60plusbanken.se Opiniones 158

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,6

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Min kontakt person Marielle var oerhört tålmodig och vänlig. Jag fick mitt lån men det tog cirka 5 månader. Det hade underlättat om jag från början hade fått en lista över alla dokument som måste in.... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Lätt att få kontakt och samma person i banken som skötte all administration. Duktig att återkoppla och kollade noga att jag förstått vad lånet innebär juridiskt för mig som låntagare.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag har under hela processen haft kontakt med Christoffer och vi har haft en mycket bra dialog hur vi ska gå tillväga, han har hjälpt mej så fort jag har några funderingar hur jag ska göra och han har... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag har bara positivt att säga om 60 plus banken Min kontakt Marielle Reffel är en underbar människa då priffdig linning All tid allt tålamod allt hon gjort förmig Känns som jag fått en vän... Ver más

1. Servicios bancarios
  2. Agencia de préstamos
  3. Prestamista hipotecario

Acerca de 60plusbanken.se

Escrito por la empresa

60plusbanken är banken för dig som är 60plus och äger din bostad.

60plusbanken vill hjälpa fler pensionärer till en bättre vardagsekonomi och en ökad livskvalitet. Det gör vi genom att på ett tryggt och ansvarsfullt sätt erbjuda olika lösningar att frigöra kapital från det egna boendet.

Genom 60pluslånet, ett modernt pensionärslån finns det möjlighet att få bostadens värdeökning utbetald i pengar och på så sätt få mer pengar att röra dig med, utan att sälja bostaden.

Du väljer själv hur du vill använda pengarna; som en buffert, ett komplement till pensionen, till renovering, bilköp, resa eller annat behov. Det är din ålder, läget och marknadsvärdet på din bostad som avgör hur mycket du kan låna.

Är du nyfiken på hur mycket du skulle kunna få ut via 60pluslånet, testa vår lånekalkylator här.

60pluslån, pensionärslån , seniorlån är alla olika benämningar för samma typ av lån - en sk kapitalfrigöringskredit - ett hypotekslån för pensionärer som äger sin bostad där man kan ta lån med bostaden som säkerhet.

Hos 60plusbanken får du personlig service av våra lånespecialister. Du är välkommen att kontakta oss via telefon eller mail. Vi har även bankkontor i Stockholm, där du är välkommen att besöka oss.

Läs mer om 60plusbanken här.

60plusbanken

Escrito por la empresa

För en bättre vardagsekonomi
Vi vill hjälpa fler pensionärer till en bättre vardagsekonomi och en ökad livskvalitet. Det gör vi genom att på ett tryggt och ansvarsfullt sätt erbjuda olika lösningar att frigöra kapital från det egna boendet. Genom 60pluslånet finns det möjlighet att få bostadens värdeökning utbetald i pengar och på så sätt få mer pengar att röra dig med, utan att sälja bostaden.

4,6

1 estrella

Proffsigt bemötande

17 de diciembre de 2025

Hej Jeanette!
Tack för ditt fina omdöme. Vi är glada att höra att du blivit väl bemött av våra medarbetare.

Smidigt

Smidigt, snabbt och enkelt

15 de diciembre de 2025

Hej Hans!
Tack för din fina kommentar och ditt omdöme. Det gläder oss att du varit nöjd med din handläggning.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Min kontakt person Marielle var oerhört…

Min kontakt person Marielle var oerhört tålmodig och vänlig.

26 de diciembre de 2025

Hej Fia!
Tack för ditt fina omdöme och för att du uppmärksammar en av våra duktiga medarbetare. Din feedback är värdefull för oss och tas med i vårt fortsatta förbättringsarbete.

28 de octubre de 2025

Hej Ann!
Tack för ditt fina omdöme och kommentar.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Smidig att kontakta. Ingav förtroende.

17 de octubre de 2025

Hej Erika!
Tack för ditt fina omdöme.
Vi blir väldigt glada att du lyfter fram delar av vårt arbete som är viktiga för oss i mötet med våra kunder.

