Heel goed product, zeer goede kwaliteit en afwerking. De communicatie is vriendelijk en duidelijk. Tevens was dit voor mij prijstechnisch de beste optie. Ik had meerdere offertes uitgezet en 3dme was... Ver más
Super goed geholpen. Eerlijk en betrouwbaar. Mikael heeft het object die ik moest printen zelf getekend en de 3D Resultaat was perfect!
Snelle communicatie. Reageert snel op mijn berichten. Na inlevering van de 3d tekening werd de bestelling al na een week geleverd.
Het contact met 3Dme verliep soepel. Er werd snel gereageerd en wat belangrijker is dat er actief meegedacht werd. Kortom een constructieve samenwerking voor een goed bruikbaar product.
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
3Dme zet zich in om uw idee waar te kunnen maken. Wij helpen u om uw idee vanaf een design om te zetten in een fysiek product.
Deventerschans 21, 3432CP, Nieuwegein, Holanda
- 030 207 2342
- contact@3dme.nl
- 3dme.nl
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Het past precies nu afwachten met het…
Het past precies nu afwachten met het lege van de tank ik heb daar vertrouwen in mijn partner wilde wachten als de tank geleegd moet worden anders was het 5 sterren. En er wordt goed met je mee gedacht voor de oplossing. Groet Jacqueline
Prettig
Snel antwoord en snelle levering. Niets op aan te merken. Product nog niet binnen, maar verwacht net zo’n nette afwerking.

Geweldige service!
Geweldige service! Ik had een spoed bestelling en alles werd meteen geregeld en geprint en kwam ruim optijd binnen zelfs! Kwaliteit van de print is uitstekend!

Respuesta de 3Dme.nl
Product voldoet aan de verwachtingen
Product voldoet aan de verwachtingen, snel geleverd, goed verpakt.

We bevelen 3Dme van harte aan
Onze ervaring met 3Dme is zeer positief. Vooraf goed kunnen overleggen wat onze wensen waren en vervolgens is de 3D print vakkundig en snel gemaakt.

Snel, goed en eerlijk
Na eerste informatie verzoek snel antwoord en advies gekregen over onze wensen, we hebben een goed getekend onderdeel gekregen en een eerlijke prijs voor het werk en de 3D print.

Respuesta de 3Dme.nl
de service was snel en de geleverde…
de service was snel en de geleverde producten voldoen aan de verwachtingen.

Respuesta de 3Dme.nl
Snelle levering volgens afspraak,en…
Snelle levering volgens afspraak,en product valt zeker niet tegen. Keurig

Respuesta de 3Dme.nl
Fijne communicatie en snelle levering
Fijne communicatie en snelle levering. Kijk uit naar een volgend project

Mijn huisleverancier
Mijn huisleverancier. Goede kwaliteit prints, en goede en snelle service.

Respuesta de 3Dme.nl
Prima en persoonlijke service van goede kwaliteit
Heb een aantal (kleine) printjes laten maken voor mijn retro game consoles. Deze zijn van absoluut prima kwaliteit. De prints hadden geen filament restjes die verwijderd moesten worden en pasten perfect.
Ten slot reageert Mickael prompt en persoonlijk op eventuele vragen.
Top!
Frank

Zeer tevreden.
Op mijn mails werd snel en vriendelijk gereageerd. Ook kreeg ik advies en werd eruit gelegen over hoe de print er uit zou zien. Ik ben erg tevreden. En voor in de toekomst zal ik zeker 3Dme.nl weer benaderen

Respuesta de 3Dme.nl
Top resultaat en top service
Top resultaat en top service! Wij zijn heel erg tevreden.

Respuesta de 3Dme.nl
Zeer goede verkoper met goede nette…
Zeer goede verkoper met goede nette service.
Más información sobre otros tipos de reseñas.