Ik heb alleen grote problemen met het openen van het flesje met het serum. Dat aluminiumrandje krijg ik er met heel veel moeite af. Doe ik iets verkeerd?
La empresa ha respondido
Wat een fijn product! Nu 3e keer de behandeling gedaan. Scherpe lijntjes vervagen en de huid ziet en voelt er zacht uit. Ook de hals toont voller! Ik ben heel tevreden. Ook complimenten voor de klant... Ver más
La empresa ha respondido
Dit is zo’n goed product ik heb nu 2 behandelingen gedaan. Zo als geadviseerd om de 2 weken. Je merkt echt al na een 24 uur dat het product iets doet . De kleine rimpeltjes zie je na een paar dagen al... Ver más
La empresa ha respondido
Adelira is het Europese skincaremerk voor vrouwen die hun huid serieus nemen. Met ons SkinFuse® Micro-Infusion System breng je krachtige ingrediënten als hyaluronzuur, peptiden en collageen diep in de huid, daar waar crèmes niet komen. Zonder kliniekbezoek, zonder pijn, zonder gedoe. Gewoon thuis, op jouw moment. Aanbevolen door Nederlandse dermatologen en al gekozen door meer dan 5.000 vrouwen in Nederland en België. Niet tevreden? Je hebt 90 dagen om het te proberen, met volledige geld-terug-garantie. Jouw huid. Jouw investering. Jouw resultaat.
Holanda
pas 1 keer gebruikt dus merk nog niet zoveel. wel voelt mijn huid wat anders aan. ik ben benieuwd hoe het over een maand en over 2-3 maanden is. Heb goede hoop ;). Hoewel ik zie dat het produkt uit china komt. Echt of bedrog???

Respuesta de Adelira
Más información sobre otros tipos de reseñas.