Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 4 estrellas sobre 5

De manier hoe de meditatie gegeven wordt. Eerst een inleiding waar de meditatie over gaat en dan een stukje geleide meditatie en daarna alleen muziek. Ik vind dit fijn en het geeft ontspanning. Prima... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik ben erg blij met de inhoud die verder gaat dan menig begeleide meditatie. Ik ben zelf het concept non-dualaliteit aan het onderzoeken en aan het ervaren. De meditaties helpen mij dit te voelen en... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goeie onderbouwing van de theorie, de jongens weten waarover ze het hebben en zeer praktisch toepasbaar. De kleine hapklare lessen vind ik fijn , elke dag even een kort filmpje/ les. Goed om te delen... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Heel compleet programma Veel werk dat je in jezelf doet en dat deel je met je cirkel. Dat werkt motiverend en is meteen toepassen in de praktijk Veel inspiratie tijdens de live dagen Veel nieu... Ver más

Información sobre la empresa

1. Centro de aprendizaje
  2. Proveedor de servicios educativos y de carrera profesional
  3. Centro de educación a distancia
  4. Institución educativa
  5. Mentor personal

Escrito por la empresa

365 Dagen Succesvol is een opleider voor innerlijke rust, vrijheid en vertrouwen. Wat begon als een jaarprogramma gericht op doelen en succes, is in 12,5 jaar uitgegroeid tot een sterke community en missiegedreven organisatie die duizenden mensen per jaar helpt om te leven vanuit liefde, vrijheid en zingeving. Centraal staat het door oprichters David de Kock en Arjan Vergeer ontwikkelde VREDE-model: vijf krachtige principes richting innerlijke vrede. Deze methode vormt de basis van Miracle Roadmap, hun 100-daagse programma dat inzichten uit psychologie, spiritualiteit en systemisch werk samenbrengt. David en Arjan schreven zes bestsellers, organiseerden meer dan 700 evenementen, waren jarenlang columnist, hosten wekelijks De 365 Podcast en lanceerden recent de podcastserie Peace Talks – gesprekken met bekende Nederlanders over hun zoektocht naar innerlijke vrede. Hun missie: als meer mensen in vrede leven met zichzelf, ontstaat er vanzelf werelvrede.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 42% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

Verrassend fijne meditaties

Verrassend fijne meditaties. Ik dacht eerst: wat zijn ze kort, maar ik vind het wel fijn. Er is nu altijd tijd voor te maken, voor even dat moment met veel impact.

5 de mayo de 2026

Prachtige meditaties

Ik voel me happy met de Peace of Mind Meditations. Ik heb plezier in de mantra's, daar start ik de dag mee. De ordening in thema's vind ik duidelijk en handig. Als de meditatie korter is speel ik er dikwijls een paar af achter elkaar van het zelfde thema. Ik beveel de app je zeker aan!

5 de mayo de 2026
Valorada con 4 estrellas sobre 5

het aangereikte verdient extra diepgang

De stof krijgt verdieping en geeft daarmee meer rijkdom en effect. Het is de 2e ronde aandacht en inzichten waard.
Persoonlijk vind ik het nog steeds lastig dat gedurende 100 dagen alles dagelijks wordt aangereikt, ik had liever een wat langere periode met wat rust/bezinkingsmomenten

4 de mayo de 2026
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Om echt in de rust te kunnen komen heb…

Om echt in de rust te kunnen komen heb ik wat langer tijd nodig dan de gemiddelde 10 minuten van de meeste meditaties. Desondanks vind ik het een fijne manier van ontspannen en meestal met een verhelderende boodschap. 🤩

3 de mayo de 2026

Miracle Master

Miracle Master

Het dieper ingaan op wat vorig jaar aangeboord is, kijken wat er nog meer mag ontstaan en verder groeien was voor mij een reden om me aan te melden voor de master.
Ook nu weer raken de lessen aan de actualiteit waar ik in zit. Zo bizar.
Dankbaar voor de oude cirkel en de nieuwe mentor + cirkel waar lief en leed gedeeld wordt. Mooie en waardevolle gesprekken.
Ik voel me een rijk mens 🙏

3 de mayo de 2026

De meditaties brengen rust

De meditaties brengen rust. De stem van David en zijn manier van verwoorden zijn voor mij prettig om naar te luisteren. Bij de eerste ben in slaap gevallen, iets wat mij nog nooit eerder gebeurde. De boodschap is inspirerend. Waardoor ik steeds benieuwd ben naar de volgende.

30 de abril de 2026

Lieve David,

Lieve David,
De meditaties van jou geven mij over het algemeen fijne geruststellende en rustgevende momenten.
De rust in en de klank van jouw stem zijn fijn om naar te luisteren.
Vooral naar de meditaties gebaseerd op het principe van -Een cursus in wonderen- luister ik graag, ze zijn vertrouwd voor mij omdat ik jarenlang een leerling van Koos Janson ben geweest.
Wat ik erg jammer vind is, dat, eenmaal een meditatie beluisterd, hij niet meer herhaald kan worden omdat juist deze meditaties mij veel goed doen. Zou je dit a.u.b. willen veranderen ?
Wat mij betreft mag je er meer maken, zelfs gebaseerd op alle lessen, leuke opdracht voor jou 😉

Hoop dat je hier iets mee kan…

Hartegroet
Helma

30 de abril de 2026
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Prachtige meditaties vanuit non dualiteit.

De meditaties zijn gebaseerd op de filosofie van non dualiteit en dat is erg mooi en heel bijzonder. De stem van David is heel fijn. Enkele meditaties zijn onderdeel van een cursus, bouwen op elkaar voort en veronderstellen voorkennis. Dat vind ik persoonlijk jammer. Verder zeker een aanrader!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik vind de basis meditaties en de 'POM-…

Ik vind de basis meditaties en de 'POM- het boek' meditaties het fijnste! Ik vind het fijn dat het gesproken blijft en de muziek op de achtergrond is ook top. Wat nog tof zou zijn zijn meditaties voor kinderen (echt klein, mijn zoon is 4) om hem rustiger in zijn hoofd te maken. Het gaat al best goed maar wellicht nog meer in een kinderlijke beleving.

De app huddle lijkt nog wel te haperen. Vaak start de meditatie niet en niet ik veel klikken/app afsluiten. Maar dat zegt niks over de inhoud van de meditatie :) als hij eenmaal loopt is het top!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fijn om de kalme stem van David te…

Fijn om de kalme stem van David te horen. Ik vond het zo jammer dat de meditaties waren gestopt met David, maar nu ze terug zijn geniet ik teweer vol op van. De meditaties over Een Cursus In Wonderen zijn heel prettig. Daar ben ik mee begonnen. Een ook een paar ‘oude’ meditaties heb ik opnieuw geluisterd.

Verijking

De stem, de meditaties de rust in combinatie met de focus ervaar ik als een verijking van mijn zijn.

Aanspreken non-dualiteit

Ik ben erg blij met de inhoud die verder gaat dan menig begeleide meditatie.
Ik ben zelf het concept non-dualaliteit aan het onderzoeken en aan het ervaren. De meditaties helpen mij dit te voelen en ze resoneren bij mij. En heel fijn dat ‘De cursus in Wonderen’ zo’n aandacht krijgt.

Cursus in Wonderen meditaties

Ik ben vooral blij met de meditaties van een cursus in wonderen. Heb al verschillende apps gebruikt om mij te helpen het boek te begrijpen. Mijn ervaring was dat de uitleg op cognitief niveau plaats vond. Deze meditaties zorgen bij mij voor meer verdieping. Een verrijking!

Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.