Absolutkaffe Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,5

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Leverer altid varen til dagen efter og kaffen er rigtig god. Har bestilt fra Absolutkaffe on/off i flere år, og det er kvalitetskaffe til en overkommelig pris. Kan anbefales.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Beställde den 1 Mars kl 10:04 Har nu paketet hemma hos mig i Stockholm den 3 Mars kl 12:27. Samtliga produkter var med, Välpaketerat, samt de hade dessutom skickat med en liten glad överaskning Ett p... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg købte en Brita kande og tilhørende filtre hos Absolut Kaffe. Efter at have modtaget kanden og taget den i brug, kunne jeg konstatere ved målinger, at kun en meget lille del af kalken blev fjernet.... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg skriv en henvendelse omkring et produkt, som blev besvaret hurtigt og fyldesgørende, selv samme dag fik jeg bestilt kaffen. Dagen efter var det klar til afhentning ved den lokale købmand. Da j... Ver más

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

5 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg bestilte noget kaffe.... Men

Jeg bestilte noget kaffe, Pakken blev sendt, og pakken dukkede op til tiden.
Men da jeg åbnet min pakke manglede der en pose kaffe på 250 gram.

Jeg skrev en mail til dem med det samme d. 27/11-25, og de har ikke skrevet tilbage endnu d. 09/12-25.

Jeg har tidligere handlet meget hos Absolut Kaffe,
og det skal lige nævnes at dette er første gang jeg oplever problemer med en forsendelse.

27 de noviembre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Helt og aldeles FANTASTISK god kaffe

Helt og aldeles FANTASTISK god kaffe! Jeg vender helt sikkert tilbage! Og kan klart anbefale absolutkaffe!!!

Udover fantastisk kaffe, og hurtig levering (dagen efter) så er de super serviceminded!
Jeg havde bestilt den forkerte kaffe, og skrev derfor en mail kl. 1. Om natten, jeg fik svar tidlig morgen kl. 5.00 og Wupti, udfordringen var nu løst! 🤩

2 de noviembre de 2024

Bedste kaffe

Vi har prøvet maaange kaffebønner og dem fra absolut kaffe er bare de bedste! Er lidt ked af de ikke laver "absolut kaffe" mere, men de andre bønner er også gode

8 de octubre de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Helt fantastisk service og…

Helt fantastisk service og tilgængelighed. Vi har en kaffemaskine på arbejdspladsen fra Krøjgaard Kaffe og udover at den brygger super kaffe, så er serviceniveauet helt i top de få gange vi har haft brug for en tekniker eller blot har spørgsmål.

23 de septiembre de 2024

Fantastisk kundeservice

Havde købt en ny pakning til gruppehovedet. I pakken fik vi en prøve på kaffe, dejligt! Pakningen holdte desværre ikke tæt.

Jeg var i mellemtiden flyttet midlertidigt til Sverige. Det var intet problem, en ny pakning blev sendt til Sverige og i pakken lå der endda en hel pose kaffe!

Tak for god service!

5 de septiembre de 2024

Fantastisk webshop.

Fantastisk webshop.
Måske ikke det helt moderne design, men det hele fungerer upåklageligt.
Jeg har handlet hos AbsolutKaffe flere gange og har hver gang været yderst tilfreds.

29 de agosto de 2024

Super service.

Super service.

De levere hurtig og den ene gang hvor der har været en svipser, rettes der hurtig op.
en tilfreds kunde der helt sikker bliver ved med at bruge jer.

9 de julio de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bedste sted at handle friskristet kaffe

Har bestilt friskristet kaffe fra Absolutkaffe flere gange. Kaffen bliver altid pakket og leveret meget hurtig. Kvaliteten af kaffen er god og vi har aldrig oplevet problemer selv om vi har prøvet flere forskellige varianter.

18 de mayo de 2024

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.