Información sobre la empresa

1. Servicio de alquiler de bicicletas
  2. Club de ciclismo
  3. Servicio de transporte

Escrito por la empresa

Verhuur en vervoer van stadsfietsen, ebikes, tandems, steps, racefietsen, gravelbikes, cyclocrossers, mountainbikes, toebehoren en ondersteuning van wielerevents.

4,3

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Door miscommunicatie op het…

Door miscommunicatie op het vakantiepark was het niet mogelijk om fietsstoeltjes te huren, aangezien wij afhankelijk zijn van ov en eventueel fietsen was het even paniek in de tent. Gelukkig vonden we 2Ride en via WhatsApp was het snel en eenvoudig geregeld. Goede fietsen en zeer vriendelijk en attente eigenaar kwam de fietsen brengen en halen wat voor ons echt een life saver bleek te zijn. Wat een service with a smile!

4 de mayo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Prima fietsen, keurig geleverd en gehaald

Snelle reacties op mail. Prima fietsen en keurig bezorgd en weer gehaald.

20 de octubre de 2025

hoi Corry,
dank voor de opdracht nogmaals en voor de mooie review. tot een volgende keer in Breda en omgeving.

Prima service. Fijne fietsen

Alles prima geregeld. Vlotte communicatie en ophalen en brengen in centrum van Breda was perfect. Fijne fietsen en goede service. Kortom een aanrader!

18 de octubre de 2025

Hoi Sander,
dank voor het compliment en de review. dank voor de opdracht afgelopen dagen!

TOP geregeld!

Via 2ride aantal tandems gehuurd en deze werden keurig op tijd gebracht en gehaald, helemaal conform afspraak! Goede tandems (leuke kleur ;) en zadel eenvoudig in hoogte verstelbaar. Het was/is prettig zaken doen met Sjors.

27 de septiembre de 2025

Respuesta de 2ride

dank voor je review en het compliment!

Top service

Top service, zo fijn dat de fietsen geleverd en opgehaald werden bij het hotel. E bikes fietsen heerlijk. We hebben op aanraden van de eigenaar een hele mooie route gefietst en enorm genoten. Kortom een aanrader om hier fietsen te huren!

27 de junio de 2025

Respuesta de 2ride

Wat een leuke review. dank je wel Saskia

Aanrader! Goede Tandems

De tandems waren uitstekend. 2RIDE dacht volledig mee en regelde alles, van ophalen tot terugbrengen. Ze zijn goed bereikbaar en zeker een aanrader.

8 de mayo de 2025

Hoi Hamza,
dank voor de mooie review en natuurlijk ook nog voor de opdracht. Tot een volgende keer!

Derde fiets!

Dit is inmiddels mijn derde fiets die ik bij 2Ride heb gekocht en ik ben zeer tevreden over de dienstverlening. Afspraken worden nagekomen en de aftersales is perfect.

12 de mayo de 2025

hoi Robin,
dank voor de bestelling weer en het vertrouwen in ons bedrijf. Veel plezier met je nieuwe fiets!

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Slechte kwaliteit huur fietsen.

Twee elektrische fietsen gehuurd gedurende twee dagen voor een bedrag van 120 euro. Bij de fietsen werd 1 oplader geleverd die niet functioneerde. In plaats van opladen werd de accu leeg getrokken.
Tijdens onze fietstocht stopte van een van de fietsen de elektrische ondersteuning.
Je mag voor een dergelijk bedrag toch wel wat meer kwaliteit verwachten. Gemiste kans.

14 de mayo de 2025

Goedendag mijnheer van Loenhout,
wat vervelend dat u zoveel hinder heeft ondervonden. Ik heb de lader nagekeken en deze werkt gewoon. Mogelijk heeft u hem niet goed in de accu geplugd.
Er was maar 1 lader aanwezig, toevallig in de tas, omdat er mij was verteld dat er 1 dag gefietst zou worden en dan geven we normaal geen laders mee. Ergens ging dus iets mis in de communicatie.
Waarom de fiets er onder weg mee stopte is mij verder niet bekend of medegedeeld na afloop. Ik had u graag onderweg even geholpen als u mij had gebeld.
Graag help ik u persoonlijk een volgende keer om problemen te voorkomen.
met vriendelijke groet,

Aanrader! Goede Tandem! Omgeving Breda

Echt super enthousiaste eigenaar. Tandem gehuurd werd van te voren helemaal gecheckt, goede remmen, goede bandjes. Je kan ook 1 fiets huren. Prachtig om in omgeving Breda of de Biesbosch routes te rijden. Aanrader! Goed te bereiken ook via Whatsapp.

10 de mayo de 2025

Respuesta de 2ride

Dank voor je recensie Kijra!
Groet,

Huur van elektrische fietsen

Ik heb voor mijn gasten 2 elektrische fietsen gehuurd. Deze werden op de afgesproken tijden gebracht en weer opgehaald, een fantastische service. De fietsen waren in zeer goede staat, de accu volledig opgeladen. Kortom, een zeer goede ervaring met 2ride!

18 de abril de 2025

Respuesta de 2ride

dank voor je leuke review Cornelien! Graag tot een volgende keer.
groet,
2RIDE.nl

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.