4mommy Opiniones

TrustScore: 4 sobre 5

4,2

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Ik gebruik jullie kolf al een aantal maanden, mijn melkproductie was dramatisch en als je nu ziet wat ik kolf.. heel blij mee! Het neemt ook veel stress weg, want je wilt het als moeder zo graag voor... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Draadloze handsfree borstkolf gekocht op 11/10 waar ik meteen super blij mee was, je hebt heel fijn je handen vrij en bent mobiel (super handig met een peuter) Super om gewoon altijd en overal te kunn... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wederom een kolfset aangeschaft bij 4mommy als reserve. Zo tevreden met zowel het apparaat als de klantenservice. In het verleden een probleem gehad met de onderdelen waar ze zeer vlot mee waren. Ze d... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Na eigen onderzoek ben ik bij jullie terechtgekomen, die de beste prijs-kwaliteitverhouding biedt! Ik gebruik het nu al een week, zeven keer per dag, en het bevat uitstekend! Het stelt je in staat om... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda para bebés

Escrito por la empresa

4mommy is dé specialist in borstkolven en een assortiment aan zorgvuldig geselecteerde producten voor moeders en baby's. Als ervaringsdeskundigen bieden wij praktische, veilige en innovatieve oplossingen die het moederschap gemakkelijker en comfortabeler maken. Wij staan voor kwaliteit, gebruiksgemak en persoonlijke ondersteuning, waardoor we een vertrouwde partner zijn voor ouders tijdens deze bijzondere levensfase.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 20% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Todas las opiniones

19 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Auper Fijn

Ik vind dat elke moeder die op zoek is naar een draadloze borstkolf dit echt moet hebben. Minder stress, je maakt het jezelf echt makkelijk, weinig onderdelen die je hoeft schoon te maken, je bent echt zo klaar. Wat ik heel fijn vind zijn de vakantie(s) ik heb gewoon geen stress meer over een borstkolf en dat lucht ook op want je moet al zoveel als moeder. Bedankt 4mommy!!

16 de febrero de 2024

Fijn & functioneel

Hele fijne kolf. Veel diverse standen en goed schoon te maken & snel opgeladen.

19 de enero de 2024

Beste Melissa,

Hartelijk dank voor je positieve feedback over onze borstkolf! We zijn blij te horen dat je de diversiteit in standen en het gebruiksgemak waardeert! Dank voor de moeite die je hebt genomen.

Overgestapt naar 4mommy

Ik ben van Medela overstapt naar de draadloze borstkolf van 4mommy. De 4mommy borstkolf is veel krachtiger en ik kolf veel meer van 70ml naar 140/150ml!
Onwijs blij en zo makkelijk omdat ik nog een kindje heb van 3 is dit echt ideaal.

6 de enero de 2024

Beste Ikram,

Wat geweldig om te horen dat je zo blij bent met onze 4mommy borstkolf! We zijn trots dat we je borstvoedingsreis kunnen vergemakkelijken, vooral met een kleintje van 3 erbij. Dank je wel voor het delen van je ervaring en de overstap van Medela naar ons. Jouw feedback is enorm waardevol.

Veel geluk met je gezin en als je nog vragen hebt, staan we altijd voor je klaar!

Hartelijke groet,

Klantenservice 4mommy

Een fijne kolf

Een fijne kolf, zuigkracht is goed! Ik kan door met de dagelijkse taken tijdens het kolfen. Zelfs met auto rijden als ik in de file sta kan ik gewoon kolfen. Batterijduur is ook top!

17 de enero de 2024

Beste Tamara,

Hartelijk dank voor je positieve review en het delen van je ervaring met onze borstkolf! We zijn ontzettend blij te horen dat je tevreden bent met de zuigkracht en dat onze kolf je de vrijheid biedt om door te gaan met je dagelijkse taken, zelfs tijdens het rijden in de file.

Super tevreden

Super tevreden !
Ik heb meerder kolfapparaten geprobeerd maar deze was mijn favoriet !

