Consulta las opiniones de los clientes
Objednavka dorazila v poriadku , sice s oneskorenim (objednavala som v case ked boli zlavy a mali toho zrejme vela- ani neboli vianoce , neviem kolko cakaju ludia momentalne) , nie som zvyknuta na to... Ver más
S nákupom som maximálne spokojná. Oceňujem bleskové doručenie a bezproblémové vrátenie tovaru, ak mi nesadne veľkosť. Výhodou je aj doprava zadarmo. Určite tu budem nakupovať znova.
Rada tu nakupujem. Majú výborný výber tovaru, značky, výhodné akcie. Prehľadný eshop, dobrú komunikáciu a rýchle dodanie. Bonusom je vrátenie tovaru zdarma, takže ak niečo potrebujem kúpiť, voľba je... Ver más
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Skúsenosť
Veľmi rada objednávam,vždy so dám 2 veľkosti aby som sa vedela rozhodnúť,nikdy nebol s ničím problém ani s vrátením tovaru a naspäť peniazmi,tak že zamna 💯%,budem objednávať aj nadalej
Rychle dodanie kvalitneho vyrobku
Rychle dodanie kvalitneho vyrobku. Dakujem
Najobľúbenejší tovar - topánky Rieker/Remonte
Mám dobré skúsenosti s nákupom topánok Rieker/Remonte. Nejaké si vyhliadnem a ak sa mi zdá, že cena je príliš vysoká, počkám na akcie, ktoré sú niekedy veľmi výhodné. Moja posledná objednávka bola 12.1.2026 a s akciovou cenou som kúpila nielen sebe, ale aj dcére (šnurovacie členkové čižmy Rieker a nízke tenisky Remonte. Tieto topánky nám vyhovujú po všetkých stránkach. Sú pohodlné a kvalitné.
I can find almost everything in here…
I can find almost everything in here for me and my family. There are no troubles with returning, I’ve ordered many.. and I can say only 2 times that were sended bad sizes. One time there were missing item, but we fixed everything with support really quickly. I am only satisfied with the shop and my experience is very positive 👍
Fast
Fast, precise order processing, providing ongoing information about the status of the order.
rýchle dodanie
rýchle dodanie, bezproblémové vrátenie aj tovaru aj peňazí
Plavky doručené v poriadku v stanovenom…
Plavky doručené v poriadku v stanovenom termíne, druhý tovar vrátený a zaplatená suma vrátená bez prieťahov.
Na škodu, že na stránke nebola určená presná veľkosť. Zatiaľ s About you mám pozitívne skúsenosti, objednávam opakovane
Skore doručenie,bezproblémové vrátenie…
Skóre doručenie,bezproblémové vrátenie tovaru,skóre vrátenie peňazí za vrátený tovar.
Momentálne pre mňa najspolahlivejsi e shop.
Dobrá komunikacia v prípade omeškania tovaru...upozornenie,ospravedlnenie.
Fast delivery, great customer service
Fast, effective, great customer service.
Rýchle dodanie
Rýchle dodanie, nakoniec som, zásielku vracala a bola som milo prekvapená ,že som nemusela nič vypisovať iba vrátiť cez poštu alebo kuriéra bezplatne.
Rýchle dodanie a tovar ako na obrázku
Oceňujem rýchle dodanie a dobré ceny
Oceňujem rýchle dodanie a dobré ceny. Skvéla možnosť výmeny veľkosti ak vám nesadne.
Veľmi rýchlo som našla svoj vysnívaný…
Veľmi rýchlo som našla svoj vysnívaný kabát a ešte aj v mehazlave a veľmi ma prekvapilo rýchle doručení takže top
Nakupuji pravidelně
Nakupuji pravidelně, jsem spokojená se širokou nabídkou, kterou v obchodech často nenajdu a rychlém dodání, včetně možnosti vrácení zdarma, pokud velikost nesedne nebo nezodpovídá představě.
Rýchle dodanie tovaru
Rýchle dodanie tovaru. Kvalita tovaru. Výborný spôsob reklamácie
Super som veľmi spokojná s tovarom.
Bezproblémový a rýchly obchod
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.