❤️❤️👍😎

Helt nöjd!!!

Tack för ditt fina omdöme.
Vi är glada att höra att du är nöjd med oss.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bra villkor att få kunna bo kvar…

Bra villkor att få kunna bo kvar trots ålder. Lätt och snabb hantering av vårat ärende.

Hej Göran!
Tack för ditt fina omdöme.
Det gläder oss att höra att vi kunde hjälpa dig att bo kvar i din bostad.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

15 de noviembre de 2025

Hej Sven!
Tack för din kommentar. Utifrån innehållet i din kommentar uppfattar vi den som positiv, och misstänker därför att betyget kan ha blivit felaktigt angivet.
Om det däremot är något du känner dig missnöjd med är du varmt välkommen att kontakta oss, så hjälper vi dig gärna.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snabbhet och vänligt bemötande.

Service

Snabbhet och vänligt bemötande.

19 de septiembre de 2025

Hej Helen!
Tack för ditt fina omdöme.
Tack för ditt fina omdöme. Vi blir väldigt glada att höra att du upplevt en bra handläggning hos oss.

Bra information

Bra information. Kontakten med rådgivaren fungerade
bra

12 de octubre de 2025

Hej Bengt!
Tack för din kommentar.
Det gläder oss att höra att du har haft en positiv upplevelse hos oss.

Upplägget är helt perfekt

Upplägget är helt perfekt, räddade mig från katastrof, ekonomiskt allltså.

Hej Stellan!
Tack för ditt fina omdöme.
Vi är väldigt glada att höra att vi kunde hjälpa dig.

Mycket bra bemötande

Mycket bra bemötande, bra information.

25 de noviembre de 2025

Hej Karin!
Tack för din fina kommentar och omdöme.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bemötandet från banken är…

Bemötandet från banken är professionellt och vänligt.

30 de octubre de 2025

Hej Eva!
Tack för ditt fina omdöme.
Vi blir väldigt glada att höra att du har haft en positiv upplevelse hos oss.

Trevligt bemötande

Trevligt bemötande, raka besked och snabb behandling.

17 de noviembre de 2025

Hej Monica!
Tack för din fina kommentar och ditt omdöme. Vi är glada att höra att du varit nöjd med din handläggning hos oss.

Bra bemötande.

18 de diciembre de 2025

Hej Anne-Kari!
Tack för ditt fina omdöme. Vi är glada att höra att du upplevt ett bra bemötande från oss.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ni har en kvinna som heter Katarina hon…

Ni har en kvinna som heter Katarina hon var mycket trevlig hon löstevallt på ett smidigt sett

18 de diciembre de 2025

Hej Sören!
Tack för din fina kommentar och för att du lyfter en av våra duktiga medarbetare.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Jag tyckte inte om värderingen av min…

Jag tyckte inte om värderingen av min fastighet. Den var långt under marknadsvärdet vilket då påverkar det lån som jag fick...

9 de diciembre de 2025

Hej Mikael!
Tack för att du delar din upplevelse. Tråkigt att höra att du känt dig missnöjd med värderingen av din fastighet.
När vi gör en värdering utgår vi från de uppgifter och det underlag som finns tillgängligt vid tillfället samt från gällande marknadsförutsättningar. Vårt mål är alltid att bevilja lån på ett ansvarsfullt och långsiktigt tryggt sätt, både för dig som kund och för oss som långivare.
Har du frågor kring värderingen eller vill komplettera med ytterligare underlag är du alltid välkommen att kontakta oss, så ser vi gärna över ärendet tillsammans.

Jätte bra och snabb service

Jätte bra och snabb service

6 de octubre de 2025

Hej Julia!
Tack för din feedback!
Det gläder oss att höra att du har haft en positiv upplevelse hos oss.

60plusbanken - en del av Enity Bank Group

Bra service och bemötande

3 de noviembre de 2025

Hej Barry!
Tack för ditt fina omdöme.
Vi blir väldigt glada att höra att du har en positiv upplevelse av vår kundservice.

60plusbanken - en del av Enity Bank Group

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.