Aalborg Bilhandel Opiniones 26

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,7

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Min oplevelse ved salg af min bil. Det var en rigtig fin oplevelse og alt var som aftalt…ingen problemer 👍🏼

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg er bosiddende i København men valgte at handle med Aalborg Bilhandel i forbindelse med salget af min bil. Alle aftaler blev overholdt til punkt og prikke, og pengene blev overført direkte efte... Ver más

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

faldt tilfældigt over en facebook…

faldt tilfældigt over en facebook annonce hvor man kunne teste sin nummerplade ind. og ganske få minutter efter kom der svar og sikke en god pris. jeg skrev efterfølgende med personen der skrev til mig, han svarede kort og utroligt høfligt. Nu fik jeg tilfældigt solgt den privat og til lidt mere end beregnet. men skal jeg af med en bil senere, så er det da helt klart aalborg bilhandel jeg benytter mig af.

20 de abril de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

God pris og hurtig handel

Solgte min Nissan Qashqai og fik en god pris. Bilen blev afhentet senere på ugen på Sjælland. Beløbet straksoverført og bilen blev afmeldt.
Fin kommunikation og forløb.

22 de marzo de 2026

Salg af Audi A6

Hejsa.
Tak for handlen vedrørende Audi A6. Salget forløb som aftalt, bilen blev afhentet på hjemmeadressen, betalt og omregistreret som aftalt 💪😎.
Hilsen Peder

9 de marzo de 2026

Så nemt kan det være !

God kontakt var basis for en ukompliceret handel. Fik pengene inden levering af bil og de holdt aftale om afhentning. Så nemt kan det åbenbart være at handle gammel bil. God oplevelse hele vejen - tak !

8 de agosto de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Da den gamle bil skulle videre lavede…

Da den gamle bil skulle videre lavede jeg en handel med aalborgbilhandel.dk. Det er en meget serviceminded virksomhed og aftalerne bliver bare gennemført til fuld tilfredshed. Super god kommunikation hele vejen igennem.

27 de marzo de 2025

Jeg solgte min Rav 4

Jeg solgte min Rav 4 til Aalborg Bilhandel. Fik pengene lige med det samme og dagen efter blev bilen afhentet lige som vi havde aftalt.

Nasim var super flink og professionel. Da han havde modtaget bilen fik jeg en kvittering for at bilen var afmeldt. Så helt igennem en god oplevelse 🤩

4 de febrero de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har solgt min Audi A4 Avant 190 til…

Jeg har solgt min Audi A4 Avant 190 til Aalborg bilhandel. Sjældent oplever man en så professionel betjening, pengene var på min konto før end forventet, og omregistreringen blev gennemført i det aftalte tempo, så jeg kan varmt anbefale at handle med Nasim hos Ålborg bilhandel. De får ( stjerner herfra
Mvh Gunnar Alnor

2 de diciembre de 2024

En troværdig køber

Nasim fra Aalborg bilhandel var rigtig dygtig til at skabe en god stemning, efter en kort prøvetur i bilen hvor han tilbød at jeg kunne tage med, straks overførte han pengene og vi skrev en slutseddel, 3 timer senere sendte han et billede af at han havde afmeldt nummerpladerne på bilen. Han får mine varmeste anbefalinger.

22 de noviembre de 2024

Fantastisk oplevelse - intet mindre

Fantastisk oplevelse. Basim fra Aalborg bilhandel gør handlen til en tryg og behagelig oplevelse, så udover at han gav den bedste pris blandt 10 forhandlere, så er serviceniveauet helt i top. Pengene blev overført tidligere end forventet, bilen blev hentet af en lastvogn og Nasim stod for omregistrering. Tak for en god handel.

20 de noviembre de 2024

Super Pris - Super Handel

Fik solgt min BMW X1 til den bedste pris. Beløbet var overført samme dag før de havde modtaget bilen .Lige så - var der meldt ejerskifte umiddelbart efter de modtog bilen i Ålborg

20 de noviembre de 2024

Tryg og pålidelig handel

Jeg har haft fornøjelsen af at handle med Aalborg bilhandel. Handlen forløb helt som aftalt og pengene blev overført på stedet inden overdragelse. 👍

12 de septiembre de 2024

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.