MiljøExperten A/S Opiniones 174

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,5

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Ikke muligt at få et tidpunkt for hvornår de kommer ud, blot et 3 dages interval. De oplyser ikke prisen, men sender blot en regning efter på noget som på ingen måde er aftalt. Vi mått... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk service: Skulle have fundet en potentiel olietank som stod opført på BBR. Udbad mig tilbud fra miljøexperten, de svarede på få timer. De sendte en mand ud, og undersøge grunden... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vanvittig god service og super god information hele vejen igennem. De forskellige montør som har været på vores opgave, var effektive og meget imødekommende.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Da jeg bad dette firma om at undersøge tilstande af en gammel og blændet olietank, modtog jeg meget hurtig et rigtig godt og professionelt tilbud, der klart fortalte, hvad der skulle gøres. Arbejdet b... Ver más

La empresa ha respondido

1 estrella

Ha contestado el 66% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Efter jeg ringede gik det virkelig…

Efter jeg ringede gik det virkelig stærkt! Samme dag kom en medarbejder og tjekkede tanken. Der stod 6cm olie, hvor der kun må være højst 1 cm. Desværre havde medarbejderen ikke det grej med, som der skulle til, hvorfor vi måtte vente nogle dage, indtil tømning. Egentlig var vi sat til at vente i en hel uge, men så fik mægleren fra HOME ændret datoen, så det blev to dage senere. Attesten kom samme dag efter kun få timer. MANGE TAK!

20 de marzo de 2025

God oplevelse

Dygtige, kompetente og hjælpsomme medarbejdere fra 1.dialog og til ordren var lagt. Arbejdet udført hurtigt, og orientering hele vejen gennem processen.
Rigtig god oplevelse

18 de marzo de 2025

Super professionelle og imødekommende

Super professionelle og imødekommende
Har kun ros til Miljø Experten. Købsaftalen var underskrevet, og olietanken var blevet tømt og korrekt afblændet. Men dernæst forlangte købers advokat, at der også skulle tages 2 jordprøver. Svaret på disse prøver var afgørende for hushandlens gennemførelse. Mikkel tog prøverne torsdag middag, og gjorde alle mulige tiltag, så jeg kunne få svar allerede fredag. Fredag aften, da han nåede tilbage til firmaet, kunne han konstatere, at prøverne var ok. Han lavede straks rapport og attest, som jeg modtog kl. 18 fredag aften!
Tusind tak til alle Jer, som jeg har haft kontakt med undervejs – alle venlige og hjælpsomme! - en særlig tak til Mikkel
Kan kun varmt anbefale Jer!
Venlig hilsen Ingrid Larsen

13 de marzo de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det har været en virkelig god oplevelse…

Det har været en virkelig god oplevelse at bruge jer. I holder hvad I lover og jeres folk er virkelig fantastiske. Kæmpe ros til Michael, der var forbi min have og finde olietanken.
Og tusinde tak for at forstå hastværk pga. hussalg, så alt faldt på plads til tiden.
STOR anbefaling herfra!

13 de marzo de 2025

Super hurtig arbejde

Super hurtig arbejde. To prøver udført fredag. Tømning af olietank samme dag. Attest og prøvesvar tirsdag. Helt perfekt 👌 🍀
Mvh. Terkild

11 de marzo de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Meget hurtig og professione service

Meget hurtig og professionel håndtering af vores sag. Det var nemt at kommunikere med virksomheden både på mail og telefon. Opgaven blev udført hurtigt og omhyggeligt, og der blev ryddet fint op efterfølgende. Vi ringer gerne igen.

4 de marzo de 2025

Fantastisk oplevelse.

Vi skulle bruge en sløjfningsattest på vores nedgravede olietank i forbindelse med salg af vores hus.

I kom og konstaterede (desværre), der var olie og sand i tanken og at der derfor skulle graves op, laves hul og spules, samt lukkes igen.

