Vi var 6 voksne, der besøgte Action House d. 31. marts 2026. Vi havde købt en pakke med gokart, bowling og lasergame. Ventetiden mellem aktiviteterne var fin. Vi endte med at spille lasergame mod en... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Virkelig fed eftermiddag/aften. Vi havde firmatur/chefens fødselsdag. Først gocart, derefter VR og til sidst lasergame, virkelig fede ting vi lavede. Aften buffeten var også god, noget for alle. Og ti... Ver más
Serdedes ubehøvlet og flabet personale😬 Snak til jeres kunder som om i gerne vil have dem ind i jeres forretning igen.
Vi er netop kommet hjem efter at have holdt børnefødselsdag i Action House. Det er bestemt ikke sidste gang. Servicen var i top, og alle børnene var godt underholdt fra start til slut i det meg... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Información de contacto
Industrivej 1, 9480, Løkken, Dinamarca
- actionhouse.dk
Ha contestado el 28% de las opiniones negativas
Suele tardar más de 1 mes en responder
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Var inde og spille VR
Var inde og spille VR. Den crashed desværre et par gange undervejs og det ødelagde desværre den samlede oplevelse af VR.
Hurtig og høflig betjening

Respuesta de Action House Funcenter
Virkelig gode aktiviteter og sødt…
Virkelig gode aktiviteter og sødt personale

Super godt personale
Super godt personale, kæmpe smil på🏎️ 10/10 track!

Respuesta de Action House Funcenter
Det er 5 gang vi holder julefrokost…
Det er 5 gang vi holder julefrokost oppe ved jer, med mit autoværksted. Vi kørte selvfølgelig gokart og spiste og til sidst en omgang bowling. (bowling banen er ved at være slidt, (men der ved jeg at der kommer en ny)Rigtig fed gokart bane. super godt mad, dog kunne vi ikke få en flaske små fugle og en halv flaske aalb. snaps, men det overlevede vi. (det har de næste år) Men kan ikke forstå der er så mange dårlige oplevelser her på Trustpilot??? Personalet skal høre skal sikker have en rimelig go toldmodighed for at høre på halv fulde mennesker. Jeg kan kun sige det er et super godt sted.
Tak til Caroline Jørgensen som arbejder der oppe.

Respuesta de Action House Funcenter
Vi havde købt en pakke og alle 3…
Vi havde købt en pakke og alle 3 aktiviteter var rigtig fine. Vi hyggede og personalet var hjælpsomme og søde.

Super godt sted.
Super godt sted.
God bowling.
Fantastisk dejlig mad.

Børnefødselsdag
Vi er netop kommet hjem efter at have holdt børnefødselsdag i Action House.
Det er bestemt ikke sidste gang.
Servicen var i top, og alle børnene var godt underholdt fra start til slut i det mega store legeland.
Inden fødselsdagen havde vi haft en super dialog med stedet, ift. mad, drikke og hvad der skulle ske hvornår.
Der var flag på bordet, og vi havde fået lov at tage vores egne servietter, bordkort og festhatte med, som passede lige ind i det tema, vores datter havde ønsket sig.
Super oplevelse!

Respuesta de Action House Funcenter
Truende personale til børnefødselsdag!
Endnu en dårlig oplevelse i action House. Denne gang som gæst til en Børne fødselsdag. Sød ung mand i baren gjorde hvad han kunne. Til gengæld var der en ældre man på arbejde, som var arrogant og truende i hans adfærd. Han overfaldt værtinden til denne børnefødselsdag verbalt. Var truende i han kommunikation og gik flere gange helt hen i ansigt på denne mor. Vildt ubehageligt og slet ikke det man forbinder med en børnefødselsdag. Action House bør se meget indad hvis de vil blive ved med at drive butik! Kan på ingen måde anbefale at holde arrangement i action House!
Aldrig tag her ind
Aldrig tag her ind for at bowle. Det var meget skuffende med bowlingen det er bare et dårligt sted og helt vildt dyrt i forhold til normale og gode bowlinghaller. Det er bare et dårligt sted

Respuesta de Action House Funcenter
Nu er det 3 gang mig og mine 2 drenge…
Nu er det 3 gang mig og mine 2 drenge er oppe og køre gokart i løkken action house. Og vi er kæmpe fan. Venligt personale. God betjening. Og nok Nordjyllands fedeste indendørs gokartbane. Kan klart anbefales.

