Bedrijf stelt veiligheid voorop. Profielen worden getoetst. Op meldingen van evt. misbruik wordt direct actie ondernomen. Wel een aandachtspunt is de max. lengte van 500 letters voor mailings. Dat zo... Ver más

Onduidelijke spelregels . Voor een app gesprek met potentiële match miet er weer credit gekocht worden Voorgestelde dames hebben opeens beperkt profiel Nee te moeilijk om met dame die je like... Ver más
Ja kunt verbeteren door het goedkoper te maken. Dan maken meer mensen meer kans Ps Zou u zo vriendelijk willen zijn om geen cookies te gebruiken, deze zijn helemaal niet nodig om een website t... Ver más
La empresa ha respondido
Jammer dat wanneer je iemand leuk vind je nog extra moet betalen om verder te kunnen communiceren. Lijkt meer op een eenzijdige manier van snel geld verdienen dan iets voor de medemens te willen bete... Ver más
Información sobre la empresa
Acerca de 60dating
Escrito por la empresa
Dé 60 plus dating site van Nederland Velen gingen je voor en vonden een nieuwe partner bij 60dating.com
- 1 op de 3 vindt hier een partner
- Handmatige controle van alle profielen
- Videobellen met andere leden
- Ook beschikbaar op mobiel en tablet
Ha contestado el 54% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 2 semanas
Slecht he heel slecht verder weg …
Slecht he heel slecht verder weg dan dat je aangeeft en ouder ik zal het niet aan raden
te weinig vrouwen uit de buurt
Tever uit de buurt van eigen woonplaats
nog te vroeg om hier een antwooord op…
nog te vroeg om hier een antwooord op te geven
Liefde voor het leven
Duidelijk en helder jammer dat er niet meer dan 3 gratis berichtjes verstuurt mogen worden.
Betrouwbaar.
Betrouwbaar.
Goed georganiseerd en duidelijk. Kansen voor iedereen. Vriendelijk.
dat er tenminste als men gelijkt wordt…
kijk misschien ook naar de ouderdom die gevraagd wordt ik ben 79 en krijg de meeste met een range tot 75jaar ik vind dat het jullie om de centen gaat en niet om de persoon
daarom wil ik dit kontrakt stoppen en zeker niet verlengen

Wat ik hier lees...
Wat ik hier lees; de site verschuilt zich achter "romance scammers" , waar zij zogenaamd niks aan kunnen doen. Tuurlijk wel!!.De site moet voorkomen dat het vol "romance scammers staat. Jaren geleden barstte het op Lexa en Ourtime van de fakers en scammers. Ik had er een dagtaak aan om meldingen hier van te doen. Nu is dat stukken beter. Dus 60dating neem de klant en je zelf serieus, anders kan je na een tijdje je tent sluiten.
Na lezen van de reactie van 60 dating ;
Noem je site Scamdating....
Nog wat; op 50plusmatch ( de enige echt goede betrouwbare site..) zijn er zelden scammers, fakers , of worden er binnen een half uur afgehaald). Heel opvallend, itt vele sites, daar kan het dus wel en nemen ze zichzelf en de klant serieus.

Respuesta de 60dating
Bij uw aanbevelingen zitten er een pak…
Bij uw aanbevelingen zitten er een pak gratis leden. Als ik als betalend lid daarmee in contact wil komen kost me dat nog eens 7€. Dat is puur afzetterij. Het is ook de enigste site die zich daarmee bezig houdt.

Respuesta de 60dating
Je moet meer profielen kunnen zien…
Je moet meer profielen kunnen zien alvorens zich aan te sluiten. Er zijn er maar een beperkt aantal. Vergeleke met 50 plus dating zie je er veel meer. Er staan ook een aantal nep firuren bij. Daar dat is misschien moeilijk uit te sluiten.

Onbevredigende site
al 4 keer nadat ik een gesprek ben begonnen, na een mailtje van jullie dat we een match zijn, wordt dit afbroken wegens mijn veiligheid. 3 Weken geleden beëindigen jullie een gesprek, zonder reden, waar na ik benader wat de reden hier van was, met geen enkele reactie van uw kant. al met al een zeer onbevredigende ervaring met uw site tot nu toe...!

Gebruiksvriendelijk.
Profielopmaak eenvoudig. De profielen lijken serieus. Betrouwbaar.
Een betere verklaring over tekens en mogelijkheden wenselijk, zonder te moeten vragen.
De aangeboden matches kloppen niet.

goedkoper
Ja kunt verbeteren door het goedkoper te maken.
Dan maken meer mensen meer kans
Ps
Zou u zo vriendelijk willen zijn om geen cookies te gebruiken, deze zijn helemaal niet nodig om een website te draaiende te houden. Diverse sites, gelukkig steeds meer kan men dit ook weigeren .
Ik heb geen behoefte om gevolgd te worden, er is ook nog zoiets als privilege

2 matches ???
Had blijkbaar 2 matches. Eén heeft bericht gestuurd om verder contact te houden. Mogelijk afgeblokt door diensten van website. Andere niet gereageerd. Betwijfel of acco7nts op deze site wel echt zijn?

Foute meldingen/foute matches sturen
Jullie melden dat ik iemand gevonden heb, dus niet!
Jullie sturen me matches die binnen mijn voorkeuren vallen, dus niet! Vaak klopt de leeftijd niet en vaak iemand die veel kleiner is dan ik. Dus nee niet tevreden.

Respuesta de 60dating
Very poor show l As other reviews say they lure you with…
As other reviews say they lure you with trial for $29 month but take $119!!!! BUT THATS NOT THE WORST OF IT. Almost no matches within 300km. When I queried that they claimed people like long distance relationships !!
Very poor
Mijn ervaringen zijn dat het mij is gelukt wat ik zocht.
Mijn ervaringen zijn dat het mij is gelukt iemand te vinden via jullie site, ik vond de site in het begin wel wat ingewikkeld dus badwater meer tijd nodig om er in te groeien. Mocht dit op niets uit lopen, waar het niet op lijkt maar dan zou ik zeker terug komen op de site.
P.S. Zou het wel op prijs stellen dat nu mijn profiel word verwijderd, bij voorbaat mijn dank.

Opgelicht
Na vele dagen appen en bellen hadden we afgesproken om vrijdag bij de vrouw in kwestie te komen. Helaas wilde zij in eigen huis en niet in openbaar.
Ik kwam daar en toen kreeg ik bericht dat er een jongen aan zou komen om medicijnen te brengen en zij had het gepind maar het eten bij de afhaal was nog niet klaar.
Stom wil jij het even betalen 450, krijgt het zo terug. Even later profiel weg telefoonnummer weg etc.
Aangifte gedaan en gelijk 60 plus gemaild.
Kunnen niks ivm privacy dat vind ik nog het kwalijkst. Goed ik was stom en lig er niet wakker van maar wil voorkomen dat er meer slachtoffers vallen.

Respuesta de 60dating
Overzichtelijk en een vriendelijke…
Overzichtelijk en een vriendelijke dating site.

Respuesta de 60dating
Más información sobre otros tipos de reseñas.