16 de enero de 2024

Beste Malika,

Hartelijk dank voor je geweldige feedback en het delen van je ervaring met ons kolfapparaat! We zijn ontzettend blij te horen dat ons product je favoriet is geworden.

We waarderen het zeer dat je de tijd hebt genomen om deze review te schrijven. Als er iets is waarmee we je in de toekomst kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Gebruik kolf

Ik gebruik jullie kolf nu ruim een maand en ik ben heel tevreden! Ik heb kort geleden jullie voedingsdoek besteld en wauw wat een kwaliteit!

12 de diciembre de 2023

Beste klant,

Bedankt voor uw positieve feedback! Fijn om te horen dat u tevreden bent met onze kolf en onze voedingsdoek. Uw tevredenheid met de kwaliteit van onze producten is voor ons erg belangrijk. Dank voor de genomen moeite en veel plezier ermee!

Aanrader voor elke moeder

Aanrader voor elke moeder! Ik ben heel blij met jullie borstkolf!

10 de enero de 2024

Beste Laila,

Dank u wel voor uw enthousiaste aanbeveling! We zijn blij dat onze borstkolf u goed bevalt. Het feit dat u onze borstkolf zou aanraden aan andere moeders is voor ons een grote eer. We zijn blij dat we een positieve bijdrage kunnen leveren aan uw borstvoedingservaring.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Gekocht voor men vrouw beste aankoop…

Gekocht voor men vrouw beste aankoop ooit volgens haar 😁
Super service en kwaliteit snelle levering
Zeker een aanrader om hier te bestellen.

1 de diciembre de 2023

Beste klant,

Hartelijk dank voor deze geweldige feedback! Het maakt ons ongelooflijk blij te horen dat uw vrouw zo tevreden is met haar aankoop en dat u onze service en kwaliteit zo waardeert. We streven er altijd naar om onze klanten de beste ervaring te bieden, zowel qua producten als service.

Ontzettend tevreden

Heel tevreden met jullie borstkolf! En zo fijn dat alles op de factuur staat, zodat ik dit direct bij mijn zorgverzekering kon declareren. Zeker een tip voor andere moeders, kijk bij je zorgverzekering of je een vergoeding krijgt! Klantenservice heel behulpzaam!

3 de enero de 2024

Beste klant,

We zijn ontzettend blij om te horen dat u tevreden bent met onze borstkolf en dat u onze service waardeert. Het is ons doel om het proces zo gemakkelijk en handig mogelijk te maken voor onze klanten, inclusief de afhandeling van facturen voor zorgverzekeringen.

Uw tip voor andere moeders over het controleren van mogelijke vergoedingen bij hun zorgverzekering is ook zeer waardevol. We zijn blij dat we kunnen bijdragen aan het vergemakkelijken van deze ervaring voor moeders.

Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring en voor het aanbevelen van ons product. Uw feedback is enorm motiverend voor ons team!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mijn tweede borstkolf bij jullie…

Mijn tweede borstkolf bij jullie gekocht. Ik had eerst de Deluxe (2 jaar geleden gekocht) en nu de Embrace ivm 2e kindje. Echt heel tevreden! Wat ik zo fijn vindt is de klantenservice, ze weten waar ze het over hebben. Heel ervaren en geduldig. Als moeder is dat heel fijn, helemaal als je nieuw bent met borstvoeding geven. Liefs Sophia.K ( ik heb jullie toen gek gemaakt met zoveel vragen omdat ik zo onzeker was) DANK DANK!

4 de enero de 2024

Beste Sophia,

Hartelijk dank voor uw trouwe steun en voor het kiezen van onze borstkolven voor de tweede keer! Het is fantastisch om te horen dat u tevreden bent met zowel de Deluxe als de Embrace modellen.

