Kom inte till iboxen som utlovats. Fick cykla hämta det på Konsum andra sidan stan. Vet ej vems fel det var, men produkten lev. i alla fall. Tack
La empresa ha respondido
Bra priser o mycket att välja på. Det en är sak jag fundersam över. Är att den första pulvret som jag testat blev en konstig frg.
La empresa ha respondido
Beställde kreatintabletter. Nu efter nästan 3 veckor har jag fortfarande inte fått produkten. Mailade och de sa försening. Fick en rabattkod som förlåtelse som inte ens fungerade. Blir att beställ... Ver más
La empresa ha respondido
Automatisk betalning . Annars risk för att man får en extra kostnad.
La empresa ha respondido
Activelife är din hälsokostbutik på nätet med ett noggrant utvalt sortiment av kosttillskott och hälsoprodukter. Vi kombinerar konkurrenskraftiga priser med snabba leveranser för att ge dig en trygg och smidig köpupplevelse. Vår vision är att göra det enklare för människor att nå sina personliga mål, vare sig det handlar om bättre hälsa, mer energi eller ett aktivt liv. Vi ser oss som din partner på vägen mot en hälsosammare livsstil och strävar alltid efter att vara både tillgängliga och inspirerande. Hos oss hittar du produkter från välkända varumärken med fokus på kvalitet, transparens och hållbarhet.💚
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 87% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Det står vid produkten att köp av 4 st ger mest värde. Men det är ingen som helst flerköpsrabatt eller extra värde. Det är styckespriset gånger 4 bara. Försöker ni luras?
Automatisk betalning . Annars risk för att man får en extra kostnad.

Respuesta de Activelife.se
Bra priser o mycket att välja på.
Det en är sak jag fundersam över.
Är att den första pulvret som jag testat blev en konstig frg.

lovar lev,tid 1-3 dagar men det är 10-30 dagar

Respuesta de Activelife.se
Jag har inte fått varorna som jag har beställt och som ni har fakturerat för.

Respuesta de Activelife.se
Lång väntetid, efter att ha skrivit några mejl skickades paketet!

Respuesta de Activelife.se
Jag har inte fått mina varor så det är inte mycket till upplevels!

Respuesta de Activelife.se
Långsam hantering och över 1 veckas leveranstid.

Tack

Respuesta de Activelife.se
Blir att beställa från andra bolag där man vet att man får det man beställer inom 3 dagar..
Redigerat: Efter mailkonversation där Activelife verkligen tog tag i problemet och var väldigt professionella så löste sig allting till slut. De såg verkligen till att jag vart nöjd. Dålig start vart ett riktigt bra slut genom bra service hela vägen.

Respuesta de Activelife.se
Some useful info to other customers: ● Active Life is a 100% legitimate Internet-based business! 👍 Competitive prices! Quick delivery! ● Their carrier DHL will send you first a tracking number (18 digits), and then a sending number (10 digits) — to collect your parcel, you will be asked the 4 last digits of either of these numbers. The DHL company forgets to mention that little detail.
Más información sobre otros tipos de reseñas.