Sikke mange trælse tanker der gik igennem vores hoveder der - men Henning var virkelig god at snakke med og mindst lige så god til kalendergymnastik, så 2 dage efter vi havde accepteret tilbuddet var arbejdet udført og sløjfningsattesten i vores hænder.

Og en kommentar til arbejdet, virkelig flot udført, og det eneste man kan se i haven er en plet på 40x40 cm der lige skal have lidt nyt græs når det bliver varmere. Flot!

Vi køber godt nok aldrig igen et hus med nedgravet olietank, så vi kommer nok ikke til at bruge jer igen :-)
MEN, I skal have mine allerbedste anbefalinger.

Tak.

10 de febrero de 2025

Hej Ulrik
Tak for din fantastiske anmeldelse vi er fonøjet ved at have hjulpet med dit salg!

Som sædvanligt kan jeg dårligt tage æren for at mine kollegaer i marken giver den sædvanlige lille ekstra indsats og dedikation til at arbejdet lykkes i et stramt program og i dit tilfælde bør taknemmeligheden også rettes mod de 5 andre kunder som var forstående over en lille udsættelse på en enkelt dag!

Er sikker på jeg taler på alle impliceredes - eksterne såvel som interne's vegne - når jeg ønsker dig held og lykke i nye omgivelser efter de nævnte 20 år på ejendommen og køberne tillykke med den endelige handel.
Det kan godt være at det næsten ikke er synligt vi har lavet arbejdet, men dokumentationen er til rådighed i vores arkiv hvis den skulle bortkomme.

På vegne af hele Miljøexperten A/S
Henning M. Andersen

Effektivt og kompetent

Hurtigt, effektivt og venligt hele vejen kan anbefales.

6 de febrero de 2025

Hej Henrik

Tak for din anbefaling - jeg har givet din anderkendelse videre til mine kollegaer i administrationen og olietanksdivisionen som var så "vaks ved havelågen" til at finde et ledigt tidspunkt til din bestilling!

Husk at dokumentationsgrundlaget vil være tilgængeligt i vores arkiv såfremt det skulle blive nødvendigt

VH Henning

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg vil aldrig anbefale dette firma

Jeg vil aldrig anbefale dette firma.
1. Gentagne forsinkelser - uden mulighed for at påvirke deres interne prioritering af sager
2. Alt for dyrt og afvigelser ift. tilbud
3. Uigennemskueligt

6 de febrero de 2025

Hej Patrick

Vi beklager din selvfølgelig din opfattelse af vores sagsarbejde.

At du ikke er tilfreds med 2.500,- kr. som kompensation på - udefrakommende - forsinkelserne beklager vi (1 og 2)
At du ikke kan gennemskue der skal betale for ydelserne for projektet når de fremgår på to forskellige ordrenumre og tekstmæssigt er specificeret og med reference til hvilken proces der laves aftale om har jeg desuden svært ved at se kunne være anderledes eller bedre hvis du satte dig ordentligt ind i posteringerne og materialet.........(3)

Det svarer lidt til at du får lavet eftersyn af din bil og får gjort opmærksom på at der er nødvendige reparationer og når du så har modtaget faktura for eftersyet kører du tilbage til værkstedet eller bestiller frokost på en restaurant, bruger eftermiddagen på sightseeing, spiser samme sted til aften og så forventer at du ikke behøves betale for eftersynet/frokosten, hvilket objektivt set ikke giver mening men ikke desto mindre kan sidestilles med dit sagsforløb.....

