Hos Sparsø Ejendomme har vi allieret os med AcourA Vin ifm. firmajulegaver til vores medarbejdere, vingaver til samarbejdspartnere og kurve til reception og lign. alle med stor tilfredshed. Vinene bli... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Tak for et godt arrangement ved HMF´s vin og tapas aften. Tak for jeres præsentationer af jeres spændende vine og medfølgende historier Præsentationer af jer selv og historierne om hvordan i kom... Ver más
En virkelig god oplevelse at købe vin i butikken. Ejer havde tydeligvis et godt kendskab til vinene og ikke mindst deres historier og oprindelse. Derudover var der smagsprøver så man ikke gik derfra m... Ver más
Super informativ omkring de vine vi fik repræsenteret og smakte. Anne og Axel gjorde aften utrolig hyggelig med deres mange historier fra deres turer i de forskellige vinlande. Kan kun anbefales he... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Om AcourA Vin. Vi brænder for kvalitetsvin, lavet af passionerede vinmagere. Vi sælger vin fra mindre familiedrevede vingårde i Europa. Vi har eksklusivt besøgt og udvalgt få passionerede vinmagere, som brænder for at lave kvalitetsvine. Vi importerer selv direkte fra vingård og sælger direkte til private. Særlig udvalgte vine og vingårde Vores vine er særligt udvalgte hos mindre vingårde, der er ejet af familien og vinproduktionen udviklet gennem generationer. Vi importer vine fra 4 lande og 8 vingårde indtil videre og vores sortiment udvides og tilpasses løbende, når vi er på én af vore mange vinrejser. Kender du et vindistrikt med en mindre vingård, som du tænker liiige passer ind i vores lille shop? Så giv os endelig et tip, så vi kan komme den vej forbi på vores næste rejse. Til dem der elsker at nyde den gode vin. Vin med hjertet. Kontakt os for aftale om en eventuel vinsmagning og åbningstider I vinlageret i Nymindegab. Åbningstider kan følges på Acoura.dk og vores Facebook profil.
Información de contacto
Vesterhavsvej 326 st. th. Nymindegab, 6830, Nr Nebel, Dinamarca
- 40419483
- Acoura@acoura.dk
- acoura.dk
God og personlig betjening
God og personlig betjening. Det var rart og hyggeligt at være i butikken og mange gode tilbud på god vin
Fornem købsoplevelse.
Super gennemgang af vine med klar fornemmelse for købers smagsområder. Rigtig fornem oplevelse

Respuesta de AcourA Vin
Vi føler os virkelig godt behandlet
Vi føler os virkelig godt behandlet. Købte en vin, der viste sig, at være utæt. Fik tilsendt ny få dage efter.
Dejlig oplevelse

Respuesta de AcourA Vin
Kvalitetsvine - med hjertet og historien bag
Flot butik i Nymindegab med stort udvalg af kvalitetsvine fra mange lande.
Smagning og rådgivning helt i top.l

Respuesta de AcourA Vin
Jeg fik leveret den bestilte vin til…
Jeg fik leveret den bestilte vin til mit sommerhus, sikke en service!

Respuesta de AcourA Vin
Super informativ omkring de vine vi fik…
Super informativ omkring de vine vi fik repræsenteret og smakte.
Anne og Axel gjorde aften utrolig hyggelig med deres mange historier fra deres turer i de forskellige vinlande. Kan kun anbefales her fra.
Majbritt & Steen

Hyggeligt og nærværende værtspar
Hyggeligt og nærværende værtspar. Ingen pres og god stemning. De ved rigtig meget om vin, og man kan tydeligt mærke passionen.

Respuesta de AcourA Vin
Super hyggeligt og dejligt med jeres…
Super hyggeligt og dejligt med jeres jordnære tilgang til vinene og de steder i købet fra

Super service!
Dejlig vin og Super service. God kontakt - og sikker levering! Kan varmt anbefales!

Super gode vine
Super gode vine, og hurtig levering.
Vi var så heldige også at være med til en vinsmagning, hvor Aksel og Anne fortalte om vinene.

Respuesta de AcourA Vin
Rigtigt gode varer på hylderne og god…
Rigtigt gode varer på hylderne og god service ☺️

Respuesta de AcourA Vin
Der er stor viden om vin hos AcourA…
Der er stor viden om vin hos AcourA Vin.
De yder også god service.
En klar anbefaling herfra.

Respuesta de AcourA Vin
Super service og meget professionelt…
Super service og meget professionelt set-up lige fra vin-beskrivelser til fakturering

Respuesta de AcourA Vin
Det gir en masse at høre Anne og Axel…
Det gir en masse at høre Anne og Axel fortælle om deres besøg på diverse vingårde. Det er nemt at mærke det er "deres barn". Masser af god og relevant information.

Fremragende vinbutik
Fremragende vinbutik - passionerede vin folk - lækker smagning....

Perfekt oplevelse
Perfekt oplevelse, rigtig go service. Handler bestemt der igen.
Dejligt nede på jorden, med god viden

La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.