Ronduit oplichting!
Deze organisatie is echt zo slecht! Ik wacht nu al 8 maanden (!!!) op de terugboeking van mijn saldo. Ten eerste duurde het bijna een half jaar voordat ik überhaupt een reactie van deze mensen kreeg. Ik had eerste via de site geprobeerd mijn geld terug te boeken (want er staat gewoon aangegeven dat dat kan). Met een paar klikken zou het gedaan zijn. Nou mooi niet dus! Dus toen heb ik mijn eerste mail verstuurd. Ten tweede wordt er per maand €3 administratie kosten afgeschreven! Eén van mijn kaarten had, zo bleek later, een saldo van 0! Hier heb ik ook over geklaagd want ik had dit geld immers gewoon al terug proberen te boeken. Het afschrijven was dus onterecht. Ten derde kreeg ik te maken met 5 verschillende email adressen van 3V. Ik werd echt van het kastje naar de muur gestuurd. Toen uiteindelijk een reactie. Er werd meerdere malen beloofd dat ze het geld zouden overmaken, ook het geld wat onterecht werd afgeschreven. Maar helaas, alleen maar valse beloften. Tot op heden heb ik mijn geld nog steeds niet ontvangen. Er worden allemaal beloftes gedaan en excuses gemaakt door 3V maar iets afhandelen kunnen ze niet. Het geld van 1 kaart heb ik inmiddels (na 20 mails) eindelijk gekregen, maar ik wacht nog steeds op de rest van mijn geld. Inmiddels verstrijken er maanden.... Ik vind dat echt niet kunnen! 3Vcard mag wel eens hard aan hun zogenaamde ''klantenservice'' gaan werken. Ik raad iedereen ten strengste af om zo'n kaart te kopen!!!! Je hebt er alleen maar gedoe door... Als ik er nooit achter aan had gemaild was al mijn geld dus gewoon weg geweest! Ze wachten gewoon net zo lang met reageren tot je het hopelijk vergeten bent. Ik ben echt niet te spreken over 3Vcard!