50 miljoen aaltjes besteld en betaald. Slechts 2 pakjes van 10 miljoen gekregen. Levering duurde ook 4 dagen. 3 keer mail gestuurd, 0 respons.Telefonisch niet bereikbaar. Beloven ook om na max. 1... Ver más
La empresa ha respondido
La empresa ha respondido
Ik had dit jaar - daarvoor nooit! - last van irritante vliegjes die blijkbaar in de aarde van de potplanten bevonden. Na ontvangst heb ik de vangplaten in de aarde gezet en de dag er na de aaltjes ver... Ver más
Ik bestel altijd de aaltjes tegen rouwvliegjes i.c.m. de vliegenstickers. Ze worden altijd supersnel en zorgvuldig geleverd en de instructies voor het gebruik van de aaltjes zijn heel duidelijk. He... Ver más
Snelle reactie allereerst. Vervolgens volgens instructies de planten behandeld. En daarna nog een keer. Nu na ca 3 weken geen vliegjes meer. Ook de plakbordjes deden hun werk. 👍
Bij Aaltjesonline zijn we dol op de natuur. Wij zijn er om de wereld een beetje groener te maken. We zetten duurzame producten in om tuinen en gewassen te beschermen tegen plaaginsecten. Onze aaltjes helpen tegen vele insecten zoals mieren, rouwvliegjes, naaktslakken, engerlingen, en nog veel meer.
Rouaanstraat 21u, 9723CB, Groningen, Holanda
Ha contestado el 81% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Ik heb al regelmatig besteld, altijd keurig en netjes bezorgd.
Geweldige manier om van je rouwvliegjes af te komen. Eventjes in water doen en je kan je hele huis voorzien van de aaltjes! Het werkt echt goed!
Snelle levering, prima verpakt voorzien van goede info
Vlotte bezorging en duidelijke gebruiksaanwijzing erg prettig.👍🏽
Zeer goed.
Het eerste pakketje was zoek geraakt.
Maar ze hebben heel netjes het tweede pakketje kostenloos opgestuurd.
Heel erg bedankt.
Jan prins
Geweldig, snelle levering en echt binnen 1 a 2 weken resultaat.
Snelle levering, duidelijke richtlijnen voor uitvoering,
Werkt heel goed.
3 keer mail gestuurd, 0 respons.Telefonisch niet bereikbaar. Beloven ook om na max. 1 werkdag te reageren, ook niet dus.
Update: ondertussen de nodige aaltjes ontvangen, terug met de nodige vertraging door Postnl. Geen verwijt dus naar aaltjes.online

Respuesta de aaltjesonline.nl
Aaltjes worden dezelfde dag al opgestuurd. Helaas duurt het dan bij Postnl een week voordat we ze ontvangen hebben waardoor niet alles meer lijkt te werken.
Mijn bestelling was snel geleverd.
Na de behandeling geen enkele witvlieg meer te bespeuren in onze gazon
Heb het idee dat het echt geholpen heeft
Snelle levering en goede uitleg van hoe de aaltjes te gebruiken
De aaltjes doen hun werk.
Ook de bijgeleverde plakstrip werken uitstekend.
Aaltjes tegen rouwvliegjes besteld en volgens omschrijving gehandeld. Per mail contact gehad dat het helaas nog niet weg is. De klantenservice gaf aan dat het na 2 tot 3 weken nogmaals herhaald moet worden voor het gewenste effect. Dit staat echter nergens beschreven op jullie website. Mooie manier om extra geld te verdienen? Helaas ook geen nette oplossing per e-mail. Na 4 keer mailen bieden ze pas een 'oplossing' van 20% korting. Waarschijnlijk door deze review. Waarvan ik overigens ook nog geen code heb gekregen maar waarschijnlijk nogmaals moet mailen.

Respuesta de aaltjesonline.nl
Toen ik ervan hoorde ben ik ook de aaltjes gaan kopen en aan de planten gaan toevoegen. Dat het nodig was is mooi te zien aan de plakstikkers die vol zitten met de vliegjes. Hoe het verder in de grond zijn werk doet weet ik natuurlijk niet, maar ik heb nu veel minder vliegjes in mijn kamer.
Nu na ca 3 weken geen vliegjes meer. Ook de plakbordjes deden hun werk.
👍
Snelle verzending en duidelijke omschrijving
Más información sobre otros tipos de reseñas.