Snabb leverans, de skickade mina varor inom 3 dagar. Jag kan rekommendera detta företag. Jag beställde både tyg och mönster. När jag skulle beställa stod det tydligt hur många mönster av varje... Ver más
La empresa ha respondido
Jag hade köpt för lite tyg till en klänning och behövde köpa 40 cm till. Hittade först tyget på annat ställe men där var man tvungen att köpa minst en meter. Onödigt slöseri när jag bara behövde 40 cm... Ver más
La empresa ha respondido
Excellent service. Shipping at a reasonable charge and quick. Thank you!
La empresa ha respondido
Nöjd att kunna beställa så fina "frost-lappar" på nätet. Fin service som känns personlig. Snabb leverans och enkelt med swich betalning/Stort TACK Lisbeth Sehlberg
La empresa ha respondido
Hos mig på A.C.E. Design hittar du tyger designade av några av Sveriges ledande tygdesigners och som jag producerar. Även tyger och sybehör från andra kända producenter t.ex. Gütermanns, Prym och Schmetz
Prästvägen 20, 74597, Enköping, Suecia
Mkt snabb leverans. Bra kvalite på tyger. Kommer tillbaka snart igen och handlar. Mkt bra säljare!

Snabb leverans 👍
Bra mönster, enkelt att följa.

Respuesta de A.C.E. Design
Beställde för första gången härifrån. Jag beställde 1m animal gathering när jag mätte tyget när det kom hem var det bara 97cm. Visst, det är bara 3cm. Men det är ändå 3cm jag betalat för men aldrig fått så det är inget bra första intryck. Snålt helt enkelt. Men inget jag orkar diskutera om. Men det blir nog att beställa på annan sida nästa gång.

Respuesta de A.C.E. Design
Lätt att beställa. Snabb leverans. Trevligt bemötande. Toppenställe!

Respuesta de A.C.E. Design
Más información sobre otros tipos de reseñas.