Virkelig dårlig service + surt personale
Virkelig dårlig service + surt personale

Respuesta de Action House Funcenter
Ikke god service og dårlig kvalitet på…
Ikke god service og dårlig kvalitet på aktiviteterne

Ekstremt dårlig service
Ekstremt dårlig service. Personalet er ubehøvlet og flabet.
Jeg blev ringet op efterfølgende og fik at vide, at vi ikke havde betalt for vores drikkevarer. Jeg fortalte, at det var blevet betalt i baren, men fik blot at vide, at jeg "bare kunne sende pengene over MobilePay". Den unge mand gad ikke engang at tjekke det, før jeg sagde, at jeg var på vej tilbage for at vise mit kontoudtog. Der kom ingen undskyldning, der blev bare lagt på. Det er første og sidste gang, jeg sætter mine ben her.
Spar dine penge op bliv væk
Spar dine penge op bliv væk - håndhæver ikke interne regler i forb. med go-cart. Konsekvens - meget ondt i ryggen.
Rigtig god oplevelse med bowling og…
Rigtig god oplevelse med bowling og buffet.
Super lækker buffet med lækre retter og hyggelige omgivelser.
Rigtig god service hele vejen rundt.
Kan anbefales.
Griske nordjyder
At prisen for legelandet er steget, når man opgradere legelandet, er HELT forståeligt 👍 MEN at man skal betale 49 kr for ledsager billet (pr. Person), for holde øje med sit barn, er HELT UDE I HAMPEN... HVAD h....... ER MENINGEN???? Så jeg skal i det her tilfælde bruge 150 kr på vi er 3 der skal sidde og holde øje med 2 børn... Det er 345 kr, så kunne jeg ligeså godt tage i fårup sommerland en hel dag i stedet for... TAK FOR SIDSTE BESØG HERFRA!!!
Nordjysk grådighed når det er bedst
At skulle betale 49 pr voksen som ledsager til legeland harmonerer ikke med priser på andre legeland. Andre legeland er inkl 2 voksne . Grådighed har ingen grænser åbenbart
Elendig service!
Elendig service!! Vi når ikke engang ind for at prøve noget og kommer til denne konklusion.
Vi har 5 børn og om de er underholdt er en forudsætning for at vælge et sted. Jeg vil høre om vi lige må se legelandet inden vi beslutter os og fra start til slut er en gut med briller og skæg, bare uhøflig, afvisende og arrogant i sin måde at afvise os. Han afviser os for at se legelandet! Vi står 6 voksne og 5 børn der skal til at beslutte os og han afviser det.
Jeg spørger om det kan være rigtigt at jeg skal bruge 500kr bare for at se stedet an hvor han afbryder og siger det ikke 500kr og begynder at stå og regne højt som en fortsat afbrydelse at hvad jeg spørger om. Det blev 430kr bare for reference.
Vi kommer der ikke og vil ikke anbefale nogen at tage derind før servicen er bedre
Dårlig service i verdensklasse
Dårlig service i verdensklasse
Vi var i legeland som var ok, ikke stort men fint nok til børnene.
Da vi bestilte mad, og fik det leveret, så var den mandlige medarbejder (høj med briller) uhøflig fra start til slut. Smider med maden og virker som om han aldrig har arbejdet i et servicefag.
Utrolig at den mand får lov til at arbejde i en service branche.
Selv da vi var inde og spille lasergame, og han skulle sende os afsted, var der flere familier med børn som spurgte efter flere små udgaver at bælterne, hvor han blot siger: “nej det har vi ikke. Jeg kan jo ikke trylle”. Forstår ikke han havde brug for at sige det sidste.
Eneste vi kan sige om ham er total arrogance!
De andre piger var simpelthen serviceminded.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.