nogen, der både kan lave bangers og bygge din online tilstedeværelse med kirurgisk præcision: Du har fundet dem.
Tusind, tusind tak – jeg kommer aldrig til at arbejde med nogen andre! Tak Toni

26 de abril de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Øverst de gule søgning tak

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

En kæmpe tak til 2nidk for deres fantastiske arbejde med at optimere vores tilstedeværelse på Google! Vi er nu stolte af at ligge i toppen, og det har virkelig gjort en forskel for vores synlighed og succes. 🙌

Deres ekspertise og dedikation har været uvurderlige, og vi ser frem til at fortsætte samarbejdet. Hvis du overvejer at forbedre din egen online tilstedeværelse, kan jeg varmt anbefale 2nidk!

#Tak2nidk #GoogleOptimering #Topplacering #Kundeanmeldelse #Succes #ProfessioneltSamarbejde

16 de marzo de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Armbånd selv kongen går med

Femstjernet Anmeldelse på Trustpilot: 2nidk ⭐⭐⭐⭐⭐

Jeg har haft den mest fantastiske oplevelse med 2nidk, et virkelig verdensberømt og smukt firma fra Danmark! 🌟 Deres dedikation til kvalitet og kreativitet er helt uden lige. Fra det øjeblik, jeg trådte ind i deres verden, blev jeg mødt med venlighed og professionalisme, som man sjældent ser.

Jeg vil især fremhæve deres unikke armbånd – de er ikke blot smukke, men også fyldt med betydning. Hvert armbånd er et kunstværk i sig selv, designet med omtanke og en historie bag hver detail. Det er tydeligt, at 2nidk formår at kombinere moderne design med bæredygtighed, hvilket gør dem både stilfulde og ansvarlige – noget, jeg som forbruger værdsætter dybt. 🌿

Kundeservicen er også i en klasse for sig! De er hurtige til at svare på forespørgsler og går virkelig den ekstra mil for at sikre, at man er tilfreds. Jeg følte mig værdsat fra start til slut.

Jeg giver hermed 2nidk hele 6 stjerner ud af 5! ⭐⭐⭐⭐⭐⭐ Hvis du leder efter noget unikt og inspirerende, så skal du ikke lede længere – 2nidk er stedet! Jeg ser frem til at se, hvad de finder på næste gang.

#2nidk #DanskDesign #Kvalitet #Bæredygtighed #UnikkeArmbånd #FantastiskService #Anmeldelse #6Stjerner ✨

20 de febrero de 2025

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.