Ik gebruik jullie kolf al een aantal maanden, mijn melkproductie was dramatisch en als je nu ziet wat ik kolf.. heel blij mee! Het neemt ook veel stress weg, want je wilt het als moeder zo graag voor... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Draadloze handsfree borstkolf gekocht op 11/10 waar ik meteen super blij mee was, je hebt heel fijn je handen vrij en bent mobiel (super handig met een peuter) Super om gewoon altijd en overal te kunn... Ver más
La empresa ha respondido
Wederom een kolfset aangeschaft bij 4mommy als reserve. Zo tevreden met zowel het apparaat als de klantenservice. In het verleden een probleem gehad met de onderdelen waar ze zeer vlot mee waren. Ze d... Ver más
La empresa ha respondido
Na eigen onderzoek ben ik bij jullie terechtgekomen, die de beste prijs-kwaliteitverhouding biedt! Ik gebruik het nu al een week, zeven keer per dag, en het bevat uitstekend! Het stelt je in staat om... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
4mommy is dé specialist in borstkolven en een assortiment aan zorgvuldig geselecteerde producten voor moeders en baby's. Als ervaringsdeskundigen bieden wij praktische, veilige en innovatieve oplossingen die het moederschap gemakkelijker en comfortabeler maken. Wij staan voor kwaliteit, gebruiksgemak en persoonlijke ondersteuning, waardoor we een vertrouwde partner zijn voor ouders tijdens deze bijzondere levensfase.
Información de contacto
Holanda
- Info@4mommy.nl
- 4mommy.nl
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 20% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Fantastisch
Fantastische borstkolf, makkelijk in gebruik en ik kolf met plezier.
Auper Fijn
Ik vind dat elke moeder die op zoek is naar een draadloze borstkolf dit echt moet hebben. Minder stress, je maakt het jezelf echt makkelijk, weinig onderdelen die je hoeft schoon te maken, je bent echt zo klaar. Wat ik heel fijn vind zijn de vakantie(s) ik heb gewoon geen stress meer over een borstkolf en dat lucht ook op want je moet al zoveel als moeder. Bedankt 4mommy!!
Fijn & functioneel
Hele fijne kolf. Veel diverse standen en goed schoon te maken & snel opgeladen.

Overgestapt naar 4mommy
Ik ben van Medela overstapt naar de draadloze borstkolf van 4mommy. De 4mommy borstkolf is veel krachtiger en ik kolf veel meer van 70ml naar 140/150ml!
Onwijs blij en zo makkelijk omdat ik nog een kindje heb van 3 is dit echt ideaal.

Een fijne kolf
Een fijne kolf, zuigkracht is goed! Ik kan door met de dagelijkse taken tijdens het kolfen. Zelfs met auto rijden als ik in de file sta kan ik gewoon kolfen. Batterijduur is ook top!

Super tevreden
Super tevreden !
Ik heb meerder kolfapparaten geprobeerd maar deze was mijn favoriet !

Gebruik kolf
Ik gebruik jullie kolf nu ruim een maand en ik ben heel tevreden! Ik heb kort geleden jullie voedingsdoek besteld en wauw wat een kwaliteit!

Aanrader voor elke moeder
Aanrader voor elke moeder! Ik ben heel blij met jullie borstkolf!

Respuesta de 4mommy
Gekocht voor men vrouw beste aankoop…
Gekocht voor men vrouw beste aankoop ooit volgens haar 😁
Super service en kwaliteit snelle levering
Zeker een aanrader om hier te bestellen.

Ontzettend tevreden
Heel tevreden met jullie borstkolf! En zo fijn dat alles op de factuur staat, zodat ik dit direct bij mijn zorgverzekering kon declareren. Zeker een tip voor andere moeders, kijk bij je zorgverzekering of je een vergoeding krijgt! Klantenservice heel behulpzaam!

Respuesta de 4mommy
Mijn tweede borstkolf bij jullie…
Mijn tweede borstkolf bij jullie gekocht. Ik had eerst de Deluxe (2 jaar geleden gekocht) en nu de Embrace ivm 2e kindje. Echt heel tevreden! Wat ik zo fijn vindt is de klantenservice, ze weten waar ze het over hebben. Heel ervaren en geduldig. Als moeder is dat heel fijn, helemaal als je nieuw bent met borstvoeding geven. Liefs Sophia.K ( ik heb jullie toen gek gemaakt met zoveel vragen omdat ik zo onzeker was) DANK DANK!

Top kwaliteit en efficiënt
Ik ben ontzettend blij met mijn handsfree borstkolf! Het gebruiksgemak en comfort zijn echt geweldig. Het handsfree ontwerp geeft me de vrijheid om andere dingen te doen terwijl ik kolf, wat mijn dagelijkse routine enorm vergemakkelijkt. Bovendien is de kwaliteit van de kolf indrukwekkend, en het zachte materiaal zorgt voor extra comfort. Zeker een aanrader voor moeders die op zoek zijn naar efficiëntie en gemak!

Respuesta de 4mommy
Zeer tevreden met jullie krachtige…
Zeer tevreden met jullie krachtige borstkolf en service!

Top klantenservice!!
Ik gebruik met veel plezier al 7 maanden de Deluxe kolf op aanraden van een vriendin. Inmiddels ook 2 vriendinnen er blij mee gemaakt. Recentelijk een klein probleempje gehad en heel snel en vriendelijk geholpen. De klantenservice is heel goed bereikbaar!
Wat een ervaring zo een hands off kolf
Wat een ervaring zo een hands off kolf. Elke moment voor mijzelf probeer ik te benutten. Met deze kolf hou je dagelijks veel tijd over als mama. De kwaliteit en de uitstraling van de kolf geven een goede beleving, zeker voor de prijs. Je ontvangt er verder een uitgebreide handleiding. Je kan direct aan de gang met ontladen ;)

Kolf
Oprecht een heel praktische en beste kolf. Het heeft ervoor gezorgd dat ik mijn borstvoedingsavontuur toch langer dan verwacht kon doorzetten, omdat ik de kolf overal kon meenemen en fulltime kolf! zonder de zoektocht naar stopcontacten. Een must-have voor elke borstvoedende mama! 😍
Fantastische ervaring met jullie…
Fantastische ervaring met jullie borstkolf! Werd mij aangeraden door een vriendin, die heeft hem voor mij meegenomen naar Bonaire, ik woon hier en hier heb je het niet. Ik gebruik hem 2x per dag voornamelijk op het werk. Makkelijk te onderhouden voor mij een pluspunt.

Respuesta de 4mommy
Ik ben helemaal verliefd op jullie…
Ik ben helemaal verliefd op jullie borstkolf! Jullie service is super en binnen 1 dag geleverd! Ik had enorm last van stuwing en heel blij dat ik de kolf de volgende dag in huis had. Krachtig, je hoort hem bijna niet!

Respuesta de 4mommy
Ik ben ontzettend tevreden!
Ik ben ontzettend tevreden met de 4mommy borstkolf! Deze kolf is uitzonderlijk krachtig en blijft goed op zijn plek zitten tijdens het kolven. Bedankt voor je geduld Ilse, je hebt mij goed geholpen!

Respuesta de 4mommy
Ik ben aangenaam verrast door de…
Ik ben aangenaam verrast door de kwaliteit van de embrace borstkolf. De kolf zit als gegoten en kolft geweldig.