Very helpful and understanding
They helped me with inquiries post purchase and were very helpful.
- Fernando Diaz
No consta que haya invitado a opinar recientemente
No ha contestado las opiniones negativas
They helped me with inquiries post purchase and were very helpful.
- Fernando Diaz
Slechte dealer schap ,voor vragen van garantie moet je bij voorbaat al met brommer en al naar hun minkel ,slecht geholpen onvriendelijk personeel, alleen als je iets koopt zijn ze vriendelijk anders word je als stront behandeld
Na meer dan 26 jaar stilstand mijn SS50 weer tot leven gewekt😃. Erg goed geholpen door Rens en Lars. Tijdens de werkzaamheden steeds goed geïnformeerd over de bijkomende reparaties en het resultaat mag er zijn. Honda rijdt weer super, rit naar Utrecht was met een grote smile!
Bedrijf zelf is prima. Ze moeten alleen echt stoppen met verzenden met dpd. Echt het aller slechste bezorgbedrijf van Europa, meermaals pakket kwijtgeraakt of pas een week na de bezorgdatum ontvangen.
Snelle levering naar België. Product kwam goed aan en werkt zoals het hoort. Ze waren de enigen die het product op stock hadden. Het was wel wat duurder dan in België, maar ik had het echt nodig en al bij al, viel het nog goed mee.
Bij mij reparatie uitvoerige over gehad!! .Bij de nodige spullen had ik zelf niet in dit geval nog extra bij reparatie dan toe te passen, (maar nee in dit geval). Voor een dingetje ook nog twee weken overgedaan en dikke rekening totaal nergens op staat!, en geen weder gecommuniceerd in die twee weken, ik had de zelfde vier dingen zelf kunnen doen dan was ik nog niets meer dan helft eind bedrag kwijt. Pffffff, moest bij mij baas doen kon de volgende ochtend bureau komen of ik wel gemotiveerd in mijn baan was, en ik het niet aan de oren had!!.
2 weken geleden gebeld voor advies om.mijn 125 cc imitatie monkey wat sneller te krijgen.
Om iets relaxter tegen de 100 te rijden
Verhaal uitgelegd en kreeg het advies om een zongshen 140 cc te monteren. Als je er normaal mee omgaat gaat dat gewoon goed werd er verteld en was allemaal wel op voorraad. En op site staat 5000 km garantie op motorblokken
2 week later in de winkel wil ik dus zoon blok ophalen. Volgens hen niet op voorraad en zeggen loopt allemaal kapot dus garantie geven ze niet. Dus ik zeg ik ga toch geen 600 euro uitgeven als ik geen enkele vorm van garantie krijg...
Dan koop je het toch niet was het antwoord
Ik weet niet wie ik dan aan de telefoon heb gehad. Maar ik de winkel is de service gewoon slecht
Heb na lange tijd strijd met koos besloten om de situatie tussen ons op te lossen we hebben telefonisch contact gehad en het uitgesproken en ik heb beloofd om mijn nare reviews achter me te laten en opnieuw te gaan samenwerken met de 4takt winkel en hopelijk in de toekomst op betere voet te komen met koos ik heb in verleden me vreselijk gevoeld bij contact met hem en daar ook naar gehandeld wat niet altijd juist was
Heel goed geholpen door 4taktwinkel. Eén onderdeel in men bestelling was niet op voorraad maar zodra de leverancier leverde werd mijn pakje nog dezelfde dag verzonden.
Mooie, originele producten tegen een heel correcte prijs.
Hier komen we graag terug!

Respuesta de 4taktwinkel
Misleid door die coos
Koop carburateur voor 100cc en hoger voor me 110cc niet af te stellen
Na contact werd me verteld dat die niet op 110cc kan
Carburateur gereinigd en retour gedaan
Omdat schroefjes kln sporen van schroevendraaier vertoond kreeg ik maar 50% terug had 75 betaald dus 37.50 kwijt door paar schroeven die kln plekjes aangaven zo verdiend cool de man zijn geld hij misleid je verkoopt je wat geeft toe dat het product niet juist is vervangd paar schroeven en jij betaald 37.50 misselijk makende manier van zaken doen coos is tenslotte een grote naam zijn wil is wet zijn woord altijd waar walgelijke arrogante rot kerel ben klaar met deze winkel dit krijgt nog een staartje ik heb nog 37.50 tegoed denk vooral dat dit klaar is de verrassing is des te leuker
snelle service , goede prijs , en flexibel, bedrijf naar mijn hart.
Was op zoek naar een uitlaatklep voor mijn 125 cc horizontaal 4 takt blok. Had enkel de afmetingen. Medewerker heeft me geholpen met uitzoeken, nameten en advies gegeven. Pakket kwam 3 dagen later aan. Geinstalleerd en werkt perfect.
Bedankt! 10/10
Avoid!!!
They take your money and send parts that are damaged and they dont care if you order silver or black items. They send what they want..
Pure arrogance when complaining
Refusing to send my money even after i send item back.
Avoid and look elsewhere
they dont answer your mails or anything .....long time process when ordering things - really slow
They will take money from you for goods that they dont have in stock !!! afterwards you then have to write them and their slooow in responding . They are sadly just another typical exampel of Dutch arrongance and rude behaviour on customers
Via 4taktwinkel online nieuwe zuigerveren besteld.
Omdat ik niet 100% zeker was of ik de juiste gekozen had heb ik in het opmerking veld vermeld voor welke brommer het is.
Ik verwachte dat ze hier naar kijken maar dat doen ze niet ( is mij bevestigd via mail)
Ze pasten dus niet en kan ze terug sturen maar ze zijn al uitgepakt.
Wel hebben ze een een andere zuigerveren set geadviseerd nadat ik het aan hun gemeld had( dat ze niet passen)
Ze weten het niet zeker dat ze passen.
Ik ga wel een bedrijf zoeken die wel weet welke zuigerveren in moet hebben en die wel naar een opmerking veld kijken.
Ik koop bij de 4taktwinkel niets meer
Zeer betrouwbaar, had daar een spatbord, stickers en 2 reserve-banden besteld en de dag erna kwamen deze spullen al toe. Ze beloven >2 dagen (naar België) shipping maar ik kreeg het in 1 dag! Ik kreeg geen tracing code van dpd maar dat zal waarschijnlijk niet aan hun liggen. Voor de rest zou het assortiment nog iets groter mogen ondanks het feit dat het al een zeer groot assortiment heeft (af en toe iets niet op voorraad). Eerlijke prijzen.