We begrijpen hoe belangrijk goede ondersteuning en betrouwbare informatie zijn voor nieuwe moeders, vooral als het gaat om borstvoeding. Uw complimenten over onze klantenservice worden zeer gewaardeerd; ons team streeft ernaar om deskundig, begripvol en geduldig te zijn in elke interactie.

We herinneren ons uw vragen nog goed en waren meer dan blij om u te ondersteunen. Het is voor ons een eer om deel uit te maken van uw borstvoedingsreis.

Bedankt voor uw hartverwarmende feedback en we staan altijd klaar om u in de toekomst te ondersteunen. Veel geluk met uw tweede kindje!

Top kwaliteit en efficiënt

Ik ben ontzettend blij met mijn handsfree borstkolf! Het gebruiksgemak en comfort zijn echt geweldig. Het handsfree ontwerp geeft me de vrijheid om andere dingen te doen terwijl ik kolf, wat mijn dagelijkse routine enorm vergemakkelijkt. Bovendien is de kwaliteit van de kolf indrukwekkend, en het zachte materiaal zorgt voor extra comfort. Zeker een aanrader voor moeders die op zoek zijn naar efficiëntie en gemak!

8 de enero de 2024

Beste klant,

Wat een fantastische review, hartelijk dank! We zijn enorm blij te horen dat onze handsfree borstkolf zo'n positieve impact heeft op uw dagelijks leven. Ons doel is altijd geweest om producten te creëren die niet alleen van hoge kwaliteit zijn, maar ook het leven van moeders gemakkelijker maken.

Uw aanbeveling aan andere moeders is zeer gewaardeerd en we zijn dankbaar dat u de tijd heeft genomen om uw positieve ervaringen te delen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zeer tevreden met jullie krachtige…

Zeer tevreden met jullie krachtige borstkolf en service!

11 de octubre de 2023

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw positieve feedback! Het is geweldig om te horen dat u zeer tevreden bent met onze krachtige borstkolf en de service die wij bieden.

Bedankt voor uw steun!

Top klantenservice!!

Ik gebruik met veel plezier al 7 maanden de Deluxe kolf op aanraden van een vriendin. Inmiddels ook 2 vriendinnen er blij mee gemaakt. Recentelijk een klein probleempje gehad en heel snel en vriendelijk geholpen. De klantenservice is heel goed bereikbaar!

19 de diciembre de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wat een ervaring zo een hands off kolf

Wat een ervaring zo een hands off kolf. Elke moment voor mijzelf probeer ik te benutten. Met deze kolf hou je dagelijks veel tijd over als mama. De kwaliteit en de uitstraling van de kolf geven een goede beleving, zeker voor de prijs. Je ontvangt er verder een uitgebreide handleiding. Je kan direct aan de gang met ontladen ;)

26 de noviembre de 2023

Beste klant,

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring met onze borstkolf. Het verheugt ons te horen dat dit product u helpt om elke dag kostbare tijd te besparen en meer momenten voor uzelf te creëren. Als moeder is elke extra minuut goud waard, en het is geweldig dat onze kolf daaraan bijdraagt.

We zijn ook blij dat u de kwaliteit, uitstraling en de prijs-kwaliteitverhouding van onze kolf waardeert. Het is ons doel om een product te leveren dat niet alleen functioneel is, maar ook een positieve beleving biedt.

Fijn om te horen dat de uitgebreide handleiding nuttig is en dat u meteen aan de slag kon gaan. We hopen dat onze kolf u blijft ondersteunen in uw borstvoedingsreis.

Bedankt voor uw vertrouwen in ons product en wij staan altijd klaar om u verder te ondersteunen.

Kolf

Oprecht een heel praktische en beste kolf. Het heeft ervoor gezorgd dat ik mijn borstvoedingsavontuur toch langer dan verwacht kon doorzetten, omdat ik de kolf overal kon meenemen en fulltime kolf! zonder de zoektocht naar stopcontacten. Een must-have voor elke borstvoedende mama! 😍

18 de noviembre de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastische ervaring met jullie…

Fantastische ervaring met jullie borstkolf! Werd mij aangeraden door een vriendin, die heeft hem voor mij meegenomen naar Bonaire, ik woon hier en hier heb je het niet. Ik gebruik hem 2x per dag voornamelijk op het werk. Makkelijk te onderhouden voor mij een pluspunt.

11 de noviembre de 2023

Beste klant,

Wat geweldig om te horen dat u een fantastische ervaring heeft gehad met onze borstkolf en dat deze zelfs helemaal naar Bonaire is meegenomen! We zijn vereerd dat ons product wordt aanbevolen door vrienden en dat het een waardevol hulpmiddel voor u is geworden, vooral op het werk.

Het feit dat u onze borstkolf gemakkelijk in onderhoud vindt, is iets waar we trots op zijn. We begrijpen dat gemak en efficiëntie cruciaal zijn voor drukbezette moeders zoals u.

Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring en voor het vertrouwen in ons product. We zijn blij dat we een verschil kunnen maken, zelfs op afstand.

We hopen dat onze borstkolf u blijft ondersteunen bij uw borstvoedingsreis. Als u ooit vragen of behoeften heeft, staan wij altijd voor u klaar.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik ben helemaal verliefd op jullie…

Ik ben helemaal verliefd op jullie borstkolf! Jullie service is super en binnen 1 dag geleverd! Ik had enorm last van stuwing en heel blij dat ik de kolf de volgende dag in huis had. Krachtig, je hoort hem bijna niet!

30 de octubre de 2023

Beste Klant,

Het is fantastisch om te horen dat u "verliefd" bent op onze borstkolf en tevreden bent met onze service en snelle levering. We begrijpen hoe belangrijk het is om snel te kunnen reageren op de behoeften van moeders, vooral bij ongemakken zoals stuwing.

We zijn erg blij dat onze kolf u zo goed heeft kunnen helpen en dat u tevreden bent met de kracht en de stille werking ervan. Het is ons doel om effectieve en gebruiksvriendelijke producten te leveren die het leven van moeders een beetje makkelijker maken.

Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring en voor het kiezen van ons product. Uw feedback is enorm waardevol voor ons en motiveert ons om onze service en producten continu te verbeteren.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik ben ontzettend tevreden!

Ik ben ontzettend tevreden met de 4mommy borstkolf! Deze kolf is uitzonderlijk krachtig en blijft goed op zijn plek zitten tijdens het kolven. Bedankt voor je geduld Ilse, je hebt mij goed geholpen!

26 de octubre de 2023

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw geweldige feedback! We zijn ontzettend blij te horen dat u zeer tevreden bent met onze 4mommy borstkolf en de kracht en stabiliteit ervan tijdens het gebruik waardeert.

Het is ons een genoegen om te horen dat Ilse u uitstekend heeft kunnen helpen. Klanttevredenheid en persoonlijke service staan bij ons hoog in het vaandel, en het is altijd fijn om te weten dat we onze klanten goed hebben kunnen ondersteunen.

Uw positieve ervaring en waardering voor ons team motiveren ons om door te gaan met ons werk en onze service te blijven verbeteren. Bedankt voor het kiezen van onze borstkolf en we staan altijd klaar om u in de toekomst verder te helpen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik ben aangenaam verrast door de…

Ik ben aangenaam verrast door de kwaliteit van de embrace borstkolf. De kolf zit als gegoten en kolft geweldig.

28 de octubre de 2023

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw feedback. We zijn erg blij te horen dat u aangenaam verrast bent door de kwaliteit van onze Embrace borstkolf. Het is voor ons belangrijk dat onze producten niet alleen functioneel zijn, maar ook comfortabel zitten en uitstekend presteren.

Nogmaals bedankt voor het delen van uw positieve ervaring. Als u in de toekomst vragen heeft of hulp nodig heeft, staan wij altijd voor u klaar.

Team 4mommy

8 consejos para escribir buenas reseñas.