Información sobre la empresa

1. Tienda de suministros para mascotas
  2. Tienda de alimentos para animales

Escrito por la empresa

Hos Activepet.dk finder du et håndplukket udvalg af det bedste aktiveringslegetøj, udstyr, foder og snacks til hunde, katte og kaniner. Alle produkter er nøje udvalgt med fokus på kvalitet, ingredienser og fremstillingsproces. Vores kære poter fortjener det bedste.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Min nye yndlings butik 😍 + Anbefaling: Paw Thaw Ice melt!

Hurtig levering, gode produkter og knald gode priser. Jeg ringede til butikken efter jeg havde lagt en ordre, og en kvinde ved navn Ulla tog telefonen og hun var både sød og behjælpelig.

Jeg modtog varen dagen efter, som var Paw thaw ice melt, som jeg i øvrigt vil slå et stort slag for, for det virker faktisk og prisen er ganske fin. Jeg køber igen lige så snart jeg har brugt de 11 kg jeg har købt.

Da varen kom fik jeg både smagsprøver på godbidder og hundefoder, samt en pose med tyggestænger i, virkelig en flot velkomst gave for mit første køb, og et hånd underskrevet kort med alle kundeklubbens fordele, hvor af det bedste er gratis fragt til pakkeshop ved alle bestillinger med GLS. Det er jeg kæmpe fan af, så jeg har meldt mig ind og allerede lagt to ordre mere, for det er svært at lade være. Jeg har bestilt tyggestængerne jeg fik som gave, bare i en XL udgave med hele 1000g for 99kr, det er dælme billigt 😍

3 de febrero de 2026
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Bestilte mandag aften og modtog onsdag

Bestilte mandag aften og modtog onsdag, så det var super. Refleksvesten er dog desværre alt for lille til en hundehals og også i omkreds. Bestilte en M til min cocker, men han ville mindst skulle have XL i dette mærke, så nu prøver jeg et andet. Og har så en meget lille vest liggende, jeg ikke kan bruge 🤷

24 de noviembre de 2025

Virkelig god oplevelse

Virkelig god oplevelse. Jeg glemte en vare i min bestilling, Ulla var hurtig ved kundeservice på mail og sørgede for jeg fik varen med til min ordre. Varerne blev sendt samme dag, og da de kom dagen efter, var de pakket flot og forsvarligt og produkterne er af høj kvalitet. Kan klart anbefales

2 de julio de 2025
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Lad hver med at købe sandkassen!

Leveringen og købsoplevelsen 5 stjerner og kunne sagtens finde på at handle der igen, men jeg har købt en sandkasse til kaniner og to dage efter vi har pakket den op er pappet sprunget op og ligger flat ned, den lugter virkelig dårligt og ens kaniner spiser pappet da der er noget grønt stift hø på.

4 de junio de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super hurtig levering og rigtig god…

Super hurtig levering og rigtig god service. I den modtagne pakke lå der udover det bestilte, en lille gave samt et fint kort. Jeg synes det var så fint og jeg har bestemt lyst til at bestille herfra igen

22 de febrero de 2023
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Rigtig fine ting

Rigtig fine ting. Jeg vil dog give jer et velmenende godt råd. Hvis jeg var jer, ville jeg sørge for, at der ikke var stavefejl og manglende tegnsætninger på jeres hjemmeside. Det giver nemlig et mere professionelt udtryk, hvis der er styr på sådan nogle småting :) Men det er helt sikkert ikke sidste gang, jeg handler hos jer :)

7 de octubre de 2021
Logotipo de ActivePet.dk

Respuesta de ActivePet.dk

Hej Julie Marie.
Tusind tak for din anmeldelse. Jeg sætter stor pris på din feedback og jeg vil uden tvivl, se nærmere på mine beskrivelser og få styr på rettelserne. For du har fuldstændig ret, det er små ting, men det falder én i øjnene.
Tak for din tid - jeg er glad for at høre, at du har lyst til, at besøg min webshop igen. Jeg vil glæde mig til, at sende lækre varer ud til dig :)
Med Venlig Hilsen Christina, ActivePet.dk

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.