Ik was lange tijd op zoek naar de echte producten van Forever Living products maar stuitte vaak op websites die de namaak versies verkochten. Afgelopen week kwam ik via google 4everdiscount.nl te... Ver más
La empresa ha respondido
Maandag mijn allereerste bestelling op 4everDiscount geplaatst en woensdag binnen, ondanks de coronacrisis! Super blij met mijn aloe vera skin care producten! Kon deze nergens meer vinden, zij hebben... Ver más
La empresa ha respondido
Super snelle levering. Fijn product om te gebruiken. Deze keer voor de Berry variant gekozen. Een stuk lekkerder als de basis variant. Het aanbiedings bedrag mega snel retour gekregen. Zeer over... Ver más
La empresa ha respondido
Eenvoudig bestellen en snelle levering via 4everDiscount.nl Heel tevreden en zeker voor herhaling vatbaar. De Aloe Vera Heat Lotion gebruik ik al jaren. Naar mijn mening de enige spier creme die oo... Ver más
La empresa ha respondido
4everDiscount.nl biedt enkel en alleen de hoogwaardige kwaliteitsproducten van Forever Living Products aan. Wij blinken uit in onze persoonlijke service en advies mogelijkheid, 30 dagen niet goed, geld terug-garantie.
Boschring 46, 5052 HG, Goirle, Holanda
Snelle levering.vandaag besteld morgen in huis

Respuesta de 4everDiscount.nl
Ze zijn heel snel wat ze beloofd hebben nagekomen.
om zo de korting te krijgen is wel omslachtig , maar een goede reclame voor 4everDiscount zodat met meer vertrouwen mijn producten hier ga bestellen .
een tevreden klant
Besteld en alles is duidelijk, levering kun je zelf kiezen, superfijn.
Had al heel lang mijn korting waar ik recht op had niet gekregen door een fout.Maar nu alsnog op mijn rekening gestort.Dit vond ik heel netjes.
Bestelling werd snel geleverd.
Ook de mogelijkheid voor korting en verzendkosten terugkrijgen ging makkelijk en werd snel afgehandeld. Top!

Respuesta de 4everDiscount.nl
Je dient je factuur in en binnen 2 werkdagen krijg je je geld gestort zoals beloofd.
Ik was een beetje sceptisch of het allemaal wel goed zou gaan met de cash back maar ik ben zeer tevreden!

Respuesta de 4everDiscount.nl
bedankt voor de goede producten van aloë vera voor een mooie prijs. snelle levering en afhandeling

Respuesta de 4everDiscount.nl
Lekker snel....overzichtelijk...snel je tegoed overgemaakt!!
Wederom topservice! Snelle reactie en de korting gelijk gestort gekregen.

Respuesta de 4everDiscount.nl
Ondanks storing in magazijnadministratie toch nog snel ontvangen. Daarover ook meteen geïnformeerd.
Más información sobre otros tipos de reseñas.