Åmarkens Køreskole Hvidovre Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,7

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg kan stærkt anbefale Åmarkens Køreskole. Jeg blev selv anbefalet køreskolen af en vendinde, hvor vi fælles kender 3 andre og hende der kom igennem deres forløb første gang, og i dag har alle fra m... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg kan varmt anbefale denne køreskole. Mazen er en utrolig dygtig og professionel kørelærer, som er rigtig god til at aflæse den enkelte elevs behov. Han er faglig stærk, tålmodig og formår at ska... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har gået hos Åmarkens køreskole for at generhverve mit kørekort. Mazen er en fantastisk god kørelære, der opfanger alle ens fejl og på en stille og rolig måde fortæller hvad man gør forkert.... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Åmarkens Køreskole! Jeg havde Mazen som kørelærer, og jeg har været utrolig glad for hele forløbet. Han er rolig, professionel og virkelig god til at... Ver más

Información sobre la empresa

1. Autoescuela

Escrito por la empresa

Åmarkens køreskole kørekort bil mc motorcykel køreskoler i Hvidovre Åmarkens Køreskole kørekort bil motorcykel . Åmarkens køreskole etableret i 1969 i en villa bag Åmarkens station i Hvidovre. Senere flyttede køreskolen til de nuværende lokaler på Lodsvej 2 ved Friheden station

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

26 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bedste køreskole – en klar anbefaling

Jeg kan på det varmeste anbefale Åmarkens Køreskole. Undervisningen er af høj kvalitet, professionel og let at forstå, og hele teamet er imødekommende og tålmodigt, hvilket skabte en tryg oplevelse fra start til slut.

Særligt vil jeg fremhæve Mazen, som gjorde teoriundervisningen engagerende og overskuelig. Jeg havde også ham som kørelærer, og hans rolige og støttende tilgang har betydet meget for mig, især fordi jeg normalt er nervøs for at køre bil. Han formåede at skabe tryghed både i teorilokalet og bag rattet.

Åmarkens Køreskole kombinerer høj faglighed med en varm og respektfuld tilgang, og det gør hele forløbet til en rigtig god oplevelse.

En køreskole jeg uden tøven vil anbefale til andre.

14 de noviembre de 2025

Kan varmt anbefales!

Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Åmarkens Køreskole!
Jeg havde Mazen som kørelærer, og jeg har været utrolig glad for hele forløbet. Han er rolig, professionel og virkelig god til at forklare tingene, så man føler sig tryg hele vejen igennem.
Mazen gør undervisningen både hyggelig og lærerig – og det har virkelig gjort hele forskellen! 🚗😊

5 de noviembre de 2025

Super køreskole

Super køreskole!
Mega god service, de er gode til at planlægge forløbet så det passer dit niveau og udvikling. Jeg tog selv sent mit kørerkort, men selvom jeg var ny i bil blev niveauet tilrettet så det passede hvor jeg var undervejs

17 de septiembre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Rigtig god oplevelse samt en kørelærer…

Rigtig god oplevelse samt en kørelærer (Mazen) som har styr på tingene. Han får dig godt igennem køreundervisningen med gode råd, som kan bruges til den endelige køreprøve. Glemte billed til min køreprøve , og kørerlæren var hurtig til at reagere og vi fik kørt over for at få taget et billed 👍

3 de mayo de 2023

God køreskole

God køreskole, Thomas var en rigtig fed teorilærer og Mazen en super god kørelærer, kan helt klart anbefaledes.

29 de agosto de 2022
Valorada con 5 estrellas sobre 5

God køreskole med en rigtig god…

God køreskole med en rigtig god kørelærer.
Jeg havde Mazen som min kørelærer på Åmarkens køreskole, og jeg bestod min køreprøve i første hug. Han er en rigtig god kørelærer, som er god til at forklare og er altid tålmodig. Super hjælpsom og en virkelig lærerig proces. Kan helt klart anbefales 👍

28 de abril de 2022

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.