4,2

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

4,2

Todas las opiniones

13 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Comprobamos las opiniones

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi flyttede fra Århus til Selling i…

Vi flyttede fra Århus til Selling i lørdags og har kun godt at sige om både flytteprocessen og de to unge mænd, som knoklede o mange timer. De udviste stor respekt for vores habengut og alt blev passet godt på. Intet gik i stykker. De to unge mænd var yderst servicemindede og vi fik nogle gode grin sammen undervejs. De blev udfordret indtil flere gange, men klarede det meget professionelt. Så 5 stjerner herfra.
Morten og Birgit

26 de septiembre de 2026

Helt fantastisk firma

Helt fantastisk firma
Søde, venlige og snaksagelige medarbejdere.
Punktlige, ansvarlige og meget hjælpsomme, og så fik jeg en rigtig god pris.
Jeg giver min bedste anbefaling 😊🙏

31 de agosto de 2026
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Har benyttet Aar-facility til flytning…

Har benyttet Aar-facility til flytning fra og til adresser i Kolding. Der var nogle forsinkelser af forskellige årsager. De 2 unge gutter der flyttede var yderst kompente og passede meget på møblerne. God kommunikation med drengene og deres chef. Anbefalinger herfra.
Vi endte positivt i mål trods lidt knaster. ☀️👍

28 de mayo de 2026
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Jeg har brugt firmaet til flytning fra…

Jeg har brugt firmaet til flytning fra Sæby til Odder. Der har været flere udfordringer og forsinkelser undervejs, men vi kom i mål til trods for disse. Under hele forløbet har der været god kommunikation, de unge mennesker, som har håndteret mine ting har været yderst effektive og forstående.

18 de mayo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk service fra start til slut.

Fantastisk service fra start til slut.
Flyttede fra Esbjerg til Aarhus og fik en super skarp pris. 2 unge mænd mødte op på den aftale dag og fik hurtigt fyldt vognen. Da vi kom til Aarhus blev vognen hurtigt tømt igen, og til trods for en hurtige service var alle mine ting blevet passet godt på under hele forløbet.
Tusind tak! 💪

25 de abril de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har brugt AarFacility til min flytning…

Har brugt AarFacility til min flytning fra Århus til Esbjerg! Kæmpe anbefaling herfra, 2 super gode gutter som mødte op til aftalen og gav den gas fra start til slut! Virkelig professionelt, sørgede for tingen stod forsvarligt i vognen, pakkede de ting ind som kunne gå i stykker og hele vejen igennem dagen sørgede for vi vidste at der blev passet på alle vores ting!
Har kun gode og positive ting at sige!

1 de abril de 2026

Stor anbefaling herfra

Stor anbefaling herfra!
Jeg bruger aarfacility til erhvervs rengøring, super god kommunikation og alle aftaler bliver overholdt hver gang..

18 de diciembre de 2025

God flytning

Meget venlige flyttemænd med godt humør hele vejen igennem. De passede godt på vores ting, og gjorde sig umage for at det blev godt leveret

11 de diciembre de 2025

God oplevelse

Der var super god service og kontakt med firmaet. Møblerne blev pakket pænt ind og behandlet godt.

11 de diciembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

De er IKKE flyttemænd!!!

Vi havde bestilt dobbelt flytning over 2 dage. 4 timer forsinket, 3 ødelagte møbler - heraf en antik teaktræskommode, samt 2 jeg måtte skille ad, selvom jeg havde noteret, at jeg ikke hjalp til. "Professionel" flyttemand, der nærmest kastede med tingene og havde travlt med at blære sig, råbe og vise "muskler" samt en hjælper, der var virkelig god og gjorde, hvad han kunne. Desuden var der ikke booket nogen flytning til dagen efter, da de regnede at kunne nå det på én dag. Vi var færdige med den første flytning kl 22.30 om aftenen. Så kun halvt og virkelig dårligt udført opgave.

28 de noviembre de 2025

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.