Vi håber at du - uantaget din utilfredshed - kan trøste dig en smule med at vi faktuelt var med til at hjælpe med at få solgt din ejendom så hurtigt som det var muligt og vil være opmærksom på om andre end dig kan misforstå - den ellers grundige - forventningsafstemning og udførlige tilhørende sagsdokumentation på processen og delarbejderne for vores arbejde.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

VI havde en opgave der skulle løses…

VI havde en opgave der skulle løses hurtigt, et hussalg der var tæt på at gå I hårknude. Mille fra MiljøEksperten A/S var enormt venligt og hjalp os hurtigt med at få fikset arbejdet og de nødvendige attester. Arbejdet på vores matrikel blev udført hurtigt og ordnet rigtigt pænt efter de kørte igen. Stor ros til alle jeg har været i kontakt med. Så har I bøvl med en olietank, så er det dem her i skal have fat i :)

18 de diciembre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Betalt for en ydelse vi aldrig har fået

Vi har betalt for en ydelse, som vi aldrig har fået. Vi fik lavet jordprøver på vores grund som skulle medfølge et miljønotat. Efter 5-10 rykkere telefonisk og 5-10 mails her halvanden måned efter, har vi fortsat ikke modtaget vores notat, og vores jordprøver er derved fuldstændig ubrugelige. Vi aner ikke vores levende råd i forhold til, hvad vi ellers skal gøre for at få den vare vi har betalt for.
Jeg ville aldrig anbefale dette firma til nogen, og jeg ville gå et langt skridt udenom dem, hvis jeg vidste, hvad jeg nu ved.

22 de noviembre de 2024

Hej Sarah

Som allerede nævnt i vores afrapportering beklager jeg oprigtigt forsinkelsen på fremsendelsen af materialet som netop skyldes at der skulle laves særlige tiltag og specialanalyse for at kunne dokumentere at jordprøverne fra jeres adresse var uden kulbrinter.

Jeg håber oprigtigt på at I - med vores tiltag med florisil screening af jordprøverne - har lykkes med at sælge ejendommen på trods af at de oprindelige prøver påviste kulbrinter.

Jeg er klar over at I ventede længe på afrapporteringen, men har lidt svært ved at se andet end at I har fået en saglig og gennemgående professionel rådgivning f.s.v. angår selve udførelsen, men må naturligvis vedkende at der har været et uhensigtsmæssigt sammenfald mellem travlhed, ekstra ressourceforbrug til at komme i mål med dokumentationen og et usædvanligt stort tidspres for jeres sag som har medført at I administrativt ikke har fået den optimale hastighed på ordren.

Til generel information bør I notere jer at:
- informationen om prøveresultaterne alle er fremsendt skriftligt indenfor den næste arbejdsdag fra modtagelsen
- selvom det endelige notat var en ekstra uge undervejs blev der fremsendt erklæring på renjordsprøver samme dag som de blev modtaget og ejendomshandlen derfor var mulig at gennemføre
- der i kraft af vores tiltag - herunder florislscreeningen af jordprøverne IKKE bliver registreret en olieforurening på ejendommen i overensstemmelse med kommunens officielle udmelding.

Uantaget jeres utilfredshed tillader jeg mig at understrege at vi er lykkes med en succesfuld undersøgelse og afrapportering og beder som følge heraf jer om at tilrette anmeldelsen med at I selvfølgelig har modtaget jeres dokumentation og håber at anmeldelsen - herunder den enkelte stjerne - generelt har været et udtryk for frustration på ventetiden og pressionsmiddel til de gentagne rykkere, mere end et udtryk for vore kompetencer som netop havde indflydelse på at vi ville sikre os at notatet var udførligt og hvilket vi absolut mener at have efterlevet!

Faktuelt har I - selvfølgelig - fået leveret både jeres ydelser som dokumentationen og jordprøverne var, så langt fra ubrugelige efter vores specielle tiltag og rådgivning.

Under alle omstændigheder ønsker vi jer held og lykke med salget og alt mulig held og lykke i nye omgivelser.

Tillid og godt arbejde!

I forbindelse med hussalg blev der pludselig fundet en olietank under terrassen. Intet var registreret i BBR og vi havde ingen anelse om dette før den pludselig blev fundet på en gammel tegning. Miljøexperten fik den tømt, fjernet, jorden renset, passede på huset undervejs og gjorde bare et super godt arbejde. De er muligvis ikke de billigste, men de gjorde et godt stykke arbejde og jeg vil anbefale dem til alle i samme situation.

28 de noviembre de 2024

Hej Flemming
Tak for den fine anmeldelse!
Vi er glade for at kunne have hjulpet og at vores erfaring igennem 46 år kom jer til gavn!
Vores prisgrundlag er baseret på samme erfaring og som du så rigtigt skriver efter vores erfaring med olietanke vigtigt at vælge den rigtige løsning fremfor et måske billigere alternativ som - i mange tilfælde - ikke er fyldestgørende.

Held og lykke med den nye tilværelse og tak for samarbejdet!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Her er du i trygge hænder

Hold da op en fantastisk service, talte med Henning (der virker som en der ved alt) i formiddags, og nu kl 16.15 er Nicklas (virkelig rar, og ikke mindst kompetent medarbejder) lige kørt, og vi har nu en olietank er er afblændet korrekt.
Tusind tak for et super hurtigt, kompetent og behageligt forløb 🙌🏻
Kæmpe anbefaling herfra

14 de noviembre de 2024

Hej Malene

Tak for de venlige ord og ikke mindst stjernerne!
Generelt har vi en løbende mission om at kunne udføre arbejdet indenfor 3-5 hverdage og en vision om - som minimum - at være markedets hurtigste som tilgift til at være de ubestridt førende i forhold til erfaring, deraf følgende vidensniveau og kompetence.
På trods af at være landsdækkende sker det jævnligt at vi lykkes med en så hurtig sagshåndtering som i dit tilfælde ikke mindst pga Niklas og vores dygtige kollegaer i marken!

Jeg giver din ros videre og vi takker for du gav dig tid til anbefalingen

Henning

Faktisk oplevelse

Faktisk oplevelse. Fra første kontakt til aflevering. Skulle bruge en sløjfningsattest på min nedgravede olietank ifm hussalg. I kom og konstaterede, der var olieholdig sand i tanken - hvorfor der skulle en indvendig manuel skrabning til. Sikke mange tanker der fløj gennem mit hoved der - men Henning var virkelig god at snakke med og vidste helt sikkert hvad han snakkede om. Tak til Mikkel for hurtig at udarbejde et tilbud til mig. I kom og udførte arbejdet til perfektion og efterlod min indkørsel ligeså flot som før. Tak for hurtig ekspedition ifm fremsendelse af attesten - der gjorde at mit hussalg blev godkendt. Jeg har gjort mig den erfaring, at jeg ikke køber et hus med en nedgravet olietank igen - så kommer nok ikke til at bruge jer igen. Men I skal have mine allerbedste anbefalinger.

1 de noviembre de 2024

MiljøExperten kan varmt anbefales

MiljøExperten kan varmt anbefales. Henning var hurtig til at komme med et fornuftigt tilbud og Mikkel var effektiv til at finde olietanken, få den tømt og lukket af. Samme dag som Mikkel fik sløfjet tanken, skrev han rapport og administrationen håndterede fakturering, så vi fik betalt og fik sløjfningsattesten - det gik tjept, alsammen indenfor et par timer. Mikkel havde gjort hans udstyr klar til kl 20 om aftenen for inden og var taget afsted 5.30 om morgenen for at være hurtig fremme og få et passet ind i programmet - noget af en indsats.

25 de septiembre de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Sløjfning af en skjult kommunal "guldskat"

Vi har købt en ejendom som det tidligere Hadsund Kommune på et tidspunkt fik indlagt fjernvarme i. I den forbindelse glemte de at sløjfe den gamle olietank. Nu kom Mariagerfjord Kommune pludselig og oplyser at jeg var den lykkelige ejer af en sådan tank.
Miljøexperten fandt tanken og fik den sløjfet iht. forskrifterne - tusind tak for hjælpen.

23 de septiembre de 2024

Super god service

Super god service.
Hurtig og effektiv.
Søde og rare.

6 de septiembre de 2024

....og velbekom
Glæder os at kunne have hjulpet!

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.