Prima bedrijf, zij hielpen mij online bij het oplossen van een defect / erop aan mijn pebler laadpaal. Dank voor jullie service.
Consulta las opiniones de los clientes
Concurrerende prijs. Monteur was zeer vriendelijk en ervaren, had al veel Peblars geplaatst. Op ons verzoek de gehele installatie van de meterkast opnieuw gemoderniseerd/ geordend tegen geringe... Ver más
We hebben zowel zonnepanelen als airco's laten installeren. Het gesprek met de adviseur was zeer prettig en heeft ons goed geïnformeerd. De lijntjes met het bedrijf zijn kort. De monteurs waren heel v... Ver más
Información sobre la empresa
- Contratista de energía solar
- Contratista de aire acondicionado
- Mayorista de baterías
- Servicio de instalaciones eléctricas
- Contratista de calefacción
- Proveedor de sistemas solares para agua caliente
Escrito por la empresa
De energie van de toekomst begint bij ons! Wij adviseren en installeren duurzame energie producten zoals zonnepanelen, laadpalen, thuisbatterijen, warmtepompen en aircos dit alles met slimme aansturing en voorzien ook nog eens in bijpassende energie contracten. Wij zijn al jarenlang actief in de markt en werken met passie aan alles wat met energie te maken heeft. Wij willen onze bijdrage leveren aan de energie van morgen. Meer weten? Dan komen wij dit graag bij u op locatie vertellen.
Información de contacto
Vaalserbergweg , 5628 CH, Eindhoven, Holanda
- 085 401 81 96
- service@360duurzaam.nl
- 360duurzaam.nl
No ha contestado las opiniones negativas
Prima bedrijf
Concurrerende prijs en deskundig.
Concurrerende prijs. Monteur was zeer vriendelijk en ervaren, had al veel Peblars geplaatst. Op ons verzoek de gehele installatie van de meterkast opnieuw gemoderniseerd/ geordend tegen geringe meerprijs.
Alles opgeruimd.
Ben zeer tevreden.
Het bedrijf is dealer van Peblar, dus niet zo maar een bedrijfje dat bij de groothandel een Peblar gaat halen om deze dan te installeren.
Aanrader!!
Goed advies en installatie.
Het eerste consult was geweldig en ik heb het aanbod geaccepteerd. Er was wat vertraging in de communicatie en planning van de installatiedatum. Het installatieproces overtrof alle verwachtingen, de technicus was erg vriendelijk, respectvol en informatief. Over het algemeen had de ervaring beter gekund met betere communicatie, maar ik ben erg blij met mijn eindproduct en de nette installatie.
Top bedrijf
Goede voorlichting, goede begeleiding, keurig uitgevoerde werkzaamheden, vriendelijk personeel.
Denken mee wat de beste oplossing is.
Begin niet aan afspraken maken met dit bedrijf
Na 3 maanden bellen, mailen, misverstanden dit bedrijf alsnog een 2e kans willen geven.
Vandaag zouden dan eindelijk de zonnepanelen worden geplaatst door Dennis van Magendans zelf.
Je raadt het al. O vergeten in de agenda te zetten. Wij zijn helemaal klaar met dit waardeloze bedrijf. Ook bekend onder de naam zonnepanelen servicepunt.
Perfect work, Friendly Team
We had our Solar Panels installed by the 360 Duurzaam team.
The installation and work was top notch.
Even the team who did the work were very nice and friendly.
Right from the inspection till installation everything was smooth and perfect.
I also have planned to get my Aircons installed from the same team.
Netjes en perfect gemaakt en goede…
Netjes en perfect gemaakt en goede uitleg, super tevreden.
Klasse!
Van kennismaking, advisering, offertestadium en oplevering is alles prima verlopen. Na meerdere offertes te hebben vergeleken, zijn ze ook nog het voordeligst en de apparatuur werkt klasse. Mijn hybride wagen laad ik nu ook op via de installatie!
Absolute aanbeveler
Goed meegedacht, ontzorgd en nette installatie.
Deze vaklui luisteren wat de klant…
Deze vaklui luisteren wat de klant wil.En weten precies waar ze mee bezig zijn ,een mooi bedrijf met jonge hardwerkende mensen.Top alleen maar lof. Frans Spijkers.
Deskundige installatie en duidelijke…
Deskundige installatie en duidelijke uitleg bij oplevering en na afloop alles netjes achter gelaten. Complimenten!
Top service
Very professional, quick to make an appointment and share an offer. Solar panel installation done by two hardworking gentlemen, and everything finished on time.
Top bedrijf
Ik ben zeer tevreden over het bedrijf en de monteurs die bij mij de thuisbatterij geïnstalleerd hebben. Alle werkzaamheden zijn volgens afspraak gemaakt. Alles netjes opgeruimd en opgeleverd.
Top bedrijf.
Wat een prettige ervaring, zo kan het ook!!
Wij hebben 2 Airco's laten plaatsen door Davey, wat een vakman is hij!!! En dat in al die warmte, de buitenunit heeft hij op ons dak geplaatst, bij de zonnepanelen en het was denk ik wel boven de 30 graden...... Maar hij heeft het heel kundig gedaan en daarna ook nog een hele goede uitleg, hoe alles werkt!! Ook de zakelijke kant met Dennis ging perfect, als wij nog iets nodig hebben, zoals bv een laadpaal, dan gaan we weer naar 360 Duurzaam!!
Persoonlijk en objectieve informatie en ondersteuning
Persoonlijk en objectieve voorinformatie en uitleg gekregen. Onbekendheid met het fenomeen Autolaadpalen heeft Dennis ons uitgebreid geïnformeerd over de wereld van zonnepanelen en autolaadpalen.
De installatie is goed en deskundig uitgevoerd met wederom optimale uitleg.
Ik beveel het bedrijf 360Duurzaam ten zeerste aan. Dikke 10 verdiend!
Communicatie en installatie helemaal top
Zowel in communicatie vooraf als de personen tijdens de installatie erg behulpzaam, meedenkend en vriendelijk en tevens een snelle levering. Zeer tevreden over de samenwerking en installatie.
Fijn bedrijf, goede contacten en advies.
Ik heb fijne contacten gehad, goed advies en het bedrijf komt de afspraken goed na. Ik ben erg tevreden.
Airco’s
Afgelopen week airco’s laten plaatsen door 360 Duurzaam. Mega goed geholpen door Dennis en Davey. Na plaatsing nog uitleg gekregen van Davey voor het gebruik/handigheidjes etc. Mocht ik in de toekomst voor panelen/thuisbatterij gaan zou ik dit zeker weer laten doen door ze. Aanrader!
Top service!
Na een aantal jaar geleden via 360Duurzaam al naar volle tevredenheid zonnepanelen laten installeren, heb ik nu een airco door ze laten installeren. Kwamen binnen 2 weken al langs voor montage. Verder vakwerk geleverd door Davey, inclusief een top uitleg. 100% aanrader!
Más información sobre otros tipos de reseñas.