La empresa ha respondido
Dit gebeurt nu voor de zoveelste keer met 50plusmatch:-( ! Ik heb een bericht gekregen, dan mag ik reageren - zegt de site- maar als ik dat doe, word ik gelijk doorgestuurd naar betalen voor een ab... Ver más
La empresa ha respondido
Een website wordt niet alleen bekritiseerd op 'mechanische werking' ervan of 'hoe medewerkers handelen', maar ook op 'inhoud'. De eerste 2 punten zijn oké, maar de inhoud gaat óók over mensen die daar... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Dating voor 50-plussers. 50plusmatch.nl is dé datingsite voor 50-plussers die op zoek zijn naar een serieuze date. Schrijf je gratis in en start met dating!
Dorsvloerweg 393, 2661 MN , Bergschenhoek, Caribe Neerlandés
- redactie@50plusmatch.nl
- 50plusmatch.nl
Ha contestado el 69% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Minder dan 1 ster kan helaas niet
Minder dan 1 ster kan helaas niet.
Beste reviewers van 50plusmatch.
Als je slechte ervaringen hebt met deze site en dan vooral met het betalingsgedeelte doe dan hier een review plaatsen en doe eventueel aangifte van oplichting.
De eigenaar is John Meuffels.
Alles is duidelijk en overzichtelijk
Alles is duidelijk en overzichtelijk. Makkelijk te bedienen. En de blogs zijn een pluspunt. Bovendien niet zo commercieel als sommige andere sites. Overigens was mijn afmelding niet de bedoeling, ging iets fout dus weer aangemeld
Mijn ervaring met 50plusmatch.😫
Helaas na een argument over o.a. de herroepingsprocudere afscheid genomen van deze rare en slechte datingsite. Na het schrijven van een eerdere review hierover kreeg ik het aanbod van geld terug maar wel als voorwaarde dat ik de eerdere review zou verwijderen. Als dus gedaan.
Maar mijn standpunt blijft staan. Deze site is slecht, houdt je voor de gek en is er NIET voor de leden. Als gratis lid kan je niets behalve plaatjes kijken en als je betaald verdwijnen de eerder waargenomen dames als sneeuw voor de zon. En wanneer je dan opzegt met het herroepingsrecht komt er ineens een regel naar boven waarmee ze veel meer in hun zak steken dan in o.a. de FAQ te vinden is. En dat ruikt bij mij naar oplichting. Gelukkig voor mij zijn ze bang voor slechte reviews en haalden ze bakzeil. Dus mijn advies, blijf hier van ver weg!
Gratis proefperiode is heel beperkt; je kunt geen profielen zien die jouw profiel bezoeken.
Ik dacht een gratis proefperiode te hebben om te zien of het een site was die wat voor mij was. Helaas, krijg je niet eens de personen te zien die jouw profiel bezoeken want als je daarop klikt dan word je meteen doorgestuurd naar een betaalpagina die jou probeert over te halen tot het afsluiten van een abonnement zodat je de profielen, die jouw profiel bezoeken, ook kunt bekijken. Dus wat mij betreft is dit niet een site die doet wat ze belooft. Ik ga geen abonnement afsluiten om profielen te kunnen zien terwijl me dat in een gratis proefperiode wordt beloofd.

50plusmatch is onklantvriendelijk en een melkkoe :-(
Dit gebeurt nu voor de zoveelste keer met 50plusmatch:-( ! Ik heb een bericht gekregen, dan mag ik reageren - zegt de site- maar als ik dat doe, word ik gelijk doorgestuurd naar betalen voor een abonnement.
Deze 50plusmatch is erg onklantvriendelijk en een melkkoe !!

Weinig reactie
Wat mij opvalt ik ben 92 bekeken maar 1 reactie gehad en die was weer van de side af. zelf heb ik een aantal keer gereageerd en je krijgt geen enkele reactie terug.
Prima werkende site met Chat/mail
hoe ik ben watik doe
deze site is prima veilig en betrouwbaar is echt helemaal goed
Leuk maar verslavend
Ik zou een maand extra lidmaatschap…
Ik zou een maand extra lidmaatschap krijgen

Respuesta de 50plusmatch.nl
Weinig leden, vooral erg oud
Het lijkt er op dat de website erg weinig leden heeft. En de leden die er zijn, hebben de grens van 60 of zelfs 70 jaar al gepasseerd. Vijftigers zijn er erg weinig. De website is qua vormgeving oubollig en gedateerd. Ik heb wel netjes mijn geld terug gehad.

Respuesta de 50plusmatch.nl
Alles gaat correct en is duidelijk.
Alles gaat correct en is duidelijk.
Maar ... ondanks dat ik duidelijk in mijn profiel aangeef welke afstand mijn voorkeur heeft, krijg ik vele reacties van verder dan 100km en dat is echt niet mijn bedoeling. Heb ik na rap contact met 50plusmatch aan kunnen passen in het profiel.
Ook veel reacties van 'jonkies', waarop ik niet zit te wachten 😉. Ook dat heb ik na rap contact aan kunnen passen in de instellingen.
Mooi snel gereageerd! Top!

Respuesta de 50plusmatch.nl
Clubje van voornamelijk verzuurde types.
Clubje van zure fossielen. Een aantal gereformeerde leden bepalen middels klikken en klagen de sfeer.
Veel goedemorgenplaatjes, getekende plaatjes van blozende omaatjes met breiwerkjes, heel, heel veel!
In de kerk zul je sneller een partner ontmoeten. Gratis!!

Het voelde niet goed...
Ik wil dit bedrijf zeker niet op een hoop gooien met andere dubieuze datingsites bij wie financieel gewin bovenaan staat.
Je krijgt veel mail, van het bedrijf zelf, maar niet van andere leden.
Die enkele keren dat ik een melding kreeg dat een ander lid op mijn bericht had gereageerd, en ik dat wilde gaan bekijken, bleek die plots uitgeschreven!
Dat voelt niet goed.

Leuke site 50plus
Leuke site makkelijk te begrijpen en met leuke mensen je vind vast een match.... een aanrader.
Heldere uitleg en zoekfunctie etc zijn…
Heldere uitleg en zoekfunctie etc zijn prima
kijk goed uit wat je doe .
het verkopen van een betaalt lid ma schap . haha . groeten
Más información sobre otros tipos